سلام خیلی ممنوننقل قول:
اگه همون فایل های تاپیک ساخت ریموته که دانلود کردم اما نشد
اما اگه فایل جدیدیه ممنون میشم بفرستین.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام خیلی ممنوننقل قول:
اگه همون فایل های تاپیک ساخت ریموته که دانلود کردم اما نشد
اما اگه فایل جدیدیه ممنون میشم بفرستین.
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
غیرممکن است که کار نکند ممکن است در ساخت و یا قطعات مشگل داشته باشید و یا نحوی اجرای آن بررسی کنید ببینید مشگل از کجاست چون ما همه با همان روش وسیله را ساخت و مورد استفاده قرار می دهیم.
آن فایل صوتی با توضییحات کامل برایتان ارسال کردم.
با سلام و تشکر ، تیونر را فعال کردم و کانالهای دیجیتال را دریافت نمودم . بسیار ممنون و متشکرنقل قول:
با سلام ، دوست عزیز ولوم صدا را چک کنید که حتما روی ماکزیمم باشد .نقل قول:
سلام
برای بنده هم کار نکرد.led طبق روش ساخته شده و به گوشی وصل کردم و صدا حداکثر هست اما هیچ فرکانسی ارسال نمیشه
مدل تلویزیون هم LE32E420E2W
ممنون میشم اگه راه دیگه ای داره راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
لازم به ذکر است که این کار را زمانی که وارد منوی مخفی شدید باید انجام دهید
آن روش تست شده است و هیچ مشگلی ندارد بررسی کنید که مشگل از ساخت یا نحوی اجرا نباشد.در بدو ورود از روی کنترول کلیدهای زیر رابزنید info > menu > mute > power و وقتی که منو باز شد کافیست که بوسیله دستگاه پخش با ولوم بالا و نزدیک به سنسور تلویزیون پخش کنید اول فایل فکتوری و سپس فایل اسپید را پخش می کنید که یک نوشته قرمز در بالای تصویر خاموش و روشن می شود آن گاه منوی مخفی بطور کامل باز می شود برای راحتی بیشتر اگر می توانید آن دو فایل را در یک فایل میکس کنید که بطور پشت سر هم اجرا کند اگر خواستید ایمیلتان را بگذارید تا برایتان ارسال کنم.
با لپ تاپ هم تست کنید.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممنون از جواب دوستان.تنها راهی که امتحان نکردم تست با لپ تاپه
ایمیل بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.اگر امکان داره فایل جفت شده برام ضمیمه کنید
دوست عزیزنقل قول:
ایمیلتان را چک کنید
با سلام ، ال سی دی la40d550k7rxzn آیا تیونر دیجیتال دارد یا خیر ؟البته از نظر نرم افزاری آنرا فعال کردم ضمنا ساخت مالزی است