کسی لینک دانلود با سرعت بالا و مطمعن داره بده دانلود کنیم؟دقیقا چه نسخه ای اخرش دانلود کنیم ؟
Printable View
کسی لینک دانلود با سرعت بالا و مطمعن داره بده دانلود کنیم؟دقیقا چه نسخه ای اخرش دانلود کنیم ؟
خوش به حالتون بابا :31:
من که لپ تاپم ویندوز اوریجینال داره دلم نمیاد ویندوز 8 کرکی نصب کنم. وقتی ویندوز به صورت رسمی بیاد میتونم این ویندوزو به ویندوز 8 آپدیت کنم؟
والا منم ویندوز اورجینال داشت ویستا ولی سون که اومد خواستم اپدیت کنم نشد که نشد حالا چراش خودت بعدا میفهمی.منم رفتم کرکی ریختم الانم 3ساله همون یه ویندوز نصبه هنوزم عوض نکردم الان میخوام اپدیت کنم به 8 کرکی خیال راحت.نقل قول:
نرم افزارا مشکل خاصی ندارن...من از اولین نسخه آزمایشی تا الآن دارم استفاده میکنم و هیچ مشکلی تو نرم افزارا ندیدم...فقط فوتوشاپ یکم مشکل داره واسه من...اونم مشکلش به خاطر درایور گرافیکه...ATI یه نسخه واسه RP داده که من تو این نسخه آخریه نتونستم نصب کنم و ارور میده...به جز گرافیک هم من هیچ درایوری نصب نکردم...کل سخت افزار رو راحت شناخته...به راحتی هم بازی میکنم باهاش...اما کرک...من نتونستم اکتیو کنم...باید منتظر بود...نقل قول:
محیطش چطوره از ویندوز 7 بهتره؟ فکر نکنم برای لپ تاپ یا pc زیاد مناسب باشه آخه روی touch خیلی تمرکز کرده مایکروسافت.
محیطش بستگی به خودتون داره...سلیقه ای هست بیشتر...من الآن رو PC مدت زیادی هست دارم ازش استفاده میکنم و راضی هم هستم...این رابط کاربری مترو هم با اینکه بیشتر به درد تاچ میخوره ولی خوب قشنگه...Aero هم که حذف شده و من از این هم راضی هستم...کلا از این سادگی که مایکروسافت از ویندوزفون 7 شروعش کرد خوشم میاد...مثلا دکمه استارت که حذف شده واسه منی که مانیتور واید ندارم فضای بیشتری رو برای pin کردن اضافه کرده...نقل قول:
در کل برای تنوع هم که شده خوبه :D
روی ویندوز7 اپدیت کنیم بهتره یا فرمت کنیم از اول نصب کنیم؟چون من میخوام دیگه داشته باشم و هی عوض نکنم ویندوز.الان 3ساله که همین سون رو دارم فقط پاکسازیش میکنم مشکلی هم نداره خیلیم عالیه هنوز.ولی خب میخوام دیگه ویندوز8 بریزم دیگه.این نسخه که اومده دیگه نسخه نهاییه واقعا هیچ مشکلی نداره نصب کنیم؟
سلام - دوستان من امروز ویندوز 8 اینترپرایز 64بیت رو نصب کردم منتها همون 30 روزه هم فعال نمیکنه و eror میده ./ یکی رانمایی کنه لطفا - کرک دیگه ای پیدا نشد؟
از اینجا دانلود کن rtm آخرین نسخه موجود هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان برای نصب بر روی لپ تاپ با مشکل درایور روبرو نمیشید خیالتون راحت من خودم از نسخه اول دارم ازش استفاده میکنم و روی لپ تاپم نصب هست مدل لپ تاپ هم ASUS k52 هست که همونطوری که یکی از دوستان اشاره کردن واسه گرافیک NVIDIA درایور مخصوص 8 تو سایش خودش موجوده و قابل دانلود هستش که من دانلود کردم ( البته درایور مربوط به ویندوز 7 هم جواب میده ) و بقیه رو با DVD خود لپ تاپ که مخصوص ویندوز ،7 64 bit نصب کردم که تعدادش خیلی کم بود و اون هم از طریق dvice mannager چون خوده DVD رو که در دستگاه بگذارید ارور میده و نصب نمیکنه که واسه این کار شما به device mannager برید و از اونجا بر روی device مورد نظر که درایورش نصب نیست ( مشخص شده با رنگ زرد ) کلیک راست کنید و update driver رو بزنید و آدرس DVD رو بدید تا درایورها رو نصب کنه . فقط یه نکنه این که 2 یا 3 مورد رو نتونست نصب کنید که برای نصب این موارد نیاز به اینترنت هست و واسه این کار تمام مراحل قبل رو انجام میدیم و وقتی Update driver رو زدیم به جای این که آدرس DVD رو بدید باید Update Online رو انتخاب کنید( حتما به اینترنت وصل باشید ) حتی من خودم یک مودم EDEG دارم که توی ویندوز 7 جواب میداد اما درایورش در ویندوز 8 پاسخ گو نبود که با update online حل شد به همین راحتی (سخت نگیرید) . امیدوارم واسه دوستان مفید واقع بشه .