سلام ، کل عکس هاتو دیدم ، ادیت خوبی داشتند ، اما یه سر در گمی توی عکس هات هست ، توی بعضی عکس هات لرزش خفیفی میبینم ، که با یه تک پایه دستی حل میشه ، توی فوکوس هم بعضی عکس هات مشکل دارند !
Printable View
سلام ، کل عکس هاتو دیدم ، ادیت خوبی داشتند ، اما یه سر در گمی توی عکس هات هست ، توی بعضی عکس هات لرزش خفیفی میبینم ، که با یه تک پایه دستی حل میشه ، توی فوکوس هم بعضی عکس هات مشکل دارند !
ممنون از همه دوستان
احسان جان والا در مورد كيفيت اسلايد شو خودم خيلي ناراحتم. با گلد پرو شو ميسازم اسلايد و اين برنامه، جزو قوي ترين هاست اما در حجم اسلايد خيلي ضعيفه. در حالي كه كيفيت خروجيم رو 480پي (يك رده پايين تر از HD) ميزارم حجمي بين 150 تا 200 مگ بهم ميده و ديگه خودت بقيشو برو. در حالي كه كليپ هاي فول اچ دي هم اين حجم رو ندارند اين برنامه كيفيت 480 در 720 رو اين همه حجيم ميده بيرون كه مجبورم حجمش رو كم كنم.
در مورد هماهنگي با اهنگ خهم واقعا كم لطفي كرديد. تمام سعي يمو كردم تا هماهنگ ترين حالت رو داشته باشه كه فكر ميكنم به هدفم هم رسيدم.
نگران نباش.من سعی می کنم یه برنامه خوب برای اسلاید شو با کیفیت برات پیدا کنم فقط یه مقدار سرم شلوغه .من متوجه نشده بودم که اسلاید شو گذاشتی اونم سر فرصت دانلود می کنم می بینم.موفق باشی.:7:نقل قول:
جشنواره نوروزي برج ميلاد. اين عزيزان از استان لرستان هستند و بنده حقير مسئوليت عكاسي اين استان در جشنواره را به عهده دارم. لرستاني ها به جد جز مهمان نواز ترين مردم اين سرزمين اند،قبل از اين آشنايي هم مدتي در لرستان براي تفريح رفته بوديم و واقعا از مهمان نوازي لر هاي عزيز لذت برديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Camera
Canon EOS 40D
Focal Length
55mm
Aperture
f/5.6
Exposure
1/160s
ISO
100
فکر کنم قیمت این دوربین باید نزدیک 25 تومنی باشه :n19:نقل قول:
بابا پولدار :n18:
چجوریاست یعنی ما هم بیاییم جشنواره نوروزی میتونیم از این دوربین ها بخریم:n23:
جدا از این ها من فکر میکنم ابرها را میتونستی بهتر در بیاوری
مسعود جاننقل قول:
پولدار كجا بود ،دوربينه آتليه يس بابا :n02:
ولي فقط بايد دستت بگيريش. وااااي ديوونه كنندس ،ما كه پوله مارك2 شم نداريم:n28:
ولي در مورد عكس، شك نكن بهتر از اين در نميومد. اينم تازه با كلي اديت اينجوري شد آسمون كلا سفيد شده بود. مَشتي مگه ضد نور عكس نگرفتي بابا سره ظهر ميدوني چه ضد نوري ميشه سايه به نور خورشيد؟
ممنون از نظرت
استاد عزيز جناب مهربان،سرپرست گروه موسيقي و رقص آذربايجان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Camera
Canon EOS 40D
Focal Length
245mm
Aperture
f/5.6
Exposure
1/60s
ISO