خیلی امیدوارکنندس این بازی...متفاوت بودنشم یه نکته ی مثبت هسش...
فقط گرافیک و انیمیشنش تو ذوقه! امیدوارم تا ریلیس شدنش روش بیشتر کارکنن
Printable View
خیلی امیدوارکنندس این بازی...متفاوت بودنشم یه نکته ی مثبت هسش...
فقط گرافیک و انیمیشنش تو ذوقه! امیدوارم تا ریلیس شدنش روش بیشتر کارکنن
تریلر جدید از بازی:
روش کشتن دشمن به روش های گوناکون...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاریخ ریلیز بازی اکتبر 2012 هستش برای سه پلتفرم اصلی...
کد:http://www.youtube.com/watch?v=MsJv-QmIMWI&feature=player_embedded
دانلود تریلر :
Creative Kills
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین روش های مختلفی که به نمایش در میاد Friendly Fire و استفاده از Rewire Tool برای وارونه کردن جهت میدان های الکتریکی سطح شهر جالب تر از بقیه هستن.
بازی توسط ESRB رتبه بندی شد ...:::...
پس از بررسی دقیق همه ی ویدئوها و تصاویری که از بازی منتشر شده است ، امروز ESRB
Entertainment Software Rating Board
هیات رده بندی محصولات سرگرمی،
برای بازی رده ی M (که اول کلمه ی Mature به معنی بالغ میباشد) در نظر گرفت.
پس از بررسی های دقیق ، وجود اتمسفر خون آلود، خشونت زیاد بازی، وجود صحنه های جنسی و طرز صحبت کردن در بازی تصمیم گرفته شد که رده ی بازی M باشد.
جزئیات بیشتر توی لینک منبع: (از ترجمش عاجزم :) )
کد:http://www.gamepur.com/news/8866-dishonored-rated-m-mature-esrb.html
سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی بازی هم اعلام شد که در نوع خودش جالبه!!
Minimum Spec:
- Processor: 3.0 GHz dual core or better
- Memory: 4 GB system RAM
- Hard Disk Space: 9 GB
- Video Card: DirectX 9 compatible with 512 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
- Sound: Windows compatible sound card
Recommended Spec:
- Processor: 2.4 GHz quad core or better
- Memory: 4 GB system RAM
- Hard Disk Space: 9 GB
- Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
- Sound: Windows compatible sound card
!!!!
اصلا هم جالب نیست به خدا!
یعنی چی آخه؟؟ این که گرافیکش تو این اسکرین شات ها شوت میزنه این چه مدل سیستم مورد نیازیه؟
من بتل 3 را با کیفیت 1080 و فقط یه کم با دیلی صدا و تصویر که اونم به خاطر CPU بود بازی کردم. اینطوری اینو اصلا نمیتونم نصب کنم!
این VGA برای Min و Recommended هر دوشون رو GTX 460 / HD 5850 زده , حتما یه اشتباهی شده ... ممکن نیست Min VGA یه بازی که چیزی به عرضش نمونده GTX 460 باشه!
البته توی منابع مختلف هم همین سیستم ها رو زدن ولی دلیل نمیشه : دی
این ماسک های عجیب و غریب توی شات های صفحه ی قبل مربوط به یکی از مراحل به اسم Lady Boyle هست که اونجا توی یه مهمونی همه ماسک های عجیب و غریب زدن ... Corvo هم که ماسک همیشگی ِ خودش.نقل قول:
ویرایش:
خبرو توی pcgamer دیدم که هیچ وقت به PC جفا نمی کنه : دی ... برای همین بیشتر تعجب کردم!نقل قول:
ولی به هر حال اون دو تا Min VGA رو حتما به اشتباه نام بردن.
حالا اینا که خوبه! به یه نکته ظریف اصلا دقت نکردید!
تو مینیموم نوشته کارت هایی که دایرکس 9 ساپورت کنن و 512 یا بیشتر باشن، بعد اومده تو پرانتز نوشته 5850 و Gtx 460 که اصلاً این 2 تا کارت گرافیک، مدل 512Mb ندارن !!
اگه منظورت Vg247 هست که نوشته این مشخصات تو صفحه فیسبوک خود بازی اعلام شده (!)نقل قول:
تریلر جدید که درباره ی بخش مخفی کاری بازی و شیوه های مخفی موندن / شناسایی نشدن هست:
The Study of Stealth Gameplay
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از نمایش های بالاتر از حد انتظار در E3 , در گیمزکام هم در سه بخش بهترین بازی PS3 , بهترین بازی 360 و نهایتا بهترین بازی نمایشگاه موفق به کسب جایزه شد ولی احساس می کنم هنوز عده ی زیادی حتی اسم بازی رو نمی دونند. واقعا روز به روز ساختن یه IP جدید و موفق مشکل تر میشه!