سلام
نقل قول:
منظورم از دیدن هواپیما این بود که بتونم فاصله های حداقل 200 متر را فوکوس کنم. مثل اجسامی همچون هواپیما.
دویست که دیگه خیلی نزدیکه این فاصله رو با تلسکوپ کسی نیگاه نمیکنه.ولی در مورد فوکوسش تا زیر یک کیلومتر رو باید بتونه واضح کنه.
نقل قول:
نمیشه با دوربینهای شکستی اجرام خارج از منظومه را دید؟ حالا بین بازتابی و شکستی خیلی فرق هست؟ واقعا نمیشه چیزی که تو بازتابی دید تو شکستی دید؟
چرا میشه....ولی تصویری که بازتابی در خارج منظومه شمسی تولید میکنه بسیار دقیقتر و واضح تر از شکستی هست.چون تو شکستی تصویر در عدسی شیئی می شکند در فواصل بسیار زیاد نور پخش و خراب میشه.
نقل قول:
حالا بین بازتابی و شکستی خیلی فرق هست؟
بـــــله.زیاد
نقل قول:
واقعا نمیشه چیزی که تو بازتابی دید تو شکستی دید؟
شدنش که میشه.ولی وقتی موقع رصد وارد صحنه های جذاب و حساسش میشید و کلا وقتی وارد جزئیات میشید اون لحظه هست که زد حال می خورید.
نقل قول:
من چیز دیگه از تلسکوپ انتظار ندارم فقط همونایی که گفتم. 800 تومان هم برای یک آماتور یک قیمت معقولانه بنظر میرسه. حالا تا 1 هم اشکالی نداره. دوست دارم دوربین هم بهش وصل کنم. (نشد هم نشد فقط دابسونی نه !!)
800 تومن برای شروع فوق العاده هست،تا یک که عالی میشه.به نظر من رو گاسکرین کار کنی خیلی بهتر میشه.دیگه هرچی بخوای می تونی رصد کنی.تا یه عمر بی نیاز میشی.
نقل قول:
چرا اولی را پیشنهاد کردید یا اینکه قطر دهانه آن 66 بود اما دومی 80 بود را نه؟
اگه من می خواستم داخل منظومه رو رصد کنم اولی رو انتخاب میکردم.چون میدان دید کمتری داره.فاصله کانونی کمتری هم داره.
بله.میشه اینطور دید.ولی عکس برداریش یکمی سخت هست.ولی به نظر با وصل کردن لوازم اضافی به تلسکوپ تونستن همچین تصویر واضح و مستقیمی ببینن.با تلسکوپ استانداردش فکر نکنم اینطوری بشه دید.
نقل قول:
منظورم از دنبال کردن ستاره دنباله دار فقط رصد کردن آن بطور واضح و شفاف بود.شفافیت هم برای من خیلی اهمیت داره.
نیگاه کن تلسکوپی که بر پایه استقرار سمت-ارتفاعی قرار داره نمیتونه ستاره دنباله داری رو که با این سرعت زیاد در حرکت هست رو رصد کنه.
شفافیت هم با همچین تلسکوپی به نظر میاد که خیلی خوب باشه.
نقل قول:
اون 2 مدل کاسگرین از نظر چشمی ها و زوم و شفافیت خوب هستن؟
مدل اول که بدرد نمیخوره.
ولی دومی خیلی خوبه.به نظرم دومی رو بگیر بقیه پولت رو هم بزار برای خرید دوربین عکس برداری خوب .
من میگردم چیز بهتری پیدا کردم برات میزارم
هر سوال دیگه ای داری بپرس
قربانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]