هفته اول
بارسلونا - لوانته
هفته دوم
مالاگا - بارسلونا
هفته سوم
والنسیا - بارسلونا
هفته چهارم
بارسلونا - سویا
شروع سختی هست امیدوارم تیتو با بی تجربگیش وا نده همین اول کاری :n01:
Printable View
هفته اول
بارسلونا - لوانته
هفته دوم
مالاگا - بارسلونا
هفته سوم
والنسیا - بارسلونا
هفته چهارم
بارسلونا - سویا
شروع سختی هست امیدوارم تیتو با بی تجربگیش وا نده همین اول کاری :n01:
شما آلبا و سانچز رو جزو خریدای بد میدونید؟نقل قول:
اونوقت چجوری نیماری که هنوز بازی نرکده رو خرید خوب میدونین؟
بارسا اعلام کرد؛ حضور تیاگو آلکانتارا در تمرینات پیش فصل آبی و اناری ها
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- باشگاه بارسلونا تایید کرد که تیاگو آلکانتارا، هافبک جوان جدایی طلب این باشگاه، این هفته در تمرینات پیش فصل آبی و اناری ها شرکت کرد تا ماجرای پیوستن این بازیکن به منچستریونایتد بیش از پیش در هاله ای از ابهام قرار گرفت.
این ستاره جوان که از شرایطش در نوکمپ راضی نیست، قصد دارد راهی الدترافورد شود و حتی با شیاطین سرخ بر سر دستمزد 6.2 میلیون پوندی به توافق رسید اما هنوز دو باشگاه بر سر این انتقال به توافق نرسیده اند.
اما اکنون تونی فریکسا، سخنگوی باشگاه بارسا، اعلام کرد که تیاگو بعد از تعطیلات تابستانی، به تمرینات آبی و اناری ها اضافه خواهد شد.
او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" ما همه بازیکنان مان را داریم. تیاگو یکی از آنهاست و او با سایر بازیکنان در تمرینات پیش فصل حضور پیدا خواهد کرد."
دیوید مویس در اولین کنفرانس مطبوعاتی اش به عنوان سرمربی منچستریونایتد، از صحبت در این مورد خودداری کرد اما تایید کرد که پیش از تور آسیایی شیاطین سرخ، هیچ انتقالی صورت نخواهد گرفت.
================================================== ================================================
چلسي پيشنهاد اغواکننده بارسا را رد کرد
باشگاههاي متعددي خواهان به خدمتگرفتن داويد لوئيز مدافع برزيلي چلسي هستند و در اين ميان بارسلونا هم اين مدافع مليپوش را ميخواهد.
به گزارش فارس، بر اساس گزارش ديلي ميل سران باشگاه بارسا براي به خدمت گرفتن داويد لوئيز مبلغ 35 ميليون يورو را به چلسي پيشنهاد دادهاند و لندنيها به اين درخواست پاسخ منفي دادهاند و آنها بابت اين بازيکن مبلغ بيشتري ميخواهند.
ويلانووا سرمربي بارسلونا براي فصل آينده به دنبال مدافعاني مانند تياگو سيلوا و داويد لوئيز است - ورزش 3
================================================== =================================================
جا براي حضور آگوئرو در بارسلونا باز شد
فروش داويد ويا با 2.1 ميليون يورو به اتلتيکو مادريد موجب شده تا جاي خالي يک مهاجم شماره 9 در بارسلونا خالي بماند.
به گزارش فارس، با توجه به اينکه بارسلونا مهاجمان زيادي در ترکيب خود دارد ولي آنها قابليتهاي حضور در ديگر مناطق زمين را نيز دارند. اين بدان معنا است که بارسلونا به راحتي ميتواند برنامههاي زيادي براي غافلگير کردن حريفان اجرا کند ولي مشکل اينجاست که آنها بدون يک مهاجم کاذب شماره 9، ديگر برنامه اصلي براي رويارويي با حريفان خود ندارند!
حضور داويد ويا ميتوانست اين مشکل را حل کند ولي با توجه به فروش او به اتلتيکو، حضور مهاجم ديگري که بتواند کارايي او در ترکيب را داشته باشد به شدت احساس ميشود.
