سلامنقل قول:
لطفا پست شماره 17 رو مطالعه نمائید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلامنقل قول:
لطفا پست شماره 17 رو مطالعه نمائید:
روی باند اینفیتی کاپا 11 گزینه 3db روی تویتر برای چی هستش ؟
سوال بعدی
یه سوال آمپی من روی گین عدد نداره میخواستم بدونم کمترینش که اینه که فلش قرمز زدم از این کمتر نمیشه الان روی چند هست ؟ 2ولت ؟
و سوال بعدی اگه اینجا بذاریم که فلش آبی رنگ که زدم میشه 4 ولت ؟ از کجا بدونم دقیق روی چند ولت هست ؟
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه، بنده یک ضبط kenwood KDC-1010U و باند Helix blue B69X تهیه کردم ، میخواستم در مورد تنظیمات ضبط راهنماییم کنین لطفا و اینکه ضبط چرا فایل های صوتیی که داخل فولدر نیسن توی فلش رو نمیخونه؟
حتما باید داخل فولدر باشه آهنگ ها؟
سلامنقل قول:
پخش u10 یه سری مشکلات داره در این مورد و من اطلاعی ندارم ولی کلا کسانی که دارن راضی نیستن.
سلامنقل قول:
اون کلید باعث میشه صدای توتیر به 3 db افزایش پیدا کنه.
در مورد سوال دومتون
زمانی که گین کاملا بسته باشه یعنی روی MIN یعنی بالاتری عدد ولتاژ مثلا 5 ولت.و زمانی که روی حد اکثر باشه یا MAX یعنی کمترین ولتاژ مثلا 0.2 ولت.اینجوری روی عکس و حدثی نمیشه گفت که روی چند ولت هست چون پتانسیومتر گین خیلی حسحاس هست و با کمترین جابجائی ولتاژ تغییر میکنه.
با سلام یه سوال داشتم که این فیوز که از سر باطری به سیم وصل می شه اجبارییه که نصب بشه یا نه؟
سلامنقل قول:
بله باید نصب بشه برای جلوگیری از خطرات احتمالی و آسیب دیدن آمپ .
یه جفت تیوتر دارم میشه روی امپیلی دو کانال موازی ببندم بهمراه باندم ؟
باند 2 اهم هست .
آسیبی به باندم نمیزنه موازی ببندم ؟
سلامنقل قول:
خیر نمیتونید به دو دلیل:
1-پاسخ فرکانسی تویتر با اسپیکر فول رنج متفاوت هست.
2-تویترها اکثرا 4 اهم هستند،اگر شما 4 و با 2 اهم موازی کنید امپدانس کل میشه 1.33 که باعث فشار به هر دو میشه(تازه اگر آمپ روی 1 اهم هم استیبل باشه) و اصلا توصیه نمیشه.
نقل قول:
پس 206 خودش تویتر داره میتونم فابریکشو قطع کنم سیم هاشو به اون وصل کنم ؟ حتما کراس اورش هم باید نصب بشه ؟
بله دیگه اگر کراس نباشه که نمیتونه فرکانسهای مضر رو حذف کنه.نقل قول: