منتظریم :12::12:نقل قول:
شروع / پایان نظرسنجی عمومی : 19 دی ماه تا 29 دی ماه
ارائه ی نظرات / پیشنهادات تیم داوری : 30 دی ماه
منتظریم :12::12:نقل قول:
شروع / پایان نظرسنجی عمومی : 19 دی ماه تا 29 دی ماه
ارائه ی نظرات / پیشنهادات تیم داوری : 30 دی ماه
عكس اولي خوب شده و يكي مونده به آخري هم خوب شده. غلظت رنگ در بقيه عكس ها بيش از حد زياد شده و عكس رو از حالت طبيعيه خودش خارج كرده.نقل قول:
منتظر اظهار نظر یکی از داوران هستیم. :n06:نقل قول:
با تشکر مهران...
این چه بلاییه سر این عکسای بیچاره آوردی ؟:n04::n13:نقل قول:
خیلی رنگها رو تند و زیاد کردی، اینا به اندازه کافی HDR بودن دیگه لازم به این کار نبود !
چیزی از ادیت نمی دونی لازم نیست حتما اظهار نظر کنینقل قول:
در تمامی فایل ها اشباع رنگ نسبت به فایل اصلی به میزان 20 الی 30 درصد هم کم شده اما چون کنتراست موضعی عکس ها تو فایل اصلی زیاد بوده با اصلاح کنتراست مورد نظر اشباع رنگ ها باز هم زیاد دیده میشه
اونو باید به خودتون بگین که فتیله ی اشباع رو هنگام ادیت بالا بردین
ضمنا لازم میدونم در مورد فرایند ادیت بحث شود
اگر سوادش رو به صورت علمی دارید بسم الله وگرنه همین طوری دیمی نمیشه نظر داد
برای مثال در همه ی عکس ها اشباعیت کم شده شما میگی بیشتر شده پس شما نمی تونی شناخت دیداری خوبی از عکس داشته باشی
اول مطالعه کن بعد نظر بده
:n29:نقل قول:
اول تشکر میکنم از این بیان و ادبیات شیوا، زیبا و فصیح شما
دوست عزیز من حرفی از اشباع نزدم رنگ عکسها رو زیادی روشن و تند کردید
عکس HDR رو نمیشه ادیت کرد اونم بخاطر همون اشباع و کنتراست رنگهاست و اگر هم قراره یه ادیت دبگه روش انجام بشه باید از عکسهای اولیه کمک گرفت نه که همینجوری کنتراست و رنگها رو کم و زیاد کرد
شما هدف مشخصی برای ادیت کردن عکسها نشون ندادید! نمیدونم چرا عکسها رو اینجوری در آوردید ! شاید هم مانیتور شما کالیبره نیست که نتیجه کا رو درست ببینید مثل برای همین عکس کشتی، آسمون و دریای به اون قشنگی چرا باید این شکلی بشه ؟!
جالب هست که بدونید توی عکسهای HDR هدف رسیدن به محدوده دینامیکی بالا وبالا بردن عمق و کنتراست رنگهاست. البته HDR به این معنا نیست که حتما عکس رو باید با اغراق زیاد و غیر طبیعی دید.
درسته من چیز زیادی از عکاسی و ادیت کردن نمیدونم و ادیت کردن رو زیاد بلد نیستم ولی هیچی هم که نفهمم دارم تفاوت عکسها رو میبینم که چه اتفاقی براشون افتاده که!
البته ادیت هم یه مسئله سلیقه ای هست که مربوط به خود صاحب عکس میشه ...
امیدوارم بچه ها و کسانی که عکسشون رو ادیت کردید هم نظراتشون رو بگن ..
خوشحال میشم در مورد ادیت هایی که انجام دادید صحبت کنید شاید هم که ما بی سوادای عکاسی چیزی یاد گرفتیم ..
خواهش می کنم تشکر لازم نیست شما به جای تشکر بهتره علمی صحبت کنیدنقل قول:
اصلا در بحث ادیت چیزی به نام رنگ های تند نداریم این جملتون کاملا مبهمه
ضمنا رنگ های روشن در معنای اصلی ادیت به مفهوم لومینانس رنگ هاست که بالا بودن اونها جزو برتری های یک فایل hdr هستش
مثلا به مقایسه فایل اول نگاه کنید ( البته با اصلاح کادر بندی )
من از صاحب این عکس عذز میخام ولی شما کجا دیدی برای یک hdr از ویگنت استفاده بشه
در عکس hdr بایستی دینامیک رنج باید بالا باشه یعنی نقاط بسیار روشن و بسیار تاریک نباید داشته باشیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس HDR رو نمیشه ادیت کرد اونم بخاطر همون اشباع و کنتراست رنگهاست و اگر هم قراره یه ادیت دبگه روش انجام بشه باید از عکسهای اولیه کمک گرفت نه که همینجوری کنتراست و رنگها رو کم و زیاد کرد
کی گفته عکس hdr رو نمیشه ادیت کرد اتفاقا بعد از تکمیل تون مپینگ در فتوممتیکس ادیت اصلی تو فتوشاپ انجام میگیره
شما از کجا فهمیدید من همین جوری کنتراست و اشباع رنگ ها را زیاد کردم
تازه تو جمله اولتون میگید من حرفی از اشباع رنگ نزدم در حالی که اینجا میگید همین طوری اشباع رنگ رو بالا بردید
فقط به این سوال من پاسخ بدین فرق vibrancr با saturation چیه ؟
شما هدف مشخصی برای ادیت کردن عکسها نشون ندادید! نمیدونم چرا عکسها رو اینجوری در آوردید ! شاید هم مانیتور شما کالیبره نیست که نتیجه کا رو درست ببینید مثل برای همین عکس کشتی، آسمون و دریای به اون قشنگی چرا باید این شکلی بشه ؟!
