"غلط کردم غلط" موزیک خیلی بد داره ! رو اعصابه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
"غلط کردم غلط" موزیک خیلی بد داره ! رو اعصابه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آهنگ کو به کو از بقیه بهتره ولی در کل آلبومش فوق العادست.
من عاشق تنظیم این قطعه م ... اصا یه حالت توهمی خاصی داره :n02: ...نقل قول:
فاصله بین دو تا قطعه اجرا توی اهنگ غلط کردم می شد خیلی بهتر باشه به نظر من ولی بازم حرف نداشت :n12:
آلبوم انقدر فوق العاده بود که منی که جزو طرفدارای چاوشی به حساب نمیام هم بی تردید بهترین آلبوم امسال رو (با کمال احترام به محسن یگانه که خیلی دوستش دارم) من خود آن سیزدهم می دونم.
آهنگسازی از خوب هم خوب تر بود، اشعارم که اصلا حرفی توشون نیست، بهتر از این نمیشد، تنظیم هم در اکثر قطعات خوب بود.
واقعا تمام این 5 سالی کاری که روی آلبوم شده بود رو میشد به وضوح توی تک تک قطعات دید .
مطمئنا اگه مولانا و شهریار و خیام و باباطاهر و وحشی بافقی زنده بودن، از این کار تقدیر می کردن ...
آهنگهایی که واقعا از شنیدنشون لذت بردم ستمگر و کو به کو بودن. عاشق اون قسمتیم که میگه : "هین کژ و راست میروی/باز چه خورده ای؟ بگو"
اون قسمتی که یک نفر شعر حافظ رو می خونه (جلوه گاه رخ او دیده ی من تنها نیست/ ماه و خورشید همین آینه می گردانند)، فوق العادست ...
آهنگ نگار بسیار دلنشین و عاشقانست .
اصن یه وضعی :n02:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
سواله این ؟ :n02: آهنگ ضعیف هم مگه داشت ؟آهنگ ضعیف ندیدم ولی اگه بخوام آهنگی که کمتر گوش می دم رو انتخاب کنم شیرمردا هست اونم چون تو مودش نیستم
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
سوالای سختی می پرسی :n02: این سوال مثل اون مثال معروف پورشه بهتره یا فراریه ؟ :n02:
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
بهرام گور
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
ستمگر
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (پرچم سفید) پیشرفت بود یا پسرفت؟
خیلی خیلی خیلی بهتر از پرچم سفید.
فقط تنها قسمت آلبوم که اذیتم می کنه تنظیم غلط کردم غلط هست. من که از تنظیمش خوشم نیومد، روی مغزمه، خیلی ملایم تر میشد تنظیمش کرد...
منم با اوناکه تنظیم غلط کردم غلط رو دوس نداشتن هم نظرم ...
ولی در کل آلبوم رو خیلی دوس دارم ...
فک نمیکردم آلبومی که شعرای سنتی داره واسه ماشین هم مناسب باشه تراک 3 و 5 و 8 واقعا چسبید امروز
بهرام گور :n12:
با ترک ستمگر خیلی حال کردم
من فقط البوم های چاووشی رو اریجینال می خرم دلیلشو نمی دونم :n13:
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ هیچ کدام
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ همه ی آهنگ ها
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ غلط کردم غلط، کو به کو، ستمگر
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ رمیدیم، ستمگر، شیرمردا
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (پرچم سفید) پیشرفت بود یا پسرفت؟ پیشرفت کاملا محسوس
ولی من با اهنگ وتنظیم غلط کردم خیلی حال میکنم
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
آهنگ ضعیف نداره
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
ستمگر،غلط کردم،من خود آن سیزدهم
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
غلط کردم،رمیدیم
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
ستمگر،غلط کردم
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (پرچم سفید) پیشرفت بود یا پسرفت؟
سبک آلبوم خیلی متفاوته ولی میشه گفت بهتره
منم جزو اون دسته هستم که از تنظیم آهنگ "غلط کردم" خیلی خوشم میاد. به نظرم کاملا به شعر و لحن خوندن چاوشی هماهنگه. واقعا به آدم حس "غلط کردن" دست میده:n02:
همه آهنگاش رو دوست دارم و خیلی برام سخت بود که بهترین ها رو انتخاب کنم
فقط میتونم بگم این آلبوم مطمئنا ارزش 5 سال صبر کردن رو داشت:n12: