نقل قول:
با سلام خدمت ادمین عزیز
من جواب سواهایی رو که دادید رو خوندم و یکسری سوال به ذهنم رسید
من حوصله ام نیومد سواهای سایر دوستان رو بخونم.پیش خودم گفتم کی میخواد به اینها جواب بده:sq_2:
سلام
نقل قول:
1-تا الان تصور نمیکردم سنتون کمتر از من باشه(البته یک سال قابل گذشته :sq_25:).مجردی یا متاهل؟چی میخواستید توی تاپیک چرا ازدواج نمیکنم بگید ؟اینجا بگید.
مجرد، نظرم رو میخواستم راجع به بعضی از نظرات مطرح شده بنویسم ...
نقل قول:
2-گفتید خیلی ارزو داشتید یک یوزر عادی بودید و میتونستید توی بحث ها شرکت کنید.ولی قبول دارید به عنوان مدیر انجمن تشکر از یک پست میتونه تاثیر توسط شما میتونه تاثیر زیادی در روند تاپیک مربوطه و یا ایجاد انگیزه برای کاربرها داشته باشه
آره درسته، بخاطر همین خیلی با دقت زیاد و وسواس فراوان از تکس یک کاربر تشکر میکنم
نقل قول:
3-من خیلی قدیمی نیستم ولی وقت ها که به مرور تاپیکهای قدیمی میپردازم و ناخواسته به پروفایل کاربران فعال و مدیران گذشته که الان دیگه فعالیت ندارن،دلم میگیره .چنین حالتی برای شما ایجاد میشه.یعنی اصلا به پروفایل دوستان قدیمی سر میزنید و جویای احوالشون میشد و یا انکه وقت ندارید
دقیقا برای منم همینطوری هست ... دل تنگی به سراغم میاد
نقل قول:
4-خیلی دوست دارم وضعیت دو نفر در انجمن رو بدونم.یک امین مدیر قبلی انجمن فیلم و دیگری پیرمرد.خبری ازشون دارید؟
والا خبر جدیدی از هیچ کدوم از این دو دوستی که نام بردید ندارم، البته امین جان رو بی خبر نیستم ولی پیرمرد رو خبر ندارم متاسفانه
نقل قول:
5-روند انتخاب کاربران فعال و مدیران چه جوریه؟یا با مدیران تلفنی هم در ارتباط هستید و یا اینکه ارتباط فقط مجدود به دنیای مجازیه؟
روندش رو که نمیتونم توضیح بدم، ولی بله با بعضی از مدیران تلفنی هم ارتباط دارم
نقل قول:
6-قبلا توی انجمن یک دوره مسابقات شطرنج ایجاد شد چرا شرکت نکردید؟به گروه p30world توی سایت chess.com سر میزنید و یا عضو گروه هستید؟
شرکت نکردم چون فرصت نشد، از گروه پی سی ورلد توی سایت Chess هم خبر دارم، عضو نیستم ولی شاید به زودی عضو گروه بشم
نقل قول:
7-فکر میکنید گروه های اجتماعی چیز بدردبخوری هستن؟
آره به نظرم خیلی خوبه و به جو کلی انجمن کمک میکنه
نقل قول:
8-گفتید مخالف انجمن ورزشی بودید و هستید....؟!!به خاطر جو گذشته اش ؟الان که داره خیلی خوب اداره میشه.
دقیقا بخاطر جوی که میترسیدم ایجاد بشه، بله الان به لطف حضور تیم قدرتمند برای انجمن ورزش وضعیت خیلی خوبی داره
نقل قول:
9-فکر میکنید کدوم انجمن نیاز به بازنگری داره؟(در صورت صلاحدید پاسخ بدید)
انجمن موبایل
نقل قول:
10-نمیدونم کجا بود خوندم که یکی از اهداف انجمن آموزش و پیشرفت کاربرها بوده(تقریبا چنین مفهومی داشت)چقدر به اهدافتون رسیدید.مخالفت با انحمن ورزشی در همین راستاست.
هدف انجمن همین بوده و هست، باید کاربرایی که از محیط استفاده میکنن و به هم دیگه کمک میکنن در مورد این قضیه نظر بدن که تا چه اندازه بهشون کمک شده
تقریبا، نمیخواستم جو طرفداری و دعوا و ... باعث بشه محیط اصلی انجمن خراب بشه
نقل قول:
فعلا همین.باز مزاحم میشیم
موفق باشید.
مرسی