از اين رو پروژه آوردن سرجيو آگوئرو به بارسلونا بار ديگر کليد خورده است. مهاجم آلبي سلسته که بارها تمايل خود براي حضور در ترکيب آبي و اناريها را اعلام کرده بود، اکنون با خيال راحتتري ميتواند منچسترسيتي را ترک کرده و به بارسلونا بيايد زيرا اين بار سران تيم کاتالاني نيز براي جذب او ابراز تمايل کردهاند - ورزش3
تیترهای روزنامه اسپورت - 9 جولای
ویا بسوی آتلتیکو
بارسا در سه فصل 5.1 میلیون یورو دریافت خواهد کرد
کلید ترانسفر : پیشنهاد دیگری نبود،او میخواست در لالیگا بازی کند،آتلتیکو 11 میلیون او را در این فصل پرداخت میکند
...چشمها به دنبال کون (منظور آگوئرو هستش فکر دیگه ای نکنید :D )
او خودش را به بارسا پیشنهاد داد.کادر فنی OK دادند،قیمت او 30 میلیون یورو است بنابراین آنها مجبورند برای اینکه انتقال ارزن تر شود یک بازیکن را به منچستر سیتی بدهند
(این مورد رو اصلا جدی نگیرید)
آبیدال در حال حاضر بازیکن موناکو است
بهترینای یوفا معرفی شدن!
مسی، رونالدو، ریبری، روبن، مولر، شواین اشتایگر، گرت بیل، ابراهیموویچ، لواندووسکی، فن پرسی
- بهترین بازیکن سال اروپا از بین این 10 نفر انتخاب خواهد شد
تیترهای روزنامه الموندو دپورتیوو - 9 جولای
متشکریم گواخه
بارسلونا با 2.1 میلیون یورو داوید ویا را به اتلتیکو مادرید ترانسفر کرد،که میتواند به 5.1 میلیون یورو برسد اگر او سه فصل در کالدرون بازی کند
او همیشه با گلزنی در دیدار فینال مقابل منچستر یونایتد بخاطر سپرده خواهد شد
118 بازی برای بارسا انجام داد و 48 گل زد
آبیدال بعد از 11 سال به موناکو بازگشت
اگِر ، مدافع مرکزی توصیه شده کادر فنی
مسی در کنار پینتو و سسک در ایبیسا استراحت میکند
سابه یا ( سرمربی تیم ملی آرژانتین ) :" من به مسی چند دستورالعمل میدهم ، او به فشار اضافی نیاز ندارد ، او باید احساس آزادی کند و هر چه میخواد انجام دهد...! "
ویا: بارسلونا کار خروج مرا آسان کرد زیرا من خودم میخواستم به اینجا بیایم
داوید ویا توضیح داد که "یکی از اصلی ترین" دلایلی که میخواست به اتلتیکو برود "اعتماد" دیگو سیمئونه به او بود و همچنین عنوان کرد که بارسا "کمک های زیادی" برای رفتن ویا به اتلتیکو کرد، به خاطر اینکه "آنها میدانستند که من میخواهم به اینجا بیایم"
"من خیلی هیجان زده و خوشحالم به خاطر اینکه میخواهم وارد فاز جدیدی شوم، به خصوص که اتلتیکو مادرید این روزها علاقه بسیاری به من نشان داد، و سر من قمار کرد، بسیار مشتاق هستم تا هر چه زودتر کارم را با تیم جدید آغاز کنم و وارد ماجراجویی تازه شوم." بخشی از مصاحبه ی داوید ویا پس از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی.
این مهاجم، که بهترین گل زن تاریخ اسپانیا است، با دیگو سیمئونه مربی جدید خود در اتلتیکو مادرید صحبت کرده است.
"از بین این همه موقعیت های خوب و تیم هایی که برای من آمده بودند این اعتماد او، و مشتاق بودن برای کار کردن با من و حس اعتماد در هر بازی نسبت به من، مرا موجاب ساخت که نهایتا به این تیم بیایم و برای آنها بازی کنم."
حالا او باید جایگاه فیکس را در اتلتیکو "به دست آورد"، "یک تیم برنده که در سالهای اخیر به چیزهای زیادی رسیده اند"، "من فقط برای یک چیز به اینجا آمده ام، به اینجا آمده ام تا به تیم و گروه کمک کنم تا بتوانیم بیشتر رقابت کنیم و بهتر باشیم، امیدوارم بتاونم این کار را انجام بدهم."
ویا خیلی ساده از بارسا "تشکر" کرد، جایی که سه فصل اخیر را در آنجا بازی کرده است. "از روز اول تا روز آخر در آنجا به من علاقه نشان دادند. از آنها متشکرم که به من این شانس را دادند که بتوانم سه سال در باشگاه فوق العاده ای مانند بارسا بازی کنم، امیدوارم بتوانم مانند آنجا خوشحال باشم."
"هیچ شکایتی از روز اول تا روز آخرم در بارسا ندارم. از آنچه شنیدم، از زمانی که من حتی مذاکره هم نمیکردم، به بهترین شکل به رفتن من به اتلتیکو کمک کردند، به خاطر اینکه آنها میدانستند من میخواهم اینجا بازی کنم و از آنها متشکرم."
منبع: اسپورت
تعطیلات ادامه دارد...! :)
خانواده سسک و خانواده پینتو به همراه خانواده مــســـی...
ويا: ٨ جام در سه فصل حضور در بارسا
انتقال ويا به اتلتيكو مادريد پايان داستان ويا در بارسا بود، داستاني كه قبل از جام جهاني آفريقاي جنوبي آغاز شده بود.
٢١ مي ٢٠١٠، كمپ نو براي مراسم معارفه داويد ويا يكي از خريدان بزرگ فصل ٢٠١٠/١١ آماده ميشد. داويد ويا والنسيا را براي پيوستن به بارسا با قراردادي چهار سال ترك كرد، قراردادي كه ميتوانست يك فصل ديگر تمديد شود. مجموعا براي خريد او ٤٠ ميليون يورو هزينه شد و او جزؤ آخرين بازيكناني بود كه توسط لاپورتا خريداري شد، آن تابستان دوباره براي پست مدير عاملي اتخاب برگزار شد و نهايتاً ساندرو راسل به عنوان مدير عامل جديد برگزيده شد.
ويا سه سال از اين چهار سال را در بارسا بود و به طور رسمي شروع به پوشيدن لباس بارسا، پس از فتح جام جهاني با اسپانيا، كرد. اين مقدمه مسير ويا در بارسا بود، مسيري كه نهايتا ٨ جام را براي ويا به ارمغان آورد.
اولين جام او در آگوست ٢٠١٠ و در سوپركاپ اسپانيا به دست آمد، در آن بازي بارساي گوارديولا سويا را شكست داد. اين آغازي بود بر كسب جام هاي ويا. پس از آن ويا يكي از اصلي ترين جام هاي خود را برد: جام باشگاه هاي اروپا در ومبلي و مقابل يونايتد. بارسا آن بازي را ٣-١ برد و ويا گل سوم را روي يك شوت زيبا به ثمر رساند.
اين بازيكن در مجموع با بارساهشت جام برد، دو قهرماني در ليگ، يك كوپا دل ري، دو سوپر كاپ، يك جام باشگاه هاي اروپا، يك سوپر كاپ اروپا و جام باشگاه هاي سال ٢٠١١ كه براي او خاطره اي تلخ و شيرين است زيرا در مرحله نيمه نهايي و مقابل ال اسعد از ناحيه ساق پا دچار شكستگي شد. اين مصدوميت باعث شد او تمام بازيها را تا آخر فصل از دست دهد و حتي نتواند در يورو ٢٠١٢ هم شركت كند.
او ١١٩ بازي رسمي با لباس بارسا انجام داد و زير نظر تيتو ويلانوئوا و پپ گوارديولا در سه فصل توانست ٤٨ گل به ثمر برسانداز حا به بعد او بايد در پنجمين تيم اسپانيايي خود بعد از اسپورتينگ، زاراگوزا، والنسيا و بارسا بازي كند.
آنها میخواهند تیتو را قانع کنند که گزینه های دیگری هم به جز سیلوا هست
ضعف در خط دفاعی و شرایط حساس بدنی این روزهای پویول باعث شده است تا کادر فنی بارسا دوباره گزینه هایی که ماه ها پیش دور انداختند را دوباره بررسی کنند.
سالیانی است که خط دفاعی بارسا دچار نواقصی است. این نقیصه در کمربند خط میانی دفاع بارسلونا است و امر جدیدی هم نیست و میلیون ها یورو سرمایه گذاری برای برطرف کردنش لازم است. تلاش اصلی باشگاه برای رفع این نقیصه تا کنون چندان موفقیت آمیز نبوده است.
تیتو ویلانوئوا میداند که بیشترین آسیب را از ناحیه دفاع دیده است، به همین خاطر میخواهد به بهترین شکل ممکن تیمش را دراین ناحیه تقویت کند و برای او بهترین گزینه سیلوا میباشد. چند روز پیش تکنسیسن اسپورت پیشنهاد داد که در صورت جذب سیلوا باید با او برای چهار فصل قرارداد بست، اما با وجود مشکلات بر سر راه خرید سیلوا، هنوز تیتو بر این باور است که تنها فرد برای تکمیل خط دفاعی تیمش سیلوا میباشد. در نظر او مابقی افراد حاضر در بازار برای او کامل نیستند و شک و شبهاتی را به وجود میاورند به همین دلیل الان ماه ها است که تیتو تمامی اسامی پیشنهادی باشگاه به او را رد کرده است و خرید بازین دیگری را نوعی ریسک میداند.
در باشگاه، اعضا و مسئولان ورزشی، گفته اند که تقریبا هر کاری که ممکن و غیر ممکن بود را انجام داده اند را بتوانند مذاکره با پی اس جی را آغاز کنند اما تا کنون این باشگاه پاریسی مانع انتقال کاپیتان تیم برزیل به بارسلونا شده است و به نظر میرسد به این سادگی ها رضایت نخواهد داد. اینجا است که چالش راضی کردن تیتو برای خریدن بازیکن دیگری جز سیلوا به وجود میاید .
در روزهای اخیر دوباره بحث جایگزین های سیلوا مطرح شد، در حالی که گویا باشگاه بودجه کافی برای خرید مدافع دیگر را هم دارد. بحث با باشگاه بر سر این موضوع کم نیست. اولا به خاطر اینکه، تیتو اولین نفری بود که قبول کرد که بارسا به یک مدافع مرکزی اصیل نیاز دارد و خرید یک بازیکن مانند ماسکرانو که ذاتا دفاع نیست اشتباه است. مصدومیت جدید پویول هم باعث شد تا کمی شک و شبهات در مورد میزان آمادگی او در فصل جدید مطرح شود، و در نهایت همه را بر این باور برسانده که بارسا برای فصل بعد نیاز به جذب یک مدافع دارد. اگر او تیاگو سیلوا باشد، خیلی خوب خواهد بود و همه خوشحال خواهند شد، ولی اگر او نشد باشگاه باید سراغ گزینه های دیگر رود و تیتو هم باید تغییر عقیده دهد.
باشگاه فعلا از دو طریق در حال کار بر روی پروژه خط دفاعی تیم است، اولین پروژه نام آشنا است و داوید لوییز است، مدافع مرکزی چلسی به احتمال زیاد این تابستان چلسی را ترک خواهد کرد و فعلا مقصد مشخصی ندارد. عملکرد او در جام کنفدراسیون ها جلب توجه کرد و باعث شد در نظر سنجی ها امتیاز زیادی کسب کند.
بالاخره این فصل یک مدافع جذب خواهد شد، اما این مدافع باید با نظر جمعی باشگاه جذب شود. در این خرید مدیران بارسا، مدیر ورزشی تیم و مربی بارسا باید با همفکری هم یک مداقع مناسب را انتخاب کنند که بتواند سطح بازی بارسا را ارتقاع بخشد.
تاتنهام و فیورنتینا مبلغ بیشتری برای ویا پیشنهاد داده بودند
بارسلونا توافق با اتلتیکو مادرید را بر سر فروش داوید ویا روز گذشته رسما اعلام کرد. طبق گزارش رادیو کاتالونیا بارسا قصد داشت تا به این بازیکن احترام بگذارد و به سپاس زحماتش اجازه دهد تا مقصد نهاییش را خودش انتخاب کند زیرا فیورنتینا و تاتنهام ۳ - ۴ میلیون بیشتر از این مبلغ برای خرید ویا به بارسا پیشنهاد داده بودند.
