سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز:11:نقل قول:
عرض شود که، فرمایش شما کاملاً منطقی و متینه، اگه از مخابرات بپرسم دانلود رایگان شبانه داره یا نه، جواب من مشخص میشه، ولی مشکل اینجاست که کارکنان مخابرات بالاخص در این قسمت، نه در آمل بلکه در اکثر شهرهای مازندران، با عرض شرمندگی اصلاً نمیدونن نت چیه چه رسد که بدونن ترافیک رایگان شبانه چیه؟! اون بیچاره ها فقط دارن آموزشها و دوره هایی که به اونا میدن رو ارائه میدن، بدون درک عمیق و واقعی از خود موضوع اصلی!!!
چون این موضوع رو با چشام دیدم دارم عرض میکنم، از دوستان همین تالارم بپرسید، شاید چندتاشون براشون اتفاق افتاده باشه، که از مخابرات سرویس گرفتند و پرسیدند دانلود رایگانه شبانه داریم یا نه؟! بهشون گفتند نه، درصورتی که بعداً به صورتی اتفاقی متوجه شدند که ترافیک رایگان شبانه دارند
ضمناً، سرویسهای مخابرات یا بایستی نامحدود باشه، یا حجمی، حجمی هم که باشه اصولا باید ترافیک رایگان شبانه داشته باشه
و چون یکی از دوستان بزرگوار آملی تو همین بخش فرمودند دانلود رایگان شبانه تو آمل نداریم، بنده متعجب شدم، آخه تا اونجایی که من میدونم سرویسهای مخابرات در بابل و ساری و قائمشهر و الاشت دانلود رایگان شبانه داره، در ضمن آمل هم مثل همه ی شهرهای دیگه مازندران، سرویسش رو از مرکز مخابراتی استان مازندران یعنی بابل میگیره، بابل هم از تهران، یعنی همه با هم متصّلند و این موضوع یکم برام سوال شده و عجیب؟!
ممنون میشم دوستان آملی تست کنند، و اعلام بفرمایند دانلود رایگان شبانه دارن یا نه؟
ارادتمندم:40:
موفّق باشید