نقل قول:
خب خودش زده free و ازت میخواد که باشون حرف بزنی و مشکلت رو بگی
سلام مجدد
ببین دوست عزیز، من دارم واقعیت را میگم، نه از کمودو دفاع میکنم و نه اینکه الکی ببرمشون زیر سوال. در حد صبت و چت کردن میشه، ولی اگر بخواهی آستین بالا بزنن و مشکلتو حل کنند، من دارم میگم این کارو نمیکنن. سوال: به نظر شما کارشون درسته یا اشتباه؟ وقتشونو بیان صرف من کنند که یک قرون هم بهشون ندادم!!
نقل قول:
در واقع این جزو مارکتینگشونه ولی یه مارکتینگه کثیفیه
چی؟؟؟
دوست عزیز حتی خیلی از آنتی های پولی هم این امکان را برای کاربرانشون ندارند.
نقل قول:
بعد که بفهمید مثلا پولی در کار نیست ول کنید برید خیلی نامردیه.
اینجا دوستان روی حساب دوستی و رفاقت و .... کمک میکنند.
اما شرکتهای امنیتی برای پول کار میکنند و سرویس میدن. به شما بگن بیا توی فلان شرکت آنتی ویروس کار کن و در عوض هم هیچ حقوقی و پولی نمیگیری(چون همه چیزش رایگانه برای کاربران) شما میری اونجا کار کنی. بنابراین این شرکتهای امنیتی هم یک آب باریکه برای خودشون باز میکنند.(به نظرتون غیر اخلاقیه این کار؟)
شما تعهد را در چی میبینی؟؟ برخی آنتی ها شاید یکروز بعد از اتمام لایسنستون حتی نزارند آنتی ویروس را آپدیت کنید!!
من میگم به اندازه پولی که دادی آش میخوری. مرام و معرفت برای شرکتها معنا نداره.
نقل قول:
ضمنا جناب الکساندر میگفت با مشاورهای نورتون صحبت کرده. پس حتما مفتی هم میشه دیگه
خب بستگی داره شما ساپورت را چی معنی کنید!! صحبت یا ریموت!!
نقل قول:
همینیم که مفتی میذارن ما دانلود کنیم جزء مارکتینگشونه
باز هم بستگی داره شما مارکتینگ را چی معنی کنید. اگر به این معنی باشه که محصول را دانلود کنی و ازش استفاده کنی برای همیشه، اتفاقا من از این نوع ماکتینگ استقبال هم میکنم. ولی شما اگر این مقدار براتون کفایت نمیکنه میتونید برید مثلا مک آفی را بخرید و از ساپورتش هم استفاده کنید. و اونها هم ریموت کنند و مشکل شما را حل کنند.
نقل قول:
مطمئن باش اگر کومودوی رایگان وجود نداشت یک نفر هم کومودو نمیخرید
اصلا کومودو سیری چنده
من الان همه محصولات کومودو رو نصب دارم ولی هیچ نکته ای توشون نمیبینم. ولی بخاطر زحمتی که برای آبدیتشون کشیدم، نداشتن آلتر ناتیو و همچنین توصیه دوستان ماهر تر نگهشون داشتم. بنظر من نود خیلی بهتر بود.
من حدود یک ماهه متوجه شدم کومودو هم جزو آدم حساب میشه. والا از قدیم که همش میگفتن نورتون یا مکافی . بعضیم که تجدد خواه بودن حرف از نود و کاسپر میزدن. ولی این کومودو یهو از کجا پیداش شد من نمیدونم ( البته من قدیم فکر کنم نسخه سال 2005 اش رو یه بار نصب کرده بودم )
اینها نظر شخصیه، نظر هر کسی هم برای خودش مهمه، من هم به نظرتون احترام میزارم ، و میتونم در این بازه نظر خودمو را هم بگم، ولی چون نظر شخصی خودم فقط برای خودم مهمه، بنابراین گفتنش سودی برای کسی نداره.
موفق باشید:11: