خودم اين كارو كردم:نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خودم اين كارو كردم:نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
خوب دوستان یه راه خوب رو من برای ویندوز xp معرفی میکنم که خود ماکروسافت گفته و توی laptop ها هم از همین قاعده استفاده می شه با این روش شما میتونید روی n تا کامپیوتر با سخت افزارهای مختلف یه ویندوز کامل داشته باشید فقط توی اولین لود ویندوز یه کم زمان شاید ماکزیمم 5 دقیقه صرف می شه تا درایورها شناخته یا شناسونده بشن و اون هم استفاده از support tools خود ویندوز xp و فایل sysprep هستش بهد از ران کردن اون تمامی سید ها از بین میرن و در اتمام میتونید از اون استفاده کنید و یه جای دیگه restor کنیدش
با سلام تشکر فراوان
من موقع که در dos میخوام برنامه رو اجرا کنم با این پیغام روبرو میشم راهنمایی کنید
cdr101:notready reading drive E
abort,retry.fail?
ممنون
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط rooholla
احتمالا CD مشکل داره !
شاید هم CD ROM مشکل داشته باشه !
موفق باشید .
کدام cd برنامه رو هارد ؟
یعنی هارد مشکل داره؟
هارد نو....
هاردت چند تا پارتیشن داره ؟نقل قول:
نوشته شده توسط rooholla
فایل سیستمشون چیه ؟
FAT یا NTFS ؟
نرم افزار Ghost تو چه درایویه ؟
سیستم رو با دیسکت Startup چه ویندوزی بوت کردی ؟
دقیقا از چه فرمانی برای اجرای برنامه Ghost کمک گرفتی ؟
با اون هم دسكت بوت ساختم و تست كردم. هيچ فرقي نكرد. هنوز هم درايو سي دي رام (و سي دي رايتر) رو نشون نميده كه روي CD رايت كنم. مثل شكل زيره:نقل قول:
نوشته شده توسط MB_Danger
از آموزشتون خیلی ممنون
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی وارد برنامه میشم فقط کادر ... norton ghost 2003 باز ميشه ولي كادر داخل اون كه نوشته license agreement warning داخل اون نيت ( صفحه خالي مياد)
در ضمن هارد من ساتا sata 160 است آيا ربطي داره؟
چي شد كسي نيت جواب ما رو بده؟ ربطي به هارد ساتا داره يا مشكل جاي ديگه است؟
MainBoard: 8I868PE Pro gigabyte
RAM: 3*256 SPEKTEK
CPU: P4 2.4
VGA:128 ATI
H.D.D: 160 SATA Maxtor
MB_Danger جان آخر مجبور شدم برم از TrueImage استفاده كنم. خيلي با حالتره. با interface كاملا ويندوزي(عين XP) اونم با يه سيدي Bootable بصورت rescue disk كه هم ميشه Backup گرفت هم ميشه restore كرد. سرعت بسيار بالا، حجم كم و interface فوق العاده و سازگاري بالا از مزاياي اونه. خوب من چون اين تاپيك به گوست مربوط هست ديگه راجع به اين حرف نميزنم فقط بدونين كه نسخه Enterprise رو اگه خواستين استفاده كنين.