این عملیات مابین بارسلونا و اتلتیکو تقریبا مخفی است ولی بارسا حذاکثر ۵.۱ میلیون یورو از این انتقال دریافت خواهد کرد، ۲.۱ میلیون یورو در این فصل، ۲ میلیون اگر فصل آینده هم با اتلتیکو باشد و در نهایت یک میلیون دیگر در صورت تمدید قرارداد. بارسا همچنین مقداری از حق فروش این بازیکن را در اختیار گرفته است. در صورت جدایی ویا از اتلتیکو 50% مبلغ فروشش به بارسلونا میرسه
ویا خود پیشنهاد اتلتیکو را قبول کرده است، با وجود پیشنهاد های بهتر، بارسا به نظر الگواخه احترام گذاشت. در زمستان ویا خواستار ترک بارسا به مقصد آرسنال شده بود اما تیتو نمیخواست او را در میانه فصل از دست دهد و در نهایت خود ویا هم تصمیم گرفت تا انتهای فصل در بارسا باقی بماند.
منبع: موندو
در نظر سنجی روزنامه اسپورت درباره اینکه آیا فروش ویا به اتلتیکو مادرید به این صورتی که انجام گرفت، کار درستی بود؟ تا اینجای کار، تنها 7 درصد پاسخ مثبت داده اند و 93 در صد از هواداران بارسلونا این اقدام را نپسندیده اند.
نکات مثبت و منفی فروش ویا
نکات منفی
قیمت، پست بازی او و مصدومیت های احتمالی در طول فصل نکات منفی اصلی فروش ویا هستند
فکر کردن به نکات منفی ویا به اتلتیکو مادرید منطقی است. اول قیمت او، این بازیکن سه فصل پیش از مستایا با قیمت ۴۰ میلیون یورو به کمپ نو آمد، به همین خاطر فروش او با قیمت ۲.۱ میلیون برای خیلی ها مسخره به نظر میرسد. بله ۲.۱ میلیون یورو، این چیزی است که بارسا از فروش این بازیکن به دست آورد، البته در صورت تمدید قرارداد ویا با اتلتیکو برای یک فصل دیگر بارسا ۲ میلیون یورو دریافت خواهد کرد، و یک فصل دیگر یک میلیون دیگر که در مجموع قیمت این بازیکن را به ۵.۱ میلیون یورو که باشگاه اعلام کرد میرساند. اما امروز بارسا واقعا فقط ۲.۱ میلیون یورو کسب کرد.
دوما در پست او بارسا بازیکنی غیر از او نداشت. درست است که نیمار به بارسا آمده و سیستم بازی بارسا بدون مهاجم کلاسیک نوک است، اما این بدان معنا است که فصل بعد تیتو قصد استفاده از الکسیس در این پست را دارد؟ اینطور به نظر میرسد.
یک سوال اساسی دیگر که به وجود میاید این است که: در صورت بروز مصدومیت جدی چه اتفاقی خواهد افتاد؟ در این قسمت باید بسیار حساس بود، شاید اتفاقی که برای خط دفاعی فصل پیش رخداد برای مهاجمان فصل بعد هم رخ دهد. به یاد بیاورید که در نیمه نهایی اروپا مقابل بایرن بارسا مجبور به استفاده از بارترا شد، کسی که حتی در ذخیره ها هم نبود، به همین دلیل شما اگر میخواهید برای رقابت در جام های بزرگ بجنگید نیاز به بازیکنان با تجربه دارید تا در مواقع مصدومیت به کمک تیم بیایند.
در نتیجه رفتن ویا به اتلتیکو نکات منفی زیادی برای بارسا به همراه خواهد داشت و همچنین اختلاف بسیار زیادی بین ۴۰ میلیون و ۲.۱ هم وجود دارد.
