نه والا ! پاکش نکـــرده!نقل قول:
تو پست اول بود دانلودش کردم ! درست نشد والا :)
Printable View
نه والا ! پاکش نکـــرده!نقل قول:
تو پست اول بود دانلودش کردم ! درست نشد والا :)
سلام من با هزار زور و زحمت بلاخره بازی رو اجرا کردم..نمیدونم مشکل از چی بود اجرا نمیشد..فکر کنم از کرک بود..
الان بازی کردم رسیدم اونجا که با ماشین طرف رو تعقیب میکنم مرحله که تموم میشه کرش میکنه بیرون !
یکی میگفت کرک رسمی skidrow اومده .. اگه هست لینک دانلودش رو بذارید لطفا..
من هنوز هیچ جا کرک اسکیدرو ندیدم.نقل قول:
اگه پیدا کنم می ذارم.
آقا من توی بازی اونجایی که با یکی دیگه روی یک ساختمون تک تیر انداز هستیم و اونایی که آر پی جی دارن رو با تیر میزنیم گیر کردم اولا که وقتی نشانه رو روی آر پی جی زن تنظیم
میکنی و نفس رو حبس می کنی و تیر رو میزنی بهش نمیخوره بعضی وقتا باید چند بار نشونه گیری کنی تا شانسی بخوره بهش ، قضیه اش چیه ؟ چون بعدش یه هلیکوپتر میاد اون طرف
ساختمون که دو تا آر پی جی زن هستن هر چی میزنم بهشون نمیخوره و بازی رو میبازم ، باید چیکار کنم ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید
علی آقا داداش ما رو هم راهنمائی کن چطور بازیوراه انداختی؟
نه دوست من اخه من هم گرفتم بعد کار FLT تو شبکه scene به قول معروف باطل و رد نشده اگر رد شده بود اعلام میشد بخاطر فلان دلیل بعد ان وقت SKIDROW RELOADED اجازه کار فیکس شده رو داشتندنقل قول:
شما این کارها رو مو به مو انجام بدهید:
1 کلا همه چی رو پاک کنید با فولدرهاش و تنظیمات
2 ریبوت کنید دستگاهتان را
3 دقیقا باید مطابق با nfo کار عمل کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Installation Information:
* Burn or mount
* Install the game using the installer located in
the \Fairlight\ folder on DVD1
* Auto-apply the crack or manually copy it to your installation folder
* Play the game by starting the launcher.exe ( block it in your firewall )
فایروال و اینترنت خاموش
من خودم بازی رو دانلود کردم ولی نصب نکردم امروز رایت میکنم
اگر مشکل داشت سعی میکنم کار FLT رو باطل کنم چون اگر بشه ان وقت گروه های دیگر میتونند کار منتشر کنند
ای بابا..چه راهنمایی کنم ؟ یکی باید منو راهنمایی کنه..نقل قول:
علی آقا داداش ما رو هم راهنمائی کن چطور بازیوراه انداختی؟
دیشب تونستم بازی رو اجرا کنم ولی چند تا مرحله کردم دوباره کرش کرد اومد بیرون..امروز دوباره میخوام برم تو بازی نمیره..:2:
راستش من این بازی رو خریده بودم...اول آنتی ویروس و وایروال رو غیرفعال میکنی و بازی رو نصب میکن ..
بعدش اول باید بری تو پوشه update هر چی هست کپی کنی تو صفحه اول جایی که بازی رو نصب کردی
بعدش بری تو پوشه crack بازم هر چی هست کپی کنی اونجا که بازی رو نصب کردی...بعدش کامپیوتر رو reset میکنی.
من آخرین کرک رو از اینجا دانلود کردم : نوشته کرک skidrow !
/sib download.com/medal-of-honor-warfighter-full
در ضمن اگه به کامپیوتر joypad یا دسته بازی کامپیوتر وصل هست اونو در بیار...
ممنون داش علی من خریده بودم 4 دی وی دی هست تمام آپدیتها و کرکها رو هم امتحان کردم نشد دیگه بی خیال این بازی شدم
مال من فایل setup نداره تو دی وی دی ها همش فایل rar هست اکسترکت که میکنی تمام محتوای بازی رو کپی میکنه تو یه فولدر .بی خیالش بابا
والا این ایراد شما خیلی خاصه!!نقل قول:
یعنی تا حالا کسی توی این بازی نداشته(نه فرومهای خارجی و نه ایرانی!!)اصل این اخطار هم در سه عامل رو شامل میشه:
1-ممکنه بازی رو درست کرک نکرده باشی و با توجه به اینکه میگی با کرک flt هم ایراد اوریجین میگیری من این احتمال رو بالا میدونم....
2-گاهی اوقات پاک شدن فایل .EXE کرک شده توسط آنتی ویروس هم باعث چنین مشکلاتی میشه که برای اطمینان از این قضیه باید مطئن شی که موقع نصب و کرک بازی انتی ویروست به طور کامل غیر فعال باشه و حتما بازی رو از روی آیکون اصلی توی پوشه بازی اجرا کنی...
3- البته یه عامل دیگه هم وجود داره که که ممکنه بازی ناقص باشه،که بهترین راه برای اطمینان از این قضیه اینه که بازی رو روی یک سیستم دیگه هم چک کنی تا بشه ازش مطمئن شد.
شما هم اصل این ایراد همینطور که دوستمون هم تائید کردند همین بود....حالا اگه واقعا جواب نگرفتی برای اطمینان origin رو هم نصب کن ببین چی میگه!!نقل قول: