[QUOTE=drim_w3;6605101]ارهنقل قول:
اون با نرم افزار live update آپدیت کرده بود ولی با mflash آپدیت بکنی مشکلی پیش نمیاد
Printable View
[QUOTE=drim_w3;6605101]ارهنقل قول:
اون با نرم افزار live update آپدیت کرده بود ولی با mflash آپدیت بکنی مشکلی پیش نمیاد
خلاصه اگر خواستی کرکره اش را بکشی پایین(قانونی ) پایه هستم اساسی!!
چون از پارسال تا به حال لاشه بردرا هم به من تحویل ندادن و چون یک نفر بودم نمی تونستم خیلی مانور بدم ولی خالا که دو نفر شدیم راحت میشه چند روزی در شرکت را بست
[QUOTE=mehrdad mm;6605111]نقل قول:
m-flash هم کردم ولی نشد.
توی سایت اورکلاک هم قضیه را مطرح کردم ، جواب یکی از کاربران اینه ، نظری در این مورد دارید :
مخصوصا در خصوص پاور ، اگر یادتون باشه پاور من هم یکبار تعمیر شده .
نقل قول:
اگه خدا بخواد احتمالا مشکل حل شده :
توی خود برنامه یک تنظیمی داره که به برنامه اجازه می دی چقدر از رم سیستم را بگیره و یا از چندتا از هسته های سیستم استفاده کنه.
تنظیم پیش فرض این هست :
90% از رم را استفاده می کنه و تیک گزینه Increas memory .... هم خورده میشه.
من توی این 8 ماهی که دارم با این نرم افزار کار می کنم همیشه این عدد 90 را می کرردم 100 و تیک را هم می زدم و هیچ مشکلی نبود.
الان امتحان کردم و دیدم اگر تیک را برداریم و عدد را هم 50 % کنیم ، برنامه بدون کاهش فرکانس حل می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( البته RUN کامل نکردم ولی تا 15 مرحله که رفت مشکلی نبود- قبلاحداکثر تا مراحل 2 یا 4 یا 5 یا 6 و یا 8 می رفت
امشب می ذارم 120 مرحله کامل اجرا بشه )
یک مورد دیگه که امشب توی کیس دیدم ( وقتی می خواستم یک رم 4 گیگی اضافه کنم ) این بود که سیم های زرد+مشکی برق مادربرد 2 تا سوکت 4 تایی داره.
ما فقط یک دونه سوکت 4 تایی را زده بودیم ، علتش هم این بود که وقتی این مادربرد نو از گارانتی اومد باز بوت نمی شد و وقتی یک دونه از سوکت ها را می کشیدیم ، روشن می شد ، ما هم دیگه وصلش نکردیم ، چون مادربرد قبلی MSI هم فقط جای یک دونه سوکت داشت نه دوتا.
قضیه این 2 سوکته بودن مین چی هست ؟ آیا بذاریم 2 تا سوکت باشه یا نه ