امروز رفتم خبری نبود .. از شو روم ال جی پرسیدم گفت تا یه ماه دیگه میادنقل قول:
نتیجه گیری اخلاقی: تا یه چیزی رو با چشم خودت ندیدی باور نکن :دی
Printable View
امروز رفتم خبری نبود .. از شو روم ال جی پرسیدم گفت تا یه ماه دیگه میادنقل قول:
نتیجه گیری اخلاقی: تا یه چیزی رو با چشم خودت ندیدی باور نکن :دی
هیچوقت محصولات ال جی تو ایران زود نمیان
شاید منظور دوستت 2X بوده:دی
سلام دوستان .
این گوشی هنوز نیومده بازار ؟؟؟
گفتن یه ماهِ دیگه میاد؟؟؟؟
بعید نیست اونقدر دیر بیاد که آخرش یه گوشی چهار هسته ای با دو گیگ رَم بیاد بازار و کار ONE X و S3 و این گوشی زار بشه .
گوشی با رم دو گیگ اومده بازار (samsung)
فقط مونده پردازشگر چهار هسته ای با رم دو گیگ در یک گوشی نصب بشه اونوقت دیگه به نظرم تا دو سالی چیزی نیاد رو دستش .
2گیگ رم رو بیخیال
اگه اپل تو آیفون از پردازنده های A-15 استفاده کنه فاتحه همه ی گوشیا خوندست
اگر هم استفاده کنه مثلما شرکت ها بیکار نمیشینن
همین الان نوت 2 A15اش تایید شده
LG L9 هم احتمالا کواد کور A15 هست
سلام...
اقا من موندم چرا این گوشی رو هیچکس تحویل نمیگیره ؟ چندان گوشی بدی نیست.. تو بنچمارکها خیلی نزدیک به One X عمل کرده و حتی تو یکی دوتا تست بالاتر هم بوده .. در مقایسه با one x احتمالا قیمت کمتری هم باید داشته باشه . همینطور دیزاینش هم بد نیست ..پس مشکل از کجاست ؟
مشکل اینه که نیست!
خوب درسته که نیست..اما در مورد خیلی از گوشی های دیگه که هنوز هم به بازار نیومدند تو همین فروم بحث شده ومیشه...نمونه ش همین one x یا مدلهای دیگه ی htc ویا گوشی های سری گلکسی ...که هنوز به بازار نیومده بودند اما تاپیکشون داغ بود و بچه های فروم در موردش بحث میکردند...نقل قول:
تنها دلیلی که در مورد استقبال نه چندان زیاد از این گوشی به ذهن خودم میرسه اینه که اسم این گوشی ال جیه ! و نمبدونم چرا اسم ال جی همیشه مترادف بوده با محصول بی کیفیت ..که البته این موضوع فقط مختص به ایران نیست و تو خیلی از فروم های خارجی هم دیدم که ال جی رو زیاد دوست ندارن و چندان بهش اطمینانی ندارن که دلیلش رو هنوز نفهمیدم !
سلام شما خودت اگه يه گوشي از سامسومگ بهت بدن با يه گوشي از الجي بدون شك سامسونگ رو برميداري...بعدشم الجي موقع فروش خيلي سخته و بد ميخرن
بالاخره این گوشی هم رسما وارد بازار شد.
شرکت ماناتل که جدیدا گوشی های ال جی را وارد میکنه این گوشی را پخش کرده و الان دی جی کالا هم اورده به قیمت فکر کنم حدوده 1650 .
اگه بیاد زیره یک میلیون خیلی خوبه .