نقل قول:
كردستان هم كه مشخص هست به دليل درگيريهاي قوميتي كه داره و نوع رفتارهايي كه اونجا حاكم هست از نظر من در رده پايين امنيتي هست
سلام....
فکر میکنم تصورتون اشتباه هستش!! و در حقیقت فکر میکنم شما دارین درگیری های مرزی با پژاک رو جزو شهر داخل میکنین!!!
داخل شهرهای منطقهی کردستان(سنندج کرمانشاه و ایلام!) واقعا امن هستش و مطمئنن امنیتش بهتر از تهران هستش....
نقل قول:
امكانات شهري - پزشكي : بديهي هست كه تهران با اختلاف بسيار بالايي رنك اول هست و پس از اون تبريز و شهرهاي بزرگ شمال كشور .... اصولا در شهرستان هاي كوچك اگر مشكل حادي براي شما يش بياد اين خداست كه بايد به دادتون برسه و اين مساله شايد كم براي ادم اتفاق بيافته اما چون جنبه حياتي داره فاكتور مهمي تلقي ميشه
ایلام حدود 5 بیمارستان و سنندج رو نمیدونم!!! با این وجود، مشکلات پزشکی کرد ها تو خود منطقهی کردستان و نهایتا تو کرمانشاه حل میشه که از هر دو شهر سنندج و ایلام، 1.5 ساعت فاصله داره و مسیر خوبی هم بهش منتهی میشه!!
نقل قول:
امكانات شهري -تفريحي : در اين زمينه البته با تعريف هاي محتلفي ك از تفريح ميشه بازهم تهران و پس از اون تبريز و شهرهاي شمالي قرار ميگيرن ... مراكز تفريحي رستوران ها پارك ها سينما ها ، خيابان هاي پر زرق و برق ، مراكز خريد و ...
همون تهرانی ها خیلی هاشون میان 10-12 روز عید رو تو قسمت هایی از کردستان مثل دیواندره تفریح میکنن!! تازه اونجا فقط یه قسمتشه!! کلان شهر کرمانشاه کلی امکانات تفریحی و سیاحتی خفن داره از جمله غار قوری قلعه و کوهستان های اطرافش که طبیعت بسیار زیبا و بکری میباشه... ولی در خصوص رستوران و اینا قبول دارم!
نقل قول:
شغل - اين خيلي نسبي هست و نرخ بيكاري تو شهرها به صورت اماري هست اما براي هر فردي بسته به كارش تو يه شهري كار بهتر هست من خودم در اين زمينه تبريز اردبيل تهران و شهرهاي شمالي رو در رده بالايي ميدونم
اوضاع چندان مناسب نیست تو کردستان، دلیلش هم اینه که کسی نمیاد ایدهی جدید بزنه!
نقل قول:
قيمت اجناس : خوب اين تقريبا مشخص هست قيمت مسكن در تهران سرسام اور هست و تهران شهر گراني هست و هرچه شهر كوچكتر عموما ارزانتر در اينجا شهرهاي شمالي اندكي متفاوت ميشوند به دليل مسافرت هاي زياد
در ایلام، شهر مهران به فاصلهی 1.5 ساعت، در کرمانشاه نوسود، نودشه و پاوه به فاصلهي 4 ساعت و در کردستان بهتره لیست نکنیم!!!!!! شهرهای ازاد هستن....یعنی تلفیزیونی که تو بازار میخری 2300، اینجاها میخری 1500!!! کلا همه چی ارزونه.... جمعیت بسیار زیادی از شهرهای مختلف میان به سنندج، پاوه، بانه، نودشه،روانسر حتی!!!، و مریوان برای تفریح و خرید های زیاد و کلی!!!!....
نقل قول:
آب و هوا : اين هم بسيار سليقه اي هست ... شمال كشور شرجي ... اردبيل و تبريز سرد ، كردستان و محلات به نظر من عالي
اب و هوای منطقهی کردستان، خاکی هست، مگر اینکه خلافش ثابت بشه!!
نقل قول:
نوع فرهنگ مردم : واضح هست براي ادم سخت هست در جايي كه زبان مردم متفاوت با زمان خودش هست زندگي كنه به خاطر همين براي كسي كه زبان آذري را بلد نيست شهر هاي تبريز و اردبيل سخت هست و بالعكس ... نوع فرهنگ ها هم متفاوت هست مردم تبريز اداب و فرهنگ خاص خودشون رو دارن ... يا برخي شهرها مثل .... و و.... از قديم مردمشون با هم مشكل داشتن يا دو قوميت ... و .... با هم مشكلات شديدي داشتن كه اصلا با هم سازگار نبودن و تا الان هم با هم دعوا دارن ... يا مثلا شهر هاي كوچك مردم با هم صميمي هستند و ممكن هست اين زياد بودن صميميت براي فردي كه از شهر بزرگ به اونجا ميره دچار دردسر بشه من خودم در اين زمينه تهران و س از اون شهرهاي شمالي رو ترجيح ميدم
وای وای وای!!! تو کردستان محله داریم که توش سرت رو ببرن یکی نمیاد بگه فلانی زندهای یا مرده!! محله داریم مردمش تا سعت 1.5-2 شب تو کوچه با هم حرف میزنن!!! اصا یه وضعی!!!
ولی فرهنگ مراسمات و جشن ها و کلا شاد بودن مردم کردستان، معمولا برای هموطن های گرامی زیادی جالب بوده... ضمن اینکه کردها هر جایی برن و بیشتر از 5-6 نفر باشن حتمی باید یه دست برقصن، مگر اینکه یه نفر خدانشناس حمید حمیدی بذاره و ملت رو ببره تو فاز!!!
نقل قول:
در كل شهر مطلوب هر فردي ميتونه خيلي متفاوت از يك فرد ديگه باشه من شهر مطلوبم تهران يا شهرهاي شمالي هست
شهر مورد علاقهی من، سنندج هستش... دقیقا وسط طبیعت بکر کردستان میافته و همهی اطرافش زیبایی هان.... هرچند کمی کامیاران هم میتونه مخ ادم رو مختل بکنه!!! با این وجود، من هم بیشتر دوست دارم توی یه کلان شهر بسیار بزرگ مثل تهران زندگی کنم تا توی کلان شهری مثل کرمانشاه یا شهرهایی مثل سنندج....