چمبرلین مگه ذخیره یانگ نیست؟ منظورم اینه مگه سمت چپ بازی نمیکنه؟ (حداقل تا جایی که من خاطرم هست).
Printable View
چمبرلین مگه ذخیره یانگ نیست؟ منظورم اینه مگه سمت چپ بازی نمیکنه؟ (حداقل تا جایی که من خاطرم هست).
نقل قول:چمبرلین بازیکن خوبیه ، هم سرعت بالایی داره و هم تکنیک خوبی ، من که به شخصه اونو به ولکات ترجیح می دم .نقل قول:
ولی من آخه نمی فهمم لسکات واقعا بهتر از جونزه !؟ نه ، جانه من ، بدون تعصب ، لسکات بهتر از جونزه !!!؟
این ترکیب پیش بینی شده سایت یورو اسپورته:
سیستم که احتمالا همینه و ترکیب هم یه چیزی شبیه اینه
ولی امیدوارم این داونینگ اصلا بازی نکنه که پتانسیل اینو داره که به بازی فاجعه بار انجام بده! درسته خوب سانتر می کنه ولی کلا بازیکنی نیست که برای همچین بازی هایی ساخته شده باشه
استفاده از والکات یا چمبرلین به جای اون به مراتب خیلی بهتره...
در مورد فرانسه هم به نظر می رسه خطرناکترین بازیکنا بنزما ، ریبری و نصری باشن که مخصوصا ریبری رو باید گلن جانسن خیلی خوب در مقابلش دفاع کنه
اگه ریبری راست بازی می کرد و یعنی سمتی که اشلی کول بازی می کنه ، می تونم بگم که نابود میشد! :دی
آره توی تیم های باشگاهیشون که هر دو سمت چپ بازی می کنننقل قول:
ولی ظاهرا هاجسون اصرار به استفاده از یانگ به عنوان هافبک وسط نفوذی رو داره
یه جورایی به عنوان مهاجم دوم هم میشه و زوج اون با هم باشگاهیش یعنی ولبک می تونه خیلی جالب باشه
طوری که من فهمیدم ترکیب هنوز رسما اعلام نشده و این بیشتر شایعاتی است که در توییتر و ... پیچیده.. باید دید چقدر واقعیت داره، به فرض اینکه درست باشه، آیا این یه 1-3-2-4 هست؟ (میلنر در وسط) یا 2-4-4 (میلنر در راست و یانگ در خط حمله) ؟؟؟؟
امیدوارم اولی باشه!
بله قطعا... لسکات امسال یکی از بهترین مدافع های لیگ برتر بود و بسیار از جونز با تجربه تر هم هست.نقل قول:
بعد از چند وقت اومدم پی سی :31:
اومدم حمایت خودمو از انگلیس تو بازی امشب اعلام کنم ، انگلیس دوستت دارم مهم نیست چه نتیجه ای بگیری :40:
سلامی هم خدمت دوستان گلم از جمله حسین جان دارم :11:
اینجا پی سی هست پی تی اونوره :31:
منم عاشق جزیره هستم سوای هر نتیجه ای که بگیره مهم عشقه:5:
امیدوارم پر این خروس ها رو بکنیم امشب کباب داریم :31:
Lineupویرایش:
Joe Hart
Joleon Lescott
John Terry
Ashley Cole
Glen Johnson
Scott Parker
Steven Gerrard
Alex Oxlade-Chamberlain
James Milner
Danny Welbeck
Ashley Young
Substitutes
Phil Jagielka
Robert Green
Jermain Defoe
Leighton Baines
Stewart Downing
Theo Walcott
Andrew Carroll
Jordan Henderson
Phil Jones
Jack Butland
کد:http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=334190&ref=espnfc&cc=4716
با نگاه به ارنج، این نکته مشخص میشه که بدون نیاز به تعویض والکات با چمبرلین ترکیب پتانسیل تبدیل به 4-2-3-1 رو هم داره:
ارنج در فرمیشن فعلی
↓↓↓
هارت
کول، لسکات، تری، جانسن
چمبرلین، پارکر، جرارد، میلنر
یانگ
ولبک
ترکیب در 4231
↓↓↓
هارت
کول، لسکات، تری، جانسن
پارکر، جرارد
چمبرلین، یانگ، میلنر
ولبک
نقل قول:
ترکیب طوریه که راحت میشه تغییر داد در طول بازی، حتی میشه میلنر رو برد مرکز و جرارد رو یک خط آورد جلو. باز از این نظر خوبه.
در ادامه مصدومی های انگلیس، در قبل از بازی مربی دروازبان ها هم به دلیل گرفتگی ماهیچه های پهلو ناکار شد و به رختکن رفت! :دی
ویرایش: در ادامه مصدومیت ها مارتین کلی هم به دلیل سرما خوردگی روی نیمکت نمی شینه.
آي هوارررررررررررررر:19::19::19::19:
چرا اينا اينجوري بازي ميكنن مثل نون نخورده ها................
اول اينكه مثل اينكه اينا نميدونن چيزي به اسم پاس به عقب وجود داره....بعدشم هروقت توپ ميومد دستشون نيم ساعت فكر ميكردن ببينن بايد چيكار كنن......:19:
از اونور تكنيك يا تمركز بازيكنا در حد جلبك. 20000000 تا توپ لو دادن....:19:
پاس كاري در حد بچه هاي محله ما......:19:
من خیلی به این تیم امید دارم البته برای جام جهانی باز هم البته اگه اسکلت تیم تغییر زیادی نکنه یه جوون گرایی اجباری تقریباً
فرانسه چند وقته کاملاً رو فرمه و درسته که بیشتر بازی دست اونها بود اما انگلیس هم خوب بازی کرد فقط حیف که من نبودم تو بازی :31: اگه رونی بود مطمئنم تاثیر گذار بود