سلام من این بازی رو به صورت کامل نصب کردم و اجرا میشه اما وقتی از درها عبور میکنم ، هنگام لودینگ از بازی میره بیرون لطفا کمکم کنید دیوونم کرده :sq_6:
Printable View
سلام من این بازی رو به صورت کامل نصب کردم و اجرا میشه اما وقتی از درها عبور میکنم ، هنگام لودینگ از بازی میره بیرون لطفا کمکم کنید دیوونم کرده :sq_6:
من دیشب پارت آخر رو گرفتم نسخه سالمه از نظر اجرا بازینقل قول:
.............................
دوستان من نسخه بلک باکس این بازی رو نصب کردم که به طور پیشفرض کرکش اسکیدرو هست بازی رو چند مرحله رفتم فهمیدم مشکل سیو داره اینکه وقتی از بازی میای بیرون میری نمیتونی سیو خودتو پیدا کنی لود کنی حالا کرک فیکس ریلود رو ریختم سیو ها نیست که بخوام لود کنم
کسی نمیدونه باید چیکار کنم؟
بازیه قشنگی بود...
سلام بازی dishonoredرو نصب کردم اجرا که میکنم تو لودینگ اول کلوز پروگرم میده پایین تر همین صفحه ارور اون کشو ی پایین که اسمشو نمیدمنم باز میکنم اولین چیزی که نوشته اسم ارورهappcrashاین مشکل رو چطوری حل کنم 10تا کرک تا حالا امتحان کردم جواب نداده.کمک کنین:n28::n28::n28:
با سلام دوستان مشکل من در این بازی اینه که تصویر وقتی وارد بازی میشم قرمز هستش چطوری درست کنمش؟ کسی از دوستان راهی میدونه؟
واقعا ببخشید که این تاپیک غراضه رو بالا آوردم.این ارور از چیه؟:
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما DLC نصب کردین ...؟نقل قول:
خودش خودکار با بازی نصب شد.چون مال من Game of the year editotion هست.تمام دی ال سی ها توش هست.