نقل قول:لطفا سوال اولمم جواب بدین؟نقل قول:
راستی الان قیمتش چنده؟
Printable View
نقل قول:لطفا سوال اولمم جواب بدین؟نقل قول:
راستی الان قیمتش چنده؟
بله آنتن رو جدا باید تهیه کنید .نقل قول:
قیمت فکر کنم 94 تومن باشه .
آره معمولا گیرنده دیجیتالا با این آنتن ها جواب میدن . حالا دوستانی که دارن میتونن دقیقتر جواب بدن .نقل قول:
در مورد گیرندش همین آنتن های بال دار خوبه که 100% فرکانس بده؟ فقط با USB فیلم پخش میکنه یعنی LAN یا WIfi نداره؟ البته با این قیمت نبایدم داشته باشه
خداییش اگه دیگه اونم داشت که دیگه فقط کم مونده بود آبمیوه هم بده بهمون :31:
سلام به همگی
من دیروز از جمهوری به قیمت 96 هزار تومان این دستگاه رو خریدم تا چند روز پیش 92 هزار بود ولی به خاطر نوسان قیمت دلار گرون شد.
مواردی بهش برخوردم از این قراره :
با آنتن سیماران برقی کیفیت سیگنالش تو منطقه ما 98-100 درصدهسرعت تعویض کانال هم 1-2 ثانیه بعد از آپدیت است.فرمت WMV سه کدک داره :wmv1x,wmv2x,wmv3x که فقط می تونه کدک wmv3x رو پخش کنه .گذشته از نوع فرمت، کدک اون فرمت هم اهمیت داره.فرمت FLV هم خیلی راحت پخش کردبعد از آپدیت اندازه فونت زیر نویس بهبود پیدا کرد و بزرگ و خوانا شد . فونت فارسی رو هم در صورت انتخاب زبان فارسی برای منو و کل تنظیمات بسیار عالی نشون می ده (اگر انگلیسی رو در منو انتخاب کنید زیرنویس فارسی رو تشخیص نمیده)
تمام کدک های DIVX و XVID رو تا Full HD پخش می کنه.تمام کدکهای MKV رو پخش می کنه با زیرنویس
مورد جالب توجه ای که بهش برخوردم اینکه قابلیت پخش از آخرین نقطه فیلم رو که دیدید هم داره .من شش تا فیلم رو امتحان کردم کاملا جواب داد و از آخرین نقطه پخش شده ، پخش رو ادامه داد حتی بعد از خاموش-روشن کردن دستگاه هم Ok بود. البته باید فیلم رو stop کنید و بعد خارج بشید وگرنه این حال غیر فعال میشه.
این بررسی من بود قطعاً نظرات دوستان دیگر مفیدتر خواهد بود
تا بعد.....
مشکلی با فیلم هایی که صدای 5 کاناله دارند نداره؟
فیلم dvd رو کپی کنی تو usb با منو و زیرنویس بالا میاره ؟
سلام دوست عزیز...نقل قول:
شما پاور آنتن برقی رو جدا کردین یا اینکه با پاور به گیرنده وصل کردین ؟؟؟
الان با چند تا فیلم امتحان کردم مشکلی نداشتنقل قول:
DVD هم ok بود خیلی خوب زیرنویس رو نشان داد . فیلم من دو تا زیرنویس داشت . وقتی زبان انتخابی منو انگلیسی بود می تونستم موقع پخش هر کردوم از زیرنویس ها رو انتخاب کنم . در حالت منوی فارسی فقط زیرنویس فارسی رو پخش می کنهنقل قول:
نخیر جدا نکردم . در صورت جدا کردن سیگنال ازبین میره . چطور مگه ؟نقل قول:
الان این با media player hyundai چه فرقی داره با این قابلیت ها
rmvb پخش میکنه ؟ زیرنویسش رنگ زرد هم داره ؟ خوانا هست ؟ زیرنویسش اندازه هم داره؟
به صفحه چهار تایپک مراجعه کنید ، پاسختون رو با تصویر دریافت می کنید.نقل قول:
یعنی blueray 3d بگیریم تو هارد بریزیم پخش میکنه؟
بعد rmvb پخش میکنه
دمت گرم افشین که پاسخ میدییییییییییییییییییی