سلام.
من شما رو دعوت به آرامش میکنم.
هر وقت تونستید این یه خط رو حذف کنید بعد میتونیم با هم بحث کنیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Symantec products and services are currently prohibited for export or re-export to Cuba, Iran, North Korea, Sudan, Syria, or to any country then subject to U.S. trade sanctions (e.g., Afghanistan and Iraq).
بله درسته؛ اما همچنان مشکلاتی وجود داره.یکیشون هم اگر اشتباه نکنم همون فضای رایگان هستش که با N360 Premium عرضه میشه.نقل قول:
شما نورتون استفاده کنی خیالت راحته که هم شفاف کار میکنه و هم پشتیبانیت میکنه . شما اگه به مشکل بر خوردی میبینی که رو سیستمت تو خود ایران هم ریموت میکنه همون طور که برای من کردد و الان هم میکنند. نه مثل کسپر 4 ماهه جواب ایمیل بده.
خوب این هم برمیگرده به مسائل سیاسی و انتخابی که بین بد و بدتر وجود داره.نقل قول:
خبر های "سامان دهی به ضد بد افزار های خارجی" که از طرف سازمان نظام صنفی داره دنبال میشه را پیگیری کنید. من خودم یک بار دز یکی از جلسه هاش شرکت داشتم و از میان حدود 7 شرکت حاضر، 4 شرکت نماینده رسمی کسپرسکی بودند.
انتظار ما برای تصمیمات پایانی این روند چیزی جز امتیاز بیشتر برای کسپرسکی است؟
حتی در یک خبر که لینکشو پیدا نکردم مقام مسئولی نوشته بود که بهترین آنتی ویروس برای ما کسپرسکی است... در حالی که هیچ کس حق ندارد از جایگاه خود برای تبلیغ برند خاصی استفاده کند!!!
مطمئنم انتظار نداشتید که مسئولین از مکافی و سیمانتک اسم ببرن و بعد اسم خودشون رو تو لیست تحریم شدگان در این سایتها مشاهده کنن!
البته در مورد اینکه نباید مستقیما اسم برند خاصی رو ببرن با شما موافقم.
این حرف رو قبول ندارم.چون ما داریم در مورد خیل عظیم کاران در سرتاسر دنیا و سلایق مختلف صحبت میکنیم.نقل قول:
شعورش بیشتر نیست اما دانش و تجربش چندین برابره.
شاید یک شهروند معمولی آنجا با شهروند معمولی اینجا در مورد آنتی ویروس تفاوتی نداشته باشه. اما شرکت هایی که با نظم و تحقیق کار می کنند و به امور خود اهمیت می دهند برای انتخاب یک محصول به جای قیمت و رشوه به کیفیت آن توجه می کنند.
ببینید بحث سر سلیقه و انتخابه.ما ملزم نیستیم که از اونا تبعیت کنیم.
================================================== ================
دوستانی که اینجا در مقابل کسپرسکی موضع گرفتن همگی فروشنده هستن و طبیعتا در این زمینه تجربه بیشتری دارن.
وظیفه ما هم اطلاع رسانی و شفاف سازیه.شما که از جهان اول برامون میگید یا شما که به بنده میگید چرا زنده ام، خودتون باید حداقل به استانداردها احترام بذارید.
دقیقا همونطور که گفتید اونا با نظم و تحقیق کار میکنن.پس چرا ما به تحریم و خلاء های موجود توجه نمیکنیم؟
چرا اونا برخلاف ما از راه تخریب تبلیغ نمیکنن؟
نکنه استثنائاً تو این موارد ما نسبت به اونا جهان اول هستیم؟!
دیگه از این روشن تر؟ شما که بهتر از من از اوضاع باخبرید.ما حتی یه نماینده هم تو این شرکتهای بزرگ نداریم.من معمولا عادت ندارم یه حرفی رو دوبار بزنم.
اما بازم میگم،چرا من باید مثل یه شهروند اروپایی و آمریکایی پول بدم اما هنگام بروز مشکلات فنی و غیره خیالم راحت نباشه!
خوب من که برای ویندوز پول نمیدم چون همونطور که شما گفتید تحریم هستیم.
این حرف دوستمون منو یاد یه خاطره انداخت:
یه شخص فرهیخته ای گفت : نماینده خارجی برای امضای قرارداد فروش قطعات اومد شرکت ما.یه لپتاپ High-End هم داشت که فقط ویندوز توش نصب بود.
ما هم لپتاپ قدیمی و زهوار در رفته خودمون رو روشن کردیم و وقتی Office 2010 ،SQL Server 2008 و 20210 Visual Studio را روی لپتاپ من دید نزدیک بود از هوش بره!