بله مشكل من هنوز برطرف نشده.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
بله مشكل من هنوز برطرف نشده.ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه میشه مشکلاتتون رو کامل بفرمایید من در خدمتتونم
.وقتي ميرم قسمت device manager يه علامت زرد رنگ روي bluetooth controller هست وقتي روش كليك ميكنم نوشته
the drivers for this device are not installed.
وقتي هم دكمه update driver را ميزنم كاري نميكنه.چند تا درايوري كه دوستان گذاشته بودن هم نصب كردم ولي فايده نداشت.:n03:
آقا این مدل رو من تازگی ها یرای کسی خریدم کیقیت ساختش بالاست ولی درایور بلوتوثش و همچنین فینگر پرینتش با اینکه نصب شده اند اما دریغ از کار کردن و حسابی من رو شرمنده طرف کرده بالای 1گیگ فایل بنده دانلود کردم ولی نشد که نشد اگر کسی واقعا این مشکلات عمده رو حل کرده لطفا راهنمایی کنه سخت عذاب وجدان دارم در مقابل طرف مجکرم . سروش هستم .:n27:
آقا این مدل رو من تازگی ها یرای کسی خریدم کیقیت ساختش بالاست ولی درایور بلوتوثش و همچنین فینگر پرینتش با اینکه نصب شده اند اما دریغ از کار کردن و حسابی من رو شرمنده طرف کرده بالای 1گیگ فایل بنده دانلود کردم ولی نشد که نشد اگر کسی واقعا این مشکلات عمده رو حل کرده لطفا راهنمایی کنه سخت عذاب وجدان دارم در مقابل طرف مجکرم . سروش هستم .:n27:
سلام خدمت همگی
من یه مشکل ناجور برخوردم
تا دو روز قبل اسپیکر لپ تاپم صدا داشت ولی یهو صدا اسپیکرش قطع شد
همه تنظیماتش درسته.درایورا رو دوباره نصب کردم درست نشد
ویندوز سون هس
از هدفون صدا داره ولی با اسپیکر نه
ویندوزم عوض کردم درست نشد
اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
با سلام خدمت دوستان شما درایور ویندوز 64 بیت نصب میکند واسه اینه که مشکل دارین واسه فعال شدنش
مشکل منم در مورد بلوتوث پابرجاست
بلوتوثم فعاله ولی وسیله ای پیدا نمیکنه
اینم عکس از device manager
بروزرسانی هم نمیشه!!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
حالا باید چکار کنم ؟
مشکل در دریافت و ارسال بلوتوث در لپ تاپ hp probook4540s
اطلاعات بیشتر : سلام ، من مدل لپ تاپم hp probook4540s هستش یه مشکل دارم اونم اینه که نمیتونم با بلوتوث چیزی بفرستم یا بگیرم سخت افزاری هم معرفی شده اینم بگم بعضی وقتا یهو میشناسه گوشی های دیگه رو حتی یه بار فایل فرستادم واسه یه گوشی دیگه خواستم ببینم واسه کسی همچین چیزی شده؟! ممکنه از درایورها باشه؟! حتی ویندوز رو پاک کردم دوباره نصب کردم ویندوز 7 این درایور رو atheros bluetooth رو نصب کردم تو قسمت سخت افزار مدل بلوتوث رو نشون داد ولی باز همچنان این مشکل رو دارم خواهشا هرکی میتونه کمک کنه با تشکر
[SPOILER][/SPOILER]
سلام برو بکس.راستش منم همه درایوراشو نصب کردم فقط نمیدونم چرا بلوتوسش فعال نمیشه آخه درایورشم نصب کردم.دکمه ای ، نرم افزاری چیزی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنین.:n12: