سلام گلهاي من
اين عكس رو گزاشتم يكم كف كنين :tongue:
برق رو
نگاه كن ببين چيزي مي فهمي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing: :laughing:
Printable View
سلام گلهاي من
اين عكس رو گزاشتم يكم كف كنين :tongue:
برق رو
نگاه كن ببين چيزي مي فهمي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing: :laughing:
اينرو هم ببيني بد نيست :happy:
اگه كسي بلده بيا بالا ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:happy:
mbk جان عالي بود مر30 كه عكس گزاشتي راستي من هر چقدر امتحان كردم نشود ببخشين كه من خنگ هستم يكم توضيح بدين اين سربازها رو چيجوري آوردين ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه راهمايي كنين ممنون مي شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين عكس بالايي اون سرباز روسي كه برق مي زنه دوتاست براي چي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام1 akmfad
خیلی خوشحالم راجب اون عکس چیزی فهمیدی :happy:
ببین عزیزم تانگهارو همون جوری که تو تصویر می بینی بچین
توجه کن که سرباز باید جلوی لوله تانک باشه عزیزم :happy:
نكته جالب هست راستيبايد تانكها سه ستاره باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا با تانك معمولي هم مي شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
akmfad1 جان :happy:
اون سرباز فقط شبیه اون یکی دیگهست
کارش با اون فرق می کنه اون هم جاسوس وهم گروه ضربت عزیزم تقریبا می تونه کار همه
سرباز ها رو انجام بده می شه گفت اچار فرانسست :happy:
سلام امیر جان :happy:
نه عزیزم لازم نیست تانگها ستاره دار باشه :happy:
:blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط mbk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اگه مي شه اوردنه اين رو هم ياد بدي :happy:
نقل قول:
نوشته شده توسط mbk
پس كه اينطور
براي من يه سوال پيش امد چرا تانك ها و سربازهات سه ستاره هستن هنوز سفارت كارخونه تانك هم نزدي :blink:
اي كلك چيكار كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین عزیزم برای اوردن اون سرباز باید سگ رو بفرستی به سرباز خونه خودت