محیط رو یکم روشن تر کردم. به زودی شات هم میزارم.
آخه پرویز جون مدل ندارم! خودمم مدل سازی بلد نیستم!!:19:
Printable View
محیط رو یکم روشن تر کردم. به زودی شات هم میزارم.
آخه پرویز جون مدل ندارم! خودمم مدل سازی بلد نیستم!!:19:
مدل سازی بلد نیستی :18:
بازی سازی رو ول کن پس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شوخی کردم,ولی بد نیست بری مدل سازی یاد بگیری,در ضمن این رو بدون که بعد از مدل سازی بحث UV میاد وسط که بخوای خوب روش کار کنی رسماً دهنت آسفالت میشه ,فرض کن برای مدل سازی کامل طوری که هر مدلی به جز شخصیت بتونی بسازی 10 جلسه لازم داری,حالا UV دادن بهش یه 20 جلسه ای لازم داره تا بتونی کار خوب ارائه بدی,باکس UV کردن کاری نداره ها,ولی اگه تونستی یه چیزی مثل گونی رو UV بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
میگم پیام خودت مدل سازی بلدی ؟
یو وی خیلی هم سخت نیست من گونی که هیچ کل یه آدم رو در نهایتا نیم ساعت کامل یو وی میزنم ولی یه مدل که میخوام بزنم پیر میشم تا کامل بشه . به نظر من یو وی در مقابل مدلینک 100برابر اسون تره . ! راستی یه روش هایی هست که میتونی یه آدم کامل رو تو 2 دقیقه یو وی بزنی ( با زی براش ) کاری نداره که آخه .
پیام جان UV-MAP که کاری نداره بهنیه اش فقط زمان بره.
نرم افزار خوب تو این کار یکش BODY PAINT هست که خیلی ابزار خوبیه .
میخوام اول یکم یونیتی یاد بگیرم. بعد شاید برم 3d max یاد بگیرم اگه عمرم کفاف بده!!:31:
خب اینم دو تا شات دگ :
شات اول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شات دوم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من چوب رو فعلا عوض نکردم چون میخوام یه چماق بذارم به جاش. پس لطفا از چوب ایراد نگیرید چون به زودی عوض میشه.:46:
لطفا در مورد نور و آب و fog و ....... نظر بدبد!:40:
ایول خوب شده راستی درباره داستان بازی ات چیزی نگفتی !!!
اولش که گفتم. فعلا داستان خاصی نداره.:46:
ببین هر چیه زیر سر اون چوبس توی بازی باید با این چوبه :31:نقل قول:
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
عالیه . ادامه بده . :10:یکمی از ایمیج افکتا استفاده کن . مثلا با Light Shaft یه افت ایجاد کن که از ماه نور تابیده بشه ( پرتو های نور معلوم بشه ) .نقل قول:
آب خدایی عالی شده ;)