در اشتباهید و شناختتون از فایل hdr کلا غلطه. مانیتوری که من استفاده می کنم از بهترین و با کیفیت ترین مانیتورها برای ادیته
تازه اصلی ترین ادیت بایستی تو مانیتورهای flat کاتدی صورت بگیره اتفاقا مانیتور شما کالیبره نیست و پیشنهاد می کنم حتما اونو کالیبرش کنید
در عکسی که من از کشتی ادیت کردم تو عکس اصلی اونقدر اشباع رنگ زیاده که من تا 70 الی 80 درصد رنگش رو پایین آوردم اما باز هم رنگ ها اشباعشون زیاده حالا شما میاید میگید اشباعشو زیاد کردین اینم مقایسش
در عکسی که من ادیت کردم علاوه بر کاهش اشباع رنگ ها دینامیک رنج عکس هم بالا رفته که در hdr ضروریه
جالب هست که بدونید توی عکسهای HDR هدف رسیدن به محدوده دینامیکی بالا وبالا بردن عمق و کنتراست رنگهاست. البته HDR به این معنا نیست که حتما عکس رو باید با اغراق زیاد و غیر طبیعی دید.
درسته من چیز زیادی از عکاسی و ادیت کردن نمیدونم و ادیت کردن رو زیاد بلد نیستم ولی هیچی هم که نفهمم دارم تفاوت عکسها رو میبینم که چه اتفاقی براشون افتاده که!
هر چی که در یک جمله میگید در جمله ی بعد نقض می کنید شما که به جمله ی اول خودتون اعتقاد دارین و تنها جمله صحیح حرفاتون تا الان بوده لطفا بفرمایین در مقایسه عکس های زیر کدوم یک دینامیک رنج و عمق رنگ بالا داره
البته ادیت هم یه مسئله سلیقه ای هست که مربوط به خود صاحب عکس میشه ...
امیدوارم بچه ها و کسانی که عکسشون رو ادیت کردید هم نظراتشون رو بگن ..
خوشحال میشم در مورد ادیت هایی که انجام دادید صحبت کنید شاید هم که ما بی سوادای عکاسی چیزی یاد گرفتیم ..[/QUOTE]
پدر ضمن دوست عزیز من نمیگم در ادیت یک فوق حرفه ای هستم اما مطمئن باشید ادیت علمی رو بلد هستم و میدونم که ادیت باید روی فایل اصلی صورت بگیره نه فایل با حجم کیلوبایتی و به راحتی فرق فایل raw رو با jpg میدونم ضمنا دوتا از عکس های گذاشته شده توسط آقا مهران عزیز تو صفحه ی اول عکس خود من بوده
و اما جنا ب اپارک دلیل اصلی ناراحتی من از شما این بود که نقدتون کاملا غیرعلمی و البته به نظر من مغرضانه بود
در ضمن نظر کلی من در مورد عکس ها اینه که عکس زیر اگر ادیت خلاقانه و دقیقی رویش صورت می گرفت مطمئنا امتیاز بیشتری می آورد
این عکس طوری ادیت شده که خلاف عکس hdr حرکت کرده و ضمنا تفاوت رنگ ها در آسمان بیرون کشیده نشده
ببین ما که دعوا نداریم با هم پس چرا درست صحبت نمیکنی ؟ چند سالته ؟:n13:نقل قول:
من تمام چیزایی رو که گفتید و نگفتید رو پاس کردم تموم شده رفته
من در نگاه کلی دارم صحبت میکنم و لازم هم نیست اینجا معادلات و دیفرانسیل و الگوریتم HDR و عکاسی حل کنم که چرا ادیت اشتباه انجام دادی، چرا که تفاوت بین عکسها کاملا مشهوده
به هر آدم عاقل و بی عقلی هم که این عکسها رو نشون بدید میفهمه که به چه روزی افتادن
این عکسهایی هم که گذاشتی هیچ دلیل موجهی برای ادیتها نیست که بگید من این عکسها رو گرفتم پس هر کاری دوست دارم میتونم بکنم !
باز هم میگم ادیت این عکسها کار کاملا اشتباهی هست و اگر قصد ادیت جدید داری باید به فایل ادیت نشده این عکسها رجوع کنی
شما هم بجای اینکه اینجا از علم و دانشت حرف بزنی بهتره که قبول کنی و منطقی برخورد کنی پروفسور
بهتره که در کنار مطالعات علمی عکاسی و هنرتون یکم هم به فرهنگ و ادبیاتت اضافه کنی
البته میدونم که در جواب این حرف من دوباره بحث صحبتهای علمی و منطق خودت حرف میزنی و من رو یک بی تجربه که فقط داره حرف های الکی میزنه خطاب میکنی
دیگه من حرفی ندارم و با کسایی مثل شما هم بحث نمیکنم
امیدوارم بچه ها من رو ببخشن ...
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم.
تقريبا در همه ي عكس ها غلظت رنگ زياد شده :20: