من الان که دارم پست میدم سرعتم نهایتا به 27 میرسه , سرویس 512 نامحدود هم دارم.:puke:
Printable View
من الان که دارم پست میدم سرعتم نهایتا به 27 میرسه , سرویس 512 نامحدود هم دارم.:puke:
سلام...
یکی دو سال پیش، توی یه انجمن دیگه دوستان جمع شدن برا اقدام علیه ایران خودرو .... کار اون تاپیک به جایی کشید که ظاهرا بعضی ها مشکل قضایی براشون درست شد!!!!
اقایون حواسشون باشه خدایی نکرده مشکلی براشون درست نشه...(شاید برا شخصی که حرف بدی میزنه درست نشه، ولی برا دیگرانی که تو این گروه هستن درست میشه!!!)(اگر یه گروه ۱۰۰۰ نفر عضو داشته باشه، یکیش بد باشه، همه بد در نظر گرفته میشن توسط دستگاهها...) پس دوستان حواسشون باشه...
اگر میخواید زنگ بزنید، فوقش ۴ نفر بتونن حرف بزنن... ولی در کمال ارامش برید اونجا و همزمان هم زنگ بزنین به صدا و سیما و بگین خبرنگار بفرسته.... ۱۰۰ نفر با هم برین بدون درگیری و تیکه انداختن به کسی!! بگید که شماها دراید حق خوری میکنین و اینا....(خدارو شکر اونجا مشهده... یه استفتا بگیرید و با خودتون ببرید!!)....
وبلاگ های خبری و ... هم هستن که اگر زیاد باشید میتونن این حرکت رو پوشش بدن....
بازم تاکید میکنم، اگر حضوری میرید اونجا، کوچیکترین اشتباهتون براتون به شدت دردسر ساز میشه....(مثلا یکی از ۱۰۰ نفر عکس بگیره ببره بذاره تو بالا ت رین میشه شر واسه همه!!!! سر سه سوت کل نیروی نظامی مملکت بسیج میشه برا پیدا کردن بقیه و پیدا هم میکنن بدون شک!)...
من مشهد نیستم.... من طرف دیگهی مملکت تو ایلام هستم...:n02: ببخشید که تو تاپیکتون شرکت کردم....
ولی متاسفانه اینجا تو ایلام هم ما مشکل داریم!!!
مشکل هم اینه که مخابرات الکی سرویس ها رو گرفته و به ملت ۱۲۸ به بالا نمیده به هیچ عنوان و سفارش و نامهی هیچ بشری کار نداره!!!
شرکت های دیگه هم که مثل اسیاتک و .... اینترنت هاشون قیمت هاش بده!! برا کسانی که عادت کردن به ۵۱۲ نامحدود نمیتونن با اینترنت محدود اونم چیزی مثه ۱۲۸ کار کنن!!
امیدوارم که جامعهی اینترنتی بتونه یه اعتراض کلی رو جمع کنه و با سروصدای مناسب به گوش مسئولین برسونه که این اینترنت ۱۲۸ کافی نیست و کارا نیست و باید افزایش داده بشه و ارزون بشه!!( البته خود کشور از لحاظ پهنای باند مشکل داره و محدوده و تحریم!)...
دوستان سرعت اینترنت بدجوری افت پیدا کرده! من 512 نامحدود دارم اما سرعتم به زور تا 20 میرسه! یعنی افتضاححححححححححح....
این طرح بعثت شبانش چطوریه؟؟ کسی اگه داره بگه.... مثلا 128 اگه بگیریم شبانه سرعتش چقدره؟؟ هر کی داره بگه....
ممنون
مگه نامحدود رو مخابرات بر نداشته؟!پس چطوری 512نامحدود داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نامحدود512داشتم واسه دوره جدید گفت این سرویس نامحدود برداشته شده؛ ولی با این که دورم تموم شده اینترنتم قطع نشده!!
چیکار کنیم حالا؟یه اعتراض میخواسین بکنین چی شد؟منم هستم ولی فک نکنم کاری پیش ببره:n27:
این سرعت طرح بثعت رایگان شبانه اش :نقل قول:
دوستان سرعت اینترنت بدجوری افت پیدا کرده! من 512 نامحدود دارم اما سرعتم به زور تا 20 میرسه! یعنی افتضاححححححححححح....
این طرح بعثت شبانش چطوریه؟؟ کسی اگه داره بگه.... مثلا 128 اگه بگیریم شبانه سرعتش چقدره؟؟ هر کی داره بگه....
ممنون
دوستان طرح بعثت ماهی 5 گیگه یا 3 ماه 5 گیگ .. ؟؟
+
برید تالار گفتگو مخابرات و تاپیک بزنید و همه بریم اعتراض کنیم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماهی 5 گیگ سه ماه 15 گیگنقل قول:
دوستان طرح بعثت ماهی 5 گیگه یا 3 ماه 5 گیگ .. ؟؟
من که مطمئنم این اعتراض دسته جمعی چه حضوری باشه چه غیر حضوری چیزی جز بدتر کردن اوضاع نداره . طرف حساب که یه شرکت معمولی مثل شاتل و ... نیست که فقط ADSL بده . طرفمون شرکت مخابراته که دیگه همه سیستمهای مخابراتی کشور زیر سیستم اون میچرخه .
خوب بعد ما بریم اونجا اعتراض کنیم . بعدش اوضاع که عمرا بهتر نمیشه شاید بدتر هم بشه . این ملت مشکلات بزرگتر از این رو نتونستن با اعتراض حل کنن بعد عمرا واسه یه ADSL نمیان همچین کاری بکنن . اون هم یه شرکت به بزرگی مخابرات . اگه شرکت دیگه ای بود شاید میشد با اعتراض حلش کرد .
یه جا مثال بزنین که یه شرکت تسلیم خواسته مردم شده . اینجا ایرانه . طرف زورش رسیده سرعت رو کم کرده . نا محدود رو برداشته . شبانه رو هم بر میداره . بعد با خیال راحت میخنده میگه موشکلی دارین شما ؟ مخابرات بخواد به حالت قبل برگرده واسش از لحاظ هزینه گرون تموم میشه و مطمئنن هیچ شرکتی زیر بار اعتراضی که واسش هزینه داشته باشه نمیره . از ما گفتن .
به قول دوست ایلامی مون هم حواستون باشه یه وقت ممکنه دردسر درست بشه . مخصوصا اعتراض حضوری .
خداییش من که بالشخصه دیگه مغزم قد نمیده که چه سرویسی از چه شرکتی رو میتونم بگیرم . تنها سرویس خوب همین نامحدود بود که پرید . واقعا نه توان مالش رو دارم که سرویس ها نامحدود بقیه رو بگیرم و نه دیگه میتونم از سرویس حجمی استفاده کنم . خدا واقعا لعنتشون کنه که این همه جوون بدبخت توی ایران رو اینجوری از یه سری چیزای ساده محروم میکنن .
دوست عزیز من هنوز سرویسم تموم نشده تا حدود 20 روز دیگه تموم میشه که دیگه نمیتونم 512 نامحدود شارژ کنم.نقل قول:
کاملا با دوست ایلامی مون موافقم خیلی باید مواظب باشیم که یه وقت سوء برداشت نشه , در کل اگر از یکی از این مراجع خبری مثله جیم یا وبگردی 20:30 و یا .. بتونیم کمک بگیریم خوبه.باز فردا نیان ما رو به جریان های سیاسی وصل کنن:n04:.تو این مملکت هیچی بعید نیست.
باید کاملا مسالمت آمیز حرکت کنیم.
اگه میشد این برنامه بالاتر از خبر میومد این موضوع رو پیگیری میکرد خیلی خوب بود.
چون اونا مشکلی با سیاست و این چیزا ندارند و راحت حرفشون رو میزنند.