نقل قول:
مرسی دوستان بابت پاسخ
تیک هاش خیلی کمه زیاد محسوس نیست
Printable View
نقل قول:
مرسی دوستان بابت پاسخ
تیک هاش خیلی کمه زیاد محسوس نیست
بنچمارك گيم ميگيرند بدون cpuنقل قول:
جالب شد
سلام
من تا یکی دو هفته دیگه میخوام یه لپ تاپ واسه طراحی های سنگین خریداری کنم ، کاز اصلی من با Ps , Corel Draw هست، در کنارش میخوام براحتی همه گیم ها رو اجرا کنه روی آخرین رزولویشن.
نهایتاً تا 2.300 میتونم هزینه کنم، نظر شما دوستان چیه ، پیشاپیش ممنونم از جواب هاتون .
بله دوست عزیز اصلا توی بازی از cpu استفاده نمیشه شما وقتی داری بازی میکنی cpu کامپیوترت رو در بیار بزارش کنار که الکی برق مصرف نکنه.اگه کسی کامپیوتر واسه بازی خواست بگیره بگو یه سی پی یو سلرون با یه geforce 590 بگیره که الکی پول واسه سی پی یو نداده باشه.نقل قول:
athlonII 640 فکر کنم چهار هسته داشته باشه نه دو تا بعدم من نگفتم فرق نداره تحت اون شرایط که گفتم. مثل اینکه اصلا حرفای منو متوجه نشدین.
موتور فیزیک هاوک که توی بیشتر بازی ها هست اصلا با سی پی یو کار نمیکنه بازی هایی مثل gtaiv و کرایسیس هم وقتی داری بازی میکنی cpu uage 0% هست. چون سی پی یو چه ربطی به بازی داره.
مایکروسافت و سونی هم بیکار بودن واسه کلاس سی پی یو سه هسته ای xenon و Cell رو روی دستگاهاشون گذاشتن اصلا سی پی یو واسه دستگاهی که کارش فقط بازی هست چه لزومی داره همون گرافیک کافی بود.
بنچمارک چه ربطی به بازی داره توی برنامه بنچمارک گرافیک که مخصوص گرافیک هست تست هایی که انجام میشه طوری هست که فقط گرافیک را تحت فشار قرار بده و سی پی یو کمترین تاثیر رو داشته باشه برای این که نتیجه تست توی سیستم های دیگه که سی پی یو متفاوتی دارند زیاد فرق نکنه و این امتیازی که بدست میاد برای گرافیک باشه.
تست هایی مثل unigin heaven مخصوص تست dx11 هست مگه cpu هم dx11 ساپورت میکنه که بخاد توی اون لحظه زیر فشار باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که گفتین سی پی یو اصلا توی فریم تاثیری نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و فرق یه سی پی یو i7 با athlon پر فرق هست
اون قسمت های قرمز رنگ واسه این هست که هیلبرت بعد از اینکه پست شما رو دید تست هاشو تصحیح کرد و از من خواست از شما معذرت خواهی کنم
منبع توی عکس مشخص هست برای بازی کرایسیس 2 هست.
هیچ کدوم از حرفای شما منطقی نیست و همه بی پایه و اساس هست بعضی هم که هر چی سعی کنی نمیشه فهمید چی گفتی اصلا
نقل قول:
در مورد بازی هم باید بگم که برای بازی های BF3 شما با داشتن یه پردازنده SANDY BRIDGE این امکان برای تغییر ظرفیت هر هسته وجود داره ولی در سری های قبلی وجود نداشت
دوست عزیز نیم صفحه واسه خودت همینطوری نوشتی که هیچ ربطی به بحث ما نمیشه میخای منم 3 صفحه بشینم بحث گرافیک رو سی پی یو رو کنم که این این کارو میکنه اونم این کار...اصلا متوجه حرفای من نشدی خودتم نمیدونی داری چی میگی و نمیدونی قبلش چه حرفایی زدی و اصلا بحث ما سر چیه.نقل قول:
دوستان این بحثی که راه انداختید چه ربطی داره به مشاوره برای انتخاب لپ تاب؟ مخصوصا که این طور که من دیدم بیشتر مواردی که مطرح شده نظرات شخصی و غیر علمی هستند. من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم فقط یسری مطلب رو برای روشن شدن بعضی از مسائل می نویسم و برای اطلاعات بیشتر شما رو ارجاع میدم به www .
برای بهتر متوجه شدن تفاوت کارایی CPU & GPU توصیه می کنم این لینک + کلیپ ها شو ببینید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای توضیح باید یگم GPU و CPU هر دو پردازشگر هایی هستند که هر کدوم برای انجام روش پردازشی خاصی بهینه شده اند. برای مثال GPU با توجه به core های زیادی که داره برای انجام یک عمل خاص بر روی حجم زیادی دیتا یه صورت همزمان و موازی بهینه هست. مانند real time rendering در بازی ها که یک نما و تصویر با تغییرات کم به دفعات(مثلا 30fps) در یک ثانیه رندر میشود.
بر خلاف این فرض کنید شما کنترل یک کاراکتر رو در بازی بر عهده دارید که در یک فضای خالی به اطراف میره و یا بالا پایین می پره. در این حالت CPU برای پردازش اطلاعات کاراکتر شما بهتر عمل می کنه.
با این توضیحات میشه حدث زد که کدام بازی ها به قدرت بیشتر CPU وابسته هستند. برای مثال بازی های Sand Box با تعداد زیاد NPC که هر کدوم A.I. خودشون رو دارند مثل GTA. بازی های MMORPG مثل WOW. بازی های RTS با تعداد زیادی UNIT مثل Supreme Commander. و بازی های Flight sims. همینطور بازی هایی که پردازش فیریکی سنگینی دارند در صورتی که GPU موتور پردازش فیزیکی نداشته باشه.
در کل CPU & GPU هر دو ابزاری هستند در دست برنامه نویس و اون هست که مشخی می کنه از کدوم یک از این دو برای چه کاری میخواد استفاده کنه.
در آخر اینکه بعضا گفته میشه توان پردازشی در CPU مهمتر از سزعت هسته اون هست منطور اینه که یک پردازنده برای پردازش نوع خاصی از اطلاعات بهتر طراحی شده و بهینه تر عمل می کنه مانند نثل دوم CPU های core اینتل که با سرعت هسته پایین تر در پردازش هایی رندرینگ در برنامه هایی مثل 3dmax بهتر از نثل قبل عمل می کنند. البته ما داریم به سمتی میریم که CPU و GPU دارند با هم به نوعی ادغام میشند و این دو پردازشگر عملا بر روی یک چیپ قرار می گیرند.
من برای کار شما لپ تاب رو پیشنهاد نمی کنم. اگر هم اسرار به خرید لپ تاب برای کار سنگین دارید باید از بین سری desktop replacement لپ تاپتون رو انتخاب کنید که همین طور که از اسمشون پیداست معمولا دارای ابعاد نسبتا بزرگ و وزن زیادی هستند. دو مدل رایج در این رده Asus G53 و (MSI GT680(683 هست که فکر نکنم با آشفته بازار فعلی با بودجه شما گیر بیاد(بهتری خودتون هم تحقیق کنید).نقل قول:
مرسی لطف دارید امیدوارم مفید بوده باشهنقل قول:
بسه ديگه
اينجا جاي توهين نيست
يه سوال شد منم جوابش دادم
اين مدت هم چند بازي رو روي N61 و 6070 مقايسه كردم و حرفم كاملا درست بود
رو بازي GTA IV هر دو سيستم لگ زدن پتچ رو ريختم بازم لگ زدن و فكر كنم گرافيكي با رم بالاتر نياز دارن
جناب فرشيدخان شما اطلاعات والاتون رو خارج از بحث بنده قرار بديد و نبوغتون رو ببريد جاي ديگه
من جواب سوالي دادم چه درست چه اشتباه از الان لزومي نداره quote كنيد حرف من رو
جواب همون سوال رو با اطلاعات خودتون جداگانه بديد
و در ضمن نه شما نه بنده هيچكدوم اينجا مسئوليتي نداريم و واسه كسي تعيين تكليف نميكنيم
كه تاپيكي بايد بسته بشه يا پاك
مديران خودشون ميدونن
دوست عزيز شما اگه اطلاعات زيادي در اين مورد نداريد چطور متوجه شديد نظرات بقيه غير علمي و شخصي هست؟نقل قول:
GPU پردازش هاي تصوير رو انجام ميده بيشتر تو بازي ها و پردازش هاي برنامه نويسي هاي يك بازي بر عهده CPU هست
پردازش رندرينگ بسته به نوع موتور رندرر بين CPU و GPU متفاوته حالا چه 3Dmax باشه چه هر رندرر ديگه و اينكه اين نوع رندر روي سندي ها بهتر اعمال ميش واسه همه مشخصه
بحث بر سر بازي بود
کاربران عزیز یکم مهربونتر بحث و گفتگو کنید !
ممنون که رعایت میکنید