سپاس دوست گرامی
منظور من از زمان ، زمان عادی بود . ( لحظه هایی که با چرخش زمین و کرات پدید امده )
Printable View
سپاس دوست گرامی
منظور من از زمان ، زمان عادی بود . ( لحظه هایی که با چرخش زمین و کرات پدید امده )
سلام
این به هیچ وجه درست نیست.بسیاری از نظریه ها در فیزیک مربوط به زمان هستن.نسبیت ها ,cph و...نقل قول:
دوستان عزیز هیچ یک از نظریات فیزیکی زمان رو تعریف نمی کن
نیگاه هیچ علمی نمیتونه زمان رو به طور دقیق و 100% تعریف کنه و جالب هست که هر علمی یک توضیحی درباره زمان داره.
همون طور که ساویس جان گفت زمان یک بعد چهارم می تونه باشه .
شما یک جسم سه بعدی رو تصور کنید واقعا کار سختی است , حالا شما حتی نمی توانید یک چیز چهاربعدی رو تصور کنید.چه برسه بخواهید درباره آن بحث کنید. بخواطر همین دانش مند ها برای بحث در زمان از بعد ها استفاده نمی کنند.بلکه فقط از فضا-زمان
که بیشترین اطلاعات رو می ده و بعد از نظر فلسفه بررسی می کنند.که نسبیت ها و cph هم مربوط به فضا زمان هست.
البته در فضا می شود بعد چهارم رو به کار برد.چون تنها جایی که میشه انرژی رو کنترل کرد در فضا هست.
ممنون
بابک
جالبتر ازهمه ي اينا
فضاهاي چند بعديه......مثلا 5 بعدي .......يا بگير برو بالا
توي هندسه فضائي هم هستند
مباحث توپولوژي و هندسه ي لو باچوفسكي
بابا مغز من که تو همین دنیای سه بعدی هنگ کرده شما رو نمی دونم .
از کوارک ها بگیر و اتم و برس به ....
ای خدا عجب .... هستی ها
اتفاقا bb جان اين مباحث فيزيك و هندسه فضاهاي چند بعدي خيلي مباحث شيريني هستن (مثلا فيزيك سياه چاله ها يا نسبيت عام ونسبيت خاص ويا همون توپولوژي) اگه وقت كردي كتاب هاي ساده شونو بخوني گمونم بدت نيادنقل قول:
نوشته شده توسط bb
renjer_babi جان من نفهميدم منظورت از كنترل انرژي در فضا چي بيد؟ميشه يه توضيحي برام بدي؟
قربان تو
سلام
خیلی دوست دارم بدونم که نسبیت یا cph زمان رو چی تعریف می کنن. لطفا من رو راهنمایی کنید.
می دونید اگه دو کلمه فلسفه نخونده بودم همه ی حرف های شما رو تایید می کردم. اما واقعا بعضی جملات می تونن ما رو دچار اشتباه کنن. باید در به کار بردن کلمات و جملات دقت بیشتری کرد.
ساویز جون این کتابه رو pdf اش رو نداری ؟؟
اگه کسی pdf این کتاب رو داره بگذاره به خدا ثواب داره .
سلامنقل قول:
renjer_babi جان من نفهميدم منظورت از كنترل انرژي در فضا چي بيد؟ميشه يه توضيحي برام بدي؟
نیگاه کن عزیز
شما تا حالا در روی زمین یک جسم سه بعدی دیدی که وجود خارجی داشته باشه ؟
نه چون فقط جسم سه بعدی در حالت مجازی امکان دیدن داره . یا این که چشم های شما دارای قدرت ما ورای طبیعه باشه.
آیا همچین کاری امکان داره که شما بتوانید نور رو خم کنید؟ نور یک انرژی خالص هست که فقط تحت گرانش فوق العاده شدید می تونه از مسیر خود منحرف شود.که همچین گرانشی فقط موقع انفجار یک سوپر نوا(می دونی که چیه)که در حال تبدیل به یک black hole است می تونه خم شود و در این حالت شما می تونی تمام بعد اجسام رو مشاهده کنی.
در ضمن ببین ساویس جان اگه می خوای ماهیت زمان فضا-زمان انرژی و... رو به صورت پیشرفته بفهمی بهترین کار خواندن نظریه نسبیت عام و خاص انشتین و بعد نظریه cph است (اگه تاحالا نخونده باشی است)
چون من نمی تونم تو چند تا خط این مقاله های گسترده رو خلاصه کنم.
امیدوارم توضیح منطقی داده باشم
اگه مشکل داشتی بازم بگو
قربانت بابک
نه خودم كه ندارم .......حتي نسخه ي چاپي شونم از دست دادم .....دليلش بمانه......اما گمونم اگه بگردي گيرت بياد.....منتها سعي كن اول با مفاهيم اوليه ي فيزيك .....خصوصا مباحث مكانيك(نه مكانيكي ها !!) مثل سزعت- شتاب-جرم-جاذبه - انرژي وازايجور چيزها آشنا بشي و بعديواش يواش كتاب هاي ساده تر رو شروع به خوندن بكني ...... باوركن يه موقعي......خيلي وقت پيش من اين كتاب هاي ساده شو مثل داستان دوست داشتم بخونم ....خيلي جذاب بودننقل قول:
نوشته شده توسط bb
بابك جان توضيحت درمورد عدم رويت اجسام 3بعدي رو تا حدي قبول دارم(دارم روش فكر ميكنم)نقل قول:
نوشته شده توسط renjer_babi
درمورده نور وسياه چاله ها ونيروي گرانشي عجيبشون هم درسته (اين مبحث سياه چاله ها هم از اون مباحث شيرينه فيزيكه ها)
نظريات نسبيت عام وخاص روهم خوندم .....فقط اينcph رو نفهميدم يعني چي.....اگه توضيح مختصرش روبنويسي به فارسي (يااسم كاملش به انگليسي) شايد يه چيزائي درموردش خونده باشم
ممنون ميشم
دست گلت درد نكنه
عجب تاپیکی شده این تاپیک !!!
کف کردم