میدونم که cpu من براش رم 667 یا 1333 فرقی نمیکنه.
از جهت اور کردن میگم.
Printable View
میدونم که cpu من براش رم 667 یا 1333 فرقی نمیکنه.
از جهت اور کردن میگم.
بزارین خیالتون رو راحت کنم 80% فریم بازی ار گرافیک است 20% مربوط به این هاستنقل قول:
شما تمرکزتون باید رو اون 80% باشه اگه تغییری میخواین ایجاد کنید گرافیک رو باید ارتقا بدین حجم رم هم مهمه و برای بازی های الان 4گیگ لازمه پاور هم باید در نظر داشت
خدا اجدادتو بیامرزه.
از همون اول میگفتین .
با این تاکیدی که شما روی رم و سی پی یو و چیپ کردین و اون حرفی که shinooda زد من خیال کردم حتی اگه یه گرافیک 6850 هم بزارم بازم فریمم کم میمونه.
البته مشکلی که بازی opsII داشت ایم مساله رو دامن زده بود
البته این در مورد سیستم من صادق هستا !نقل قول:
بزارین خیالتون رو راحت کنم 80% فریم بازی ار گرافیک است 20% مربوط به این هاست
شما تمرکزتون باید رو اون 80% باشه اگه تغییری میخواین ایجاد کنید گرافیک رو باید ارتقا بدین حجم رم هم مهمه و برای بازی های الان 4گیگ لازمه پاور هم باید در نظر داشت
چون cpu و رم من بالاست.
دیگران نیان اینو بخونن و خیال کنن میتونن با cpu 4300 و 1 گیگ رم و یه گرافیک بالا بازی ها رو روون اجرا کنن.
به هر حال قطعات هم باید با هم متناسب باشن به نظر من سیستم شما خوبه و میتونید فعلا با 30 ایل 35 فریم بازی کنید حالا نه در تنظیمات ultra و خیلی بالا در حدی که گرافیک قابل قبولی داشته باشه و روون باشه میشه بازی کردنقل قول:
با یک 6850 100% شما تاثیر بهتری میگیرید
البته سی پی یو یک مقدار محدودیت ایجاد میکنه برای گرافیک و مواردی که دوستان گفتند هم محدودیت ایجاد میکنه و حرفشون درسته و شما میتونید با اور تا حدودی این محدودیت رو برطرف کنید
ولی محدودیتی که ایجاد میکنه تاثیر نا چیزی داره و اونم با یه اور کلاک حل میشه.((من یه گرافیک در حد 6850 برام کافیه))نقل قول:
البته سی پی یو یک مقدار محدودیت ایجاد میکنه برای گرافیک و مواردی که دوستان گفتند هم محدودیت ایجاد میکنه و حرفشون درسته و شما میتونید با اور تا حدودی این محدودیت رو برطرف کنید
نمیخوام که برم 7970 crosfire ببندم.
یه توصیه هم به دوستان دارم
وقتی که میخواین cpu بخرین حتماً به بچ نامبرش توجه کنین تا یه وقت در اور دچار مشکل نشین.
من قبلاً یه e4300 داشتم بدون اعمال ولتاژ از 1.8 آوردمش رو 2.5 عجب بچی داشت ولی حیف که اون موقع چیزی از بچ نامبر نمیدونستم و فروختمش.
این 7300 که خریدم بچش اصلاً خوب نیست.با اعمال شدید ترین ولتاژ هم رو 340 پایدار نیست.
به خاطر همین معمولاً تا 3.2 بیشتر اورش نمیکنم.
سلام فقط یه نکته ی دیگه من بگم :
فقط چند تا مین برد محدود مثلا P5QC از رم DDR3 پشتیبانی میکنن نه همه.....(تازه اونایی هم که DDR3 ساپورت میکنن اکثرا مشکل دارن)
بچ نامبر هم خوب اومدی......:n02:
نقل قول:
بله کاملا درست است بچ نامبر خوب یا سی پی یو های بچ خوب باعث میشن که در ولتاژ کمتر و پایین تری پایدار بشن و اور بهتری داشته باشن
دوست عزیز شما داری اشتباه میکنی. من قبلا هم گفتم گرافیکم 8800GTS بود با CPU Q9550 و مادربرد P5QE/WIFI و 4GB RAM 1066 تو اکثر بازی ها من بالاتر از 35 فریم نمیگرفتم. 5970 خریدم هیچ فرقی نکرد. برای مثال تو بازی MOST WANTED 2 من با 8800GTS حدود 35 فریم میگرفتم. 5970 گذاشتم فقط 5 فریم فرق داشت و حدود 40 فریم میاورد بازی رو در صورتی که باید بازی رو با 80 فریم اجرا کنه. حتی من گرافیک 8800 GTS رو با CPU 3570Kتست کردم حدود 45 فریم بازی رو اجرا میکرد یعنی 10 فریم بیشتر میاورد نسبت به سیستم قبلی. یعنی حتی 8800 GTS رو هم محدود کرده بود سیستم قبلیم.نقل قول:
یا تو بازی CRYSIS هم همینطور 5970 باید این بازی رو 80 فریم اجرا کنه با آخرین تنظیمات ولی روی سیستم قدیمم فقط با 40 فریم اجرا میکرد بازی رو.
بعد پردازنده های Ivy Bridge دیگه از fsb استفاده نمیکنند و از DMI استفاده میکنند.
دوست گرامی بازم میگم تا موقعی که شما سیستمت رو عوض نکنی به فریم قابل قبولی نمیرسی حالا شما به قول دوستمون 690 GTX هم بندازی هیچ تاثیری نداره.