نقل قول:
اگر اینجور بشه اون موقع خرید این ماشین اصلا معقولانه نیست.
و اصلا این اتفاق نخواهد افتاد
Printable View
نقل قول:
اگر اینجور بشه اون موقع خرید این ماشین اصلا معقولانه نیست.
و اصلا این اتفاق نخواهد افتاد
ای بابا! حالا با این اوضاع الان باید فورا خرید کرد یا صبر باید کرد تا اوضاع مشخص بشه؟!نقل قول:
ای بابا همه چی تا بما رسید از بین رفت اون از سهمیه بندی بنزین و گرون شدنش اینم از قیمت ماشین هانقل قول:
حالا الان باید زود خرید یا صبر کرد تا اوضاع آروم و ثابت شه
محمد جان وقتی به همین راحتی ۲۰ ملیون رفت روی قیمتش احتمالش هست ! من دیشب وقتی آی ایکس ۳۵ رو قیمت گرفتم میخ کوب شدم . تازه ماشین رو فروخته بود !!! یعنی ۹۶ ملیون پول بی زبون رو واسش دادن .
به قول شاعر :
زبانم در دهان باز ، بستست ...
واللا دوست عزیز نمیدونم ، هیچکس نمیدونه در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد . من خودم میخوام سوناتا بخرم و توی این هفته حتماً خریدم رو انجام میدم چون مصرف کننده هستم . شما هم اگر برای مصرف میخوای و قصد فروش مجدد نداری چاره ایی نیست ، خریدتون رو انجام بدید .نقل قول:
تویوتا کمری مدل 2011 داریمنقل قول:
قیمت صفر و کارکرده اونو می تونید تو سایت bama.ir ببینید
یه مشورت هم از شما میخواستم
من یه سراتو 2011 دارم که تا حالا 18000 تا کار کرده نظرتون چیه که اونو با یه تویوتا کرولای جی ال آی فول 2009 صفر کیلومتر عوض کنم؟
اگه نظرتون مثبته کرولای 2009 فول با قیمت 52 بهتره یا کرولای 2011 فول با قیمت 63 یا کرولای 2012 نیمه فول با قیمت 60 یا کمری 2009 با قیمت 61 ؟؟؟
همه ماشین هایی که گفتم صفر هستن
کمری که فرمودین نمونه هایی هستن که تو گمرک بودن و دیر ترخیص شدن.نقل قول:
اگر تصمیم به خرید کورولا یا کمری دارین باید ملاک های خودتون رو در نظر بگیرین.
تو کشور ما اکثرا قشر مسن کورولا سوار میشن و کمری خودرویی هست که همه جوره طرفدار داره
از طرفی کمری یه سرو گردن از کورولا بالاتره.
بین کورولا ها به مراتب مدل 2011 فول با قیمت 63 میلیون تومان به صرفه تره.
کمری هم که الان قیمت هاش به طور کاذب و ناعادلانه بالا رفته اما خوب بازارش خوبه چون کمیاب شده.
ممنون محمد جان . ولی همه میگن اگه می خوای کرولا بگیری 2009 به صرفه تره چون باید 11 میلیون بیشتر بدی تا 2 مدل بالاتر یعنی 2011 بگیری که این به صرفه نیست ولی بیشتر تردید دارم که ماشینم رو عوض کنم یا نه . تنها عدم رضایت من و همسرم از سراتو نرم نبودن اونه حتی لاستیک های کومهو رو با میشلن فرانسه هم عوض کردم و نیتروژن هم زدم اما زیاد فرقی نکرده . از طرفی ما خیلی مسافرت می ریم و راحتی و نرمی ماشین برامون مهمه . میگم اگه رینگ 17 سراتو رو با رینگ 16 که زیر کرولا هم هست عوض کنم آیا ماشین بهتر نمی شه ؟ در کل از موتور و گیربکس و ترمز ها و هندلینگ سراتو راضی هستیم اما مرددیم . یه نیسان قشقایی 2009 وارداتی هم با کارکرد 6000 تا هست که 63 تومن میده . نظرت در مورد اون چیه ؟ آیا با این تحریمی که هستیم و خط مونتاژ پارس خودرو هم خوابیده از نظر خرید قطعات دچار مشکل نمی شیم ؟
تحریم ها همیشه اثر گذار بودن و هستن و در موردش بحث نکنیم بهترهنقل قول:
چون دیگه اومده بخشی از زندگی روزمره اقتصادی مارو گرفته.
در مورد سراتو باید بگم چون سراتو تقریبا خودروی اسپرت کیا هستش و نمونه کوپه هم داره
مثل مزدا 3 به مراتب از خشکی محسوسی برخورداره
و 100% کورولا از نرمی بهتری برخورداره و تازه نرم تر از اینا کمری هست.
نظر من رو میخوای بدونی شما همه رو بزار کنار و کمری رو انتخاب کن و یک عمر راحت باش
سلام.قیمت ماکسیما 81 120 هزار کارکرد چقدره؟ممنون