خداييش جالب بود
يا علي
Printable View
خداييش جالب بود
يا علي
سلام
IRP30WORLD جان ممنون اگه پيشنهادي هم داشتي بگو
masoud_35_teh و nayebaghaee جان ممنون .
nayebaghaee جان ممنون از پيشنهادت . يكي ديگر از دوستان هم همين پيشنهادو كرده بود . ( تو صفحه ي 3 تاپيك) و اصلا بيشترين پيشنهاد هم در اين نسخه و هم در نسخه ي قبلي به من همين بود ولي به دليل زير نميتونم اين كارو بكنم . دليل مسخره اي هم هست . اگه كسي به برنامه هاي ايراني شك نداشته باشه حله . ولي شايد 2 تا نسخش كردم . يكي با اين قابليت و ديگري بدون اين قابليت .
دليل صفحه ي 3 :
علمدار جان ممنوننقل قول:
ممنون از پيشنهادتون . تو نسخه ي قبليم بچه ها همه همين پيشنهادو دادن ولي ميدونيد چرا اين كارو نميكنم : به خاطر اينه كه كاري كردم كه خود برنامه به اينترنت وصل نشه و برا كسي شكي به وجود نياد . اگه دقت كننين مي بينين كه موقعي كه مي خواين يه روزنامرو دانلود كنين صفحه ي دانلود ويندوز باز ميشه و در واقع برنامه به ويندوز دستور ميده كه فايلو دانلود كنه ولي اگه خود برنامه روزنامه ها رو دانلود كنه اين قابليت رو ميشه بهش اضافه كرد . حالا اگه كسي شك نكنه تو نسخه ي بعدي اين كارو انجام بدم . كسي شك ميكنه ؟!!!!!
سلام
ببخشيد پست شما رو نديدم . هفته نامه عصر ارتباط متاسفانه نه آرشيو داره و نه pdf چون اگه داشت حتما جزء اولين انتخابام بود .نقل قول:
منم م یخوام هفته نامه عصر ارطباطم اگه بهش اضافه کنی خیلی حال دادی
ممنون
دوستان دانلود ميكنند ولي نظر هيچي . منتظر نظرات هستم . مثلا يه نمونش ايا برنامه هايي كه توي Plus v1.0 گزاشتم خوبه يا نه . كدومشو حذف كنم يا چه چيزه ساده ي ديگه اي اگه تونستم بهشون اضافه كنم .
منتظرما !!
با سلام
چرا روزنامه همشهری تو لیستش نیست. مگه pdf نداره؟
سلام
آقا سعیید خیلی ممنون
فقط یه مشکل برنامه دیال آپ ارور میده
سلام
امير جان نه متاسفانه فقط آرشيوش به صورت html و براي استفاده ي آنلاينه !نقل قول:
با سلام
چرا روزنامه همشهری تو لیستش نیست. مگه pdf نداره؟
خيلي ممنون كه اطلاع دادين . اگه اين ارور پايينو ميده براي اينه كه نام كانكشن چون فارسيه براش غير قابل خوندنه . اميدوارم بتونم حلش كنم . دارم روش كار ميكنم . خيلي برنامه هاي ديگه هم با فارسي مشكل دارند مثل nero , acrobat reader ,...نقل قول:
سلام
آقا سعیید خیلی ممنون
فقط یه مشکل برنامه دیال آپ ارور میده
اگه اررور چیزه دیگه ای غیر از اینی بود که حدس زدم ممنون میشم بگی .
بازم ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ممنون ولی برای من فارسی هست(نیست اشتباه نوشتم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بازم ممنون از اين كه به من كمك كردين . سعي مي كنم اين مشكله فارسي رو تو نسخه ي بعد رفع كنم يا كلا ً اين قسمتو حذف كنم.نقل قول:
سلام
ممنون ولی برای من فارسی هست
آقا سعیید عکس رو دیدی این یه ارور دیگه هست
سلام
ببخشد آخه شما اول گفته بودي فارسيه برا همين من زياد دقت نكردم . الان واقعا نميدونم چرا اين ارورو ميده . آخه من برنامرو تو 3 تا ويندوز امتحان كردم . شما برنامرو از حالت zip خارج كردي ؟نقل قول:
آقا سعیید عکس رو دیدی این یه ارور دیگه هست