عزیز مگه وارد شده؟!کجا سفارش دادید؟!چه قیمتی؟!مدل fhd هست؟>!نقل قول:
Printable View
عزیز مگه وارد شده؟!کجا سفارش دادید؟!چه قیمتی؟!مدل fhd هست؟>!نقل قول:
اول شما سوت های سوتی ها تو بزن
منتظرما:8:
emob0ylove: یعنی تو یه آدم درست و حسابی به من نشون بده که بره لنوو بخره بعد مثلا ماشینش IX55 باشه
عرض کنم که شما علت برتری hp رو کلاس کار می دونین
اما هیوندای تازه به دوران رسیده رو با کلاس؟
emob0ylove :برند باید کلاس و اعتبار داشته باشه همه چی که کافیگ نیست
پس هیچ وقت یه آدم سطح بالا نمیره از یک برند پایی خرید کنه و بالعکس افراد سطح پایین فورا با هر برندی که بزاری جلوشون راضی می شن
پروفسور
شما مخترع اینترنت
اما قد نخود فهم نداری
فقط می تونم بگم شما یک خواننده حرفه ای تیتر زردی همین :3:
جواب سوال ما رو ندادی هیوندای و اینراو میگم
در ضمن یکم دقت دلبندم
مشقاتم خوب بخون
ای علامه دهر
ابتدا اینکه ریتینگ مربوطه بر اساس بهترین بودن نیست و بر اساس سود این شرکت هاست،دوما" شرکت سونی کلهم از بازار گجت ها در حال ضرردهی است،آیا دلیل بر افتضاح بودن این برند است ؟خیر؟!همینطور سود بالا لزوما" ذلیل قاطعی نیست که آن برند حتما" در همه ی مقایسه ها بهترین است.ثالثا" برندها افت دارند،شرکت کداک مخترع اولین دوربین عکاسی بود ولی الان جز نامی از آن نمانده،چون توان رقابت نداشت،پس هر شرکتی به واسطه ی تاریخچه لزوما" همیشه بهترین نیست.اگر هم باشد باید بگویم:نقل قول:
اگر دره سیلیکون از 1930 شکل گرفت،ibm از 1911 شکل گرفته بود.تقریبا" همه ی اختراعات صنعت کامپیوتر توی IBM روی داد،بسیاری اختراعات پزشکی،بسیاری اختراعات فضایی،با شخصیت ترین و انسانی ترین شرکت تکنولوژیکی شرکت ibm است،هنوز که هنوز است ibm یک فرهنگ است و کماکان بدون شعار به علم بیشتر بها می دهد تا ثروت،با همه ی این فکر نمیکنم چنین بی احترام سخن گفتن از یکی از میراث ibm جالب باشد.
ضمنا" کسی تعریفی از review نداد و برداشت شما هم بی اساس بوده و مطلب را نگرفته اید.
شما ها هنوز دارین بحث میکنین؟
بابا یه لپتاپه دیگه!
بحث فنی کنید مام یه چیزی یاد بگیریم!
IBM کمپانی بسیار معظمی هست و نیاز به گفتن تو نیست ...
اما ملاک حال افراد است ...( امام .... ) ...
IBM الاان جایگاهش خیلی خوبه و همچنان به گسترش صنعت IT کمک می کنه اما جایگاهش نه تنها از لحاظ مالی بلکه از جهات دیگه هم از اچ پی پایین تره ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بایدم باشه چون اچ پی تو همه زمینه ها به شدت عالی عمل کرده و سود بالایی رو رقم زده .
سود زیاد هم از برتری و محبوبیت فنی و ...میاد نه چیز دیگه ...
پس اچ پی کارش خیلی شاهکاره که هم غول نوت بوک - پی سی هست هم ماشین های اداری رو کلا در اختیار داره هم ساخت قوی ترین سرورهای جهان و ...که تو مغزت نمی گنجه ...
ضمنا عموی من عید از امریکا اومده بود ایران خودش iphone و mac book داشت ...
می گفت اونجا نوت بوک یا اپل می خرن یا اچ پی ...
چون جنس آمریکایی هست و خیلی بالاتر از برندهای دیگه ..
تو کالیفرنیا هم هست ...
پس شما واسه من چرت نباف ...
ماله هم نکش هنوز فرق بنچمارک با مهلت تست رو نمی دونی ...:27:
ضمنا سازنده اولین دوربین هم Kodak نبوده Polaroid بوده که خیلی هم قدیمی هست و اولین عکس رنگی دنیا با این دوربین گرفته شده ...
خوب است نازنین،کمی دارید منقاد میشوید،یک دو روز دیگر روی شما کار شود به جای خوبی میرسیم.خوشحالم که کمی مطالعه کردید و دیگر نمیخواهد بگویید لنوو آشغال است.نقل قول:
ببینید،من گفتم توی review،گجت تنها چند ساعت دست ارائه دهندگان ریویو است وتوی این چند ساعت بسیاری مشکلاتی که ممکن است پیش بیاید پیش نمی آید مسلما"،البته که عموی شما بعید نیست مثل خودتان باشد ولی تا حدی آمریکایی ها ترجیح می دهند جنس آمریکایی بخرند فارغ از مسائل دیگر.بازهم review های خارجی را ببینید.
راستی لپ تاپ جاستین hp نیست ها مک بوکه ایره!!!:31:
گوگولینقل قول:
هنوز تو هپروتی
علت فروش بالای hp ,apple آدمای بی سوادی مثل تو ان که راحت می شه گولشون زد
که فرق ماشین کره ای رو با یه ماشین نرمال نمیدونه
عمه منم دیروز از نیویورک اومد :46:گفت اونجا همه فقط یا lenovo میخرن یا Asus
در ضمن ماشینشون هم ix55 نیست
همه لامبورگینی سوار میشن