-
GeForce FX 5200 Ultra
-
سلام من محمد هستم دوست من من قصد خريد پنتيوم فايو رو دارم اگر ممكنه يه توضيح در اين مورد بديد
-
پنتيوم 5 نيست
اينجا هم جاش نيست عزيز يك تايپيك بزن اونجا در خدمتم
-
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadkoraee
سلام من محمد هستم دوست من من قصد خريد پنتيوم فايو رو دارم اگر ممكنه يه توضيح در اين مورد بديد
--> اطلاع رسانی
-
9800PRO vs FX 5900Ultra & 5800 Ultra
-
ما كه نفهميديم اين تاپيك مقایسه انواع کارت های گرافیک است يا معرفي گرونترين كارتهاي گرافيك تو بازار كارت گرافيك از 40 تومن شروع ميشه به بالا ولي دوستان فقط كارتهاي بالاي 150-200 تومن را معرفي ميكنند يه لطفي كنيد نام تاپيك را اصلاح كنيد.
-
دوست عزیز :
به نظر شما کارتهایی مثل GF 5200 Ultra & 5800 & ... بالای 150 -200 هزار تومان هست ؟!!!
-
با سلام.شما واسه يه سيستم كه كارش عمدتاً رندر و گرافيكه و يه دونه CPU 3.4 Lga و 1گيگ رم داره كدوم كارت رو پيشنهاد ميكنيد؟رنج قيمت 150تا180باشه لطفاً..با تشكر ..دوست تازه وارد شما..
-
نقل قول:
نوشته شده توسط karoon
با سلام.شما واسه يه سيستم كه كارش عمدتاً رندر و گرافيكه و يه دونه CPU 3.4 Lga و 1گيگ رم داره كدوم كارت رو پيشنهاد ميكنيد؟رنج قيمت 150تا180باشه لطفاً..با تشكر ..دوست تازه وارد شما..
سلام
عضویتتون رو تبریک میگم
شما باید در قسمت مشاوره برای خرید این سوالتون رو مطرح کنید به خصوص این تاپیک:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=51058
-
نقل قول:
ما كه نفهميديم اين تاپيك مقایسه انواع کارت های گرافیک است يا معرفي گرونترين كارتهاي گرافيك تو بازار كارت گرافيك از 40 تومن شروع ميشه به بالا ولي دوستان فقط كارتهاي بالاي 150-200 تومن را معرفي ميكنند يه لطفي كنيد نام تاپيك را اصلاح كنيد.
موافقم
كساني كه زحمت ميكشند و اين مقايسهها رو پيدا ميكنند لااقل مقايسه هايي رو بزارن كه بدرد ميخوره.
این هم مقایسه روی جعبه كارت XFX 6200 256 AGP
3D Marks03 1024*768
|||||||||||||||||||| X300SE
||||||||||||||||||||||| ---9550
|||||||||||||||||||||||||||||| ---6200
PERFORMANCE CHART