نکته مثبت
نکته مثبت فروش ویا به اتلتیکو مادرید این است که بارسا دیگر دستمزد او را پرداخت نخواهد کرد و میتواند این مبلغ را ذخیره کند. در سال ۲۰۱۰ که ویا با بارسا قرارداد امضا کرد، شرطی در قراردادش قرار داد که میتوانست باشگاه را وادار کند تا ۴ میلیون بر ۷ میلیون میزان دستمزدش بیافزاید و آن را حتی به ۱۱ میلیون برساند، مبلغی تقریبا غیر واقعی برای بازیکنی که در پستش کمبود جدی احساس نمیشد و حتی پس از مصدومیت جدیش در سال ۲۰۱۱ جایش به خوبی در تیم پر شد.
دقایق کمی که احتمالا در فصل بعد به او میرسد، آمدن نیمار، پیشرفت فالکائو در اتلتیکو و حقیقت اینکه فصل بعد فصلی کلیدی برای رسیدن ویا به جام حهانی خواهد بود، در نهایت او را از بارسا جدا کرد.
ازت به خاطر شب ویمبلی متشکریم
به خاطر تونل بازی 5-0 متشکریم
به خاطرگل آرامش بخش میلانت متشکریم
به خاطر تمام لحظاتی که با این تیم بودی ازت متشکریم
موفق باشی در اتلتیکو مادرید
منظور من از خرید خوب خرید بازیکنهای بالقوه و جوون بود که اینده بسیار خوبی دارن . بارسا این یکی دو ساله یا بازیکن خوب نخریده یا هر چی بازیکن جوون خریده اونقدرها خوب در نیومدن و سریعا دچار افت شدن جوری که نمیشه واسه اینده بارسا روی اینا حساب کرد . البته البا و نیمار جدا از این قضیه ان .نقل قول:
البا اره اما سانچز رو قبول ندارم . شاید اون اولا خیلی درخشید ولی سریعا دچار افت شد . مگه حالا خودش رو بالا بکشه .نقل قول:
در مقابل تیمهایی که نام بردم رو نگاه کنین . اکثرا بازیکنهای جوون و اینده دار رو دست گذاشتن روشون . مثل لوکاس ، ادن هازارد و ... . الان بارسا به جای این همه پول دور ریختن بیاد یه فکر به حال دفاعش بکنه که این فصل مطمئنم بدجوری میخوره از دفاع .
نقل قول:
بارسا خودش یه آکادمی برای ساخت بازیکن داره و لزومی نداره بازیکن جوان بخره!
بارسا این خریدایی رو هم که انجم میده برای پر کردن نقاط ضعف توی پستای مختلف هست تا زمانی که بازیکنان جوان به حداقلی از تجربه برسن!
در مورد سانچز هم باید گفت خیلی بهتر از اواسط فصل بازی میکنه
آخر فصل هم تقریبا تو هر بازی گل زنی کرده!
ما اینجا نشستیم میگیم لنگش کن!
اونا دارن از این باشگاه و فوتبال پول در میارن و 100% بیشتر از ما به دنبال ضرر و سود خودشون هستن که این یعنی دنبال تقویت خط دفاعی هستن ولی همینطوری نمیتونن رو هر کی دست میذارن رو بگیرن و باید صبور بود
به نظر من خریدای بارسا تو چند سال اخیر خوب بوده ولی با بد شانسی و مصدومیت های زیاد مواجح شدن که باعث کم رنگ شدن خریدا شده
رونالدینیو:
"تنها چیزی که بابتش تاسف میخورم، بیشتر بازی نکردن در کنار مسی است"
اخبار کوتاه:
-کمترین دقایق برای هر گل در فصل ۲۰۱۲/۱۳: مسی هر ۵۷ دقیقه - گومز هر ۷۹.۷ دقیقه - رونالدو هر ۷۹.۹ دقیقه - چیچاریتو هر ۹۴.۸ دقیقه - زلاتان هر ۹۹ دقیقه
-بازی سوپر کاپ بین اتلتیکو و بارسا در ۲۱ و ۲۸ آگوست میتواند اولین بازی داوید برای اتلتیکو مادرید باشد.
-داوید ویا در ۱۱۹ بازی رسمی خود برای بارسا ۴۸ گل به ثمر رساند. او در سال ۲۰۱۰ به پیوسته بود.
-کرزو (مدیر اتلتیکو): ما درباره خرید ویا بسیار امیدواریم، خرید او بسیار حیاتی بود. این یک توافق خوب برای طرفین بود.
-داوید ویا قصد داشت تا به انگلیس برود اما نماینده اتلتیکو در یک صحبت کوتاه او را راضی کرد تا به آنها بپیوندد.
-مل (مربی بتیس): من درک میکنم که بویان آژاکس رو به ما ترجیح داد. آژاکس تیم با ریشه ای است. برای او آرزوی موفقیت میکنم.
-سابایا (مربی آرژانتین): من به مسی راهنمایی های کوچکی دادم. او به فشار اضافی نیاز نداره. او باید آزاد باشه و هرکاری که میخواد انجام بده.
-مونتیلو (سانتوس): مسی و نیمار هر دو به تنهایی میتوانند سرنوشت یک بازی را عوض کنند. برای دیدن اونا نمیتونم بیشتر از این صبر کنم. اونها میتونند زوج مرگباری شوند.
-دل بوسکه: نکته مهم برای تیاگو بازی کردن است. من فکر میکنم به اندازه ی کافی در بارسا به او بازی برسد.
-تیتو ویلانوئوا تصمیم دارد تا برنامه ای برای ژاوی بچیند تا او در فصل بعد کمتر از ۵۰ بازی انجام دهد.
-اریک آبیدال تنها بازیکن فرانسوی است که بیشترین بازی را برای بارسا انجام داده است. (۱۲۵ بازی)
-مربی تاتنهام، آندرس ویلاس بواش به سختی تلاش کرد تا او را جذب کند. او بارها تلاش کرد تا تلفنی او را برای پیوستن به تاتنهام متقاعد کند.
-با ۱۴ گل و ۶ پاس گل داوید ویا در ۲۰ گل در ۱۰ دوره اخیر حضورش در لیگ قهرمانان تاثیر مستقیم داشته است.
-هیچ تیم لالیگایی تا به حال بازی دوم خود را پس از بازی با لوانته نتوانسته است ببرد.
-کوکه (اتلتیکو): ویا به کیفیت تیم ما خواهد افزود، به خصوص اینکه او میتوانند تعداد گل های ما را افزایش دهد.
-مل ویا (پدر ویا): تا زمانی که اتلتیکو آمد، او قصد داشت تا در خارج از کشور بازی کند. بارسا برای فصل بعد روی او حساب نکرد اما ما از آنها ممنونیم زیرا آنها در این انتقال خیلی به ما کمک کردند.
-مل ویا (پدر ویا): ما فکر میکردیم زمان او در اسپانیا به پایان رسیده است اما اتلتیکو آمد و هیجان او را برانگیخت.
-فرکسیا (سخنگوی باشگاه): اگر جزئیات قرارداد را ندانید به سختی فروش ویا را درک خواهید کرد. این انتقال به نفع همه بود.
-نیمار در ۲۴ یا ۲۵ جولای به بارسلونا خواهد آمد. اولین تمرین او ۲۹ جولای در روز دوشنبه خواهد بود، روزی که بازیکنان حاضر در جام کنفدراسیون ها از مسابقات برخواهند گشت.
-مربیانی که بیشترین جام را با بارسا برده اند: گواردیولا ۱۴ - کرویف ۱۱ - گرینول ۸ - دائوکیک ۶ - ریکارد
اخبار نقل و انتقالات:
-الچه تیم تازه صعود کرده به لالیگا، جذب مدافع ب بارسا لومبان (۲۶) را رسما اعلام کرد.
-ویلانوئوا داویید لوییز را جایگزین مناسبی برای تیاگو سیلوا میداند، اما مدیر ورزشی بارسا زوبیزارتا شک و شبهاتی دارد و مارکیونیس یا اَگر را ترجیح میدهد.
-تاتنهام و فیورنتینا پیشنهاد های مالی بهتری برای ویا داده بودند، اما باشگاه به تصمیم ویا برای رفتن به اتلتیکو احترام گذاشت.
-پی اس وی به جذب ابراهیم آفلای علاقه مند است. این بازیکن هلندی سال ۲۰۱۱ از این تیم جدا شد و به بارسا پیوست.
-نقل و انتقالات این تابستان بارسا> خرید: نیمار، فروش: فونتاس (سلتا)، مونیسا (استوک)، بویان (آژاکس، قرضی)، آبیدال (موناکو)، ویا (اتلتیکو)
-باشگاه سعی دارد تا ویلانوئوا را متقاعد کند تا از خرید سیلوا صرف نظر کند. آنها در حال کار بر روی انتقال لوییز هستند و احتمال جذب هولس را هم غیر محتمل نمیدانند.
-دوس سانتوس این هفته با ویلانوئوا صحبت خواهد کرد. اگر مربی مانند فصل قبل حسابی روی او باز نکند، او به یک تیم لالیگایی خواهد رفت.
-حتی اگر بارسلونا یک هافبک دیگر جذب کند سرخی روبرتو باشگاه را ترک نخواهد کرد. باشگاه انتهای فصل پیش به او گفت که برای فصل بعد روی او حساب باز کرده است.
-داوید ویا پیشنهاد هایی از انگلیس و آلمان هم داشت ولی به دلیل برخی مسائل خانوادگی تصمیم گرفت در اسپانیا بماند.
-چلسی پیشنهاد ۳۵ میلیونی بارسا برای لوییز را رد کرده است. آنها مبلغ بیشتری میخواهند. منابع میگویند احتمال ماندن او ۵۰ -۵۰ است. (شایعه!)
-فرکسیا (سخنگوی باشگاه): تیاگو بازیکن بارسا است، بنابراین او همانند سایر بازیکنان پیش فصل را با گروه، همانطور که برنامه ریزی شده است، آغاز خواهد کرد.
-فرکسیا (سخنگوی باشگاه): ما در حال کار بر روی خرید مدافع هستیم. شاید در نهایت یکی را خریدیم، شاید هم نه.
-آژاکس به جذب قرضی سرخی روبرتو علاقه مند است. این بازیکن به تازگی به تیم اصلی منتقل شده است و به احتمال زیاد فصل بعد در بارسا خواهد بود.
-بارترا: فصل بعد کجا خواهم بود؟ الویت من بازی در بارسا است، اما خواهیم دید. فصل نقل و انتقالات تا ۳۱ آگوست باز است.
-ایجنت الکسیس سانچز در توییتر شایعات رفتن او به گالاتاسرای که در مطبوعات ترکیه مطرح شده بود را تکذیب کرد.
-خرید تیاگو سیلوا تقریبا منتفی شده است، زیرا مسئولان پی اس جی درخواست ملاقات بارسا را رد کرده اند و حتی به پیشنهاد بارسا گوش هم نداده اند.
-بتیس علاقه دارد تا دلوفئو و بارترا را به صورت قرضی جذب کند.
-دروازه بان ب ویارئال ادریا اورتولا اولین خرید این فصل تیم ب بارسا است. این دروازه بان ۱۹ ساله با قراردادی مجانی و سه ساله به بارسا خواهد پیوست.
ژاوی داماد می شود!
این شنبه ژاوی ارناندس، بازیساز بارسا و تیم ملی اسپانیا با نامزدش نوریا کنیرا ازدواج می کند.
ژاوی سی و سه ساله و نوریای سی و یک ساله تصمی گرفته اند تنها خویشاوندان نزدیک و دوستان صمیمی شان را برای مراسم عروسی دعوت کنند.
به گفته ی نزدیکان این دو، شما مدعوین در حدود 150 نفر است که در میانشان لئو مسی و آندرس اینیستا هم حضور دارند.
از میان کسانی که دعوت شده اند و هر کدام به دلایلی در جشن غایب خواهند بود می توان به کارلس پویول، جرارد پیکه و ایکر کاسیاس اشاره کرد که در مسافرت به سر می برند.
دوستان حدود 20 روز دیگه قیمت تیاگو دوباره 90 میلیون یورو میشه ...
خدا کنه این قضیه اینقدر کش پیدا کنه تا 20 روز تموم بشه ...
هرکی تیاگو رو میخواد 100 میلیون یورو ... نبود؟