کرکتر گاوجان خیلی بد کار شده. صدا گذاریش هم اصلا خوب نیست. به حای این اگه از اون دختر بچه قسمت اول بیشتر استفاده میکردن بهتر میشد
Printable View
کرکتر گاوجان خیلی بد کار شده. صدا گذاریش هم اصلا خوب نیست. به حای این اگه از اون دختر بچه قسمت اول بیشتر استفاده میکردن بهتر میشد
مگه الان نباید کلاه قرمزی پخش میکرد پس این چیه گذاشتند؟:n13:
تو سایتشون هم که چیزی ننوشته از تغییر برنامه:n29:
ایام فاطمیه
امشب پخش نمیشه
آقای مجری، کلاه قرمزی، پسر خاله و فامیل دور در کنار هم ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي كه فكر نميكردم به چاه بيوفته افتاد.....
نكته اول اينه كه اصلا فكر نميكردم كه ايرج طهماسب به چاه سياست و انتقاد گري بيوفته كه افتاد و چند درصد از اين برنامه زيبا رو عملا به فنا داد.... اين برنامه به اين دليل زيبا بود كه طنزي بود كه اصلا انتقاد نميكرد و اداي دلسوزي براي جامعه نداشت و سعي داشت رسالت يك برنامه مخصوص كودك رو انجام بده كه در سال هاي قبل به قدري خوب انجام ميداد كه حتي بزرگتر ها هم عاشق اين سري برنامه شده بودند و لي با گندي كه ايرج طهماسب در اين سري زد يا اين انتقاد گري ها هم علاقه بچه ها به برنامه كم ميشه و هم يه سري از مردم در مقابل افكار برنامه موضع ميگيرن و نا خودآگاه به تخريبش مي پردازن......
در كل به نظر من برنامه افت شديدي نسبت به سال هاي قبل داشته
نكته دوم چيزي كه به نظر من رسيد يه مقداري در ابتداي پخش صداي عروسك ها تغيير كرده بود و حالا به هر دليلي كه بود يه ذره صدا ها تو ذوق ميزد ولي در اين 2 قسمت اخير بهتر شده....
در مورد شخصيت هاي اضافه شده هم نظر شخصي من مساعده و كلا عروسك هاي جديد خوبن و تنها مشكلي كه وجود داره عروسكه گاوه كه فكر ميكنم يه مقدار سايزش بزرگه و نچسبش كرده ولي صداش عاليه.....
به شخصه خيلي دوست دارم آقاي همساده و آقاي دلاك رو بيشتر ببينم.....
خیلی جالبه کلا همه کلاه قرمزیو خیلی دوس دارن
بزرگای فامیل اومدن خونمون .. میگن : این سریالا چیه نگاه میکنین بزنید اونور کلاه قرمزی ببینیم:n04:
نمیدونم من که خیلی دوس دارمش ولی خیلی برام جذابیت نداره..
فقط خودِ کلاه قرمزی و پسرخاله رو دوس دارم ...
منظورتون از انتقاد چیه؟ عروسک دختر همسایه رو میگید که تو مهدکودک فقط بهش دست و جیغ و هورا یاد دادن؟
گاوه خیلیم بد نیس
لهجش بامزس :n02:
کلاه قرمزی از کی پخش تلوزیونی داره ؟ از سال 89 ؟ میخوام مجموعه ـشو اگه بیرون میفروشن بخرم .
از سال 88 بود. تو اینترنت لینکای دانلودش هست.نقل قول: