دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون ویروس نمی گیرد همچین موردی تا حالا گزارش نشده است پس با این حساب از مطالب پست بالا استفاده کنید و اگر در تهران ساکن هستید می توانم کمک تان کنم
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون ویروس نمی گیرد همچین موردی تا حالا گزارش نشده است پس با این حساب از مطالب پست بالا استفاده کنید و اگر در تهران ساکن هستید می توانم کمک تان کنم
سلام
سامسونگ
مدل F6450 با سایز 40 اینچ چطوره؟
کیفیت ساخت کیفیت تصویر
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما بخاطر دو هسته ای بودن از کیفیت خوب و پردازش خیلی خوب برخوردار است و دارای wifi داخلی و crm 400است و پنل آن ساخت سامسونگ است و روی هم رفته سیستمی با حد و اندازه خوب از نظر سیستمی و عملکرد است
سلام . من یک سامسونگ d6940 دارم . چگونه می تونم فیلم تلویزیون بروی فلش ذخیره کنم
جناب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سوالی دارم ازتون:
من حدود 2_1 ماه پیش یه f8880 46 خریده بودم. تلوزیون توی اسمارت هاب و منو دستگاه گیر می کرد و هنگ می کرد تا اینکه خاموش روشن می شد
با یه بدبختی تونستم پولم را از شرکت پس بگیرم.مغازه دار که زیر بار نمی رفت و می گفت ربطی به ما نداره
تو این یکی دوماه خیلی گشتم هنوز ال ای دی به کیفیت تصیور f8880 نتونستم پیدا کنم
نمی دونم چه کنم می ترسم بازم برم بگیرم و همون مشکل را داشته باشه
با هر مغازه داری هم که شرط می کنم تو مغازه باز کنه و امتحان کنه به شرط سالم بودن ببرم کسی قبول نمی کنه
خواهشا" راهنمای بفرمایید اگر مدل دیگه ای از برند دیگه ای میشناسید که کیفیت تصور این تلوزیون را داشته باشه معرفی کنید
هیچ کدام از امکاناتش برام مهم نیست فقط کیفیت تصویر و عمر پنل
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک برای استفاده از فلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واز این تایپیک برای
مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ روی کامپیوتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
اگر نظر مرا می خواهید همان مدل بهترین است و آن موضوع هم ممکن است دلیلی داشته که تلویزیونتان اینطور می شده و ممکن نیست که همه این مشگل را داشته باشند همه اینها برمی گردد به نحویه استفاده درست از سیستم که اگر بدرستی تلویزیونتان را آماده سازی کنید و همچنین دستورالعمل ها و عملکرد تلویزیون را بدانید کمتر دچار مشگل می شوید استفاده از این مدل تلویزیون بمانند استفاده از بنز آخرین سیستم می ماند و اگر شما راهنمای درستی نداشته باشید چگونه می توانید از یک سیستم بسیار هوشمند بطور کامل و جامع استفاده کنید که متاسفانه سامسونگ ایران از یک امکان ساده یعنی دادن یک دفترچه راهنما کامل و جامع که به زبان فارسی نوشته شده باشد استفاده نکرده است و همین برای کاربرانی که از این تلویزیونها استفاده می کنند مشگل ساز شده است ولی خوشبختانه من این دفترچه را گردآوری و ترجمه و در دسترس دارم.
بله ممنون از پاسخ توننقل قول:
من فقط یک روز با این دستگاه کار کردم
کارشناس فنی خود شرکت هم که امد تایید که مین برد دستگاه ایراد داره و باید تعویض بشه
یعنی مدل دیگه ای در بازار وجود نداره که کیفیت تصویرش هم پای این تلوزیون باشه؟
دوست عزیزنقل قول:
من بهتر از این سراغ ندارم
لطفا تنظیمات وصل کردن تلویزیونua40d5000pr را به اینترنت با کابل لن توضیح دهید ممنون
یا لینک مربوطه را راهنمایی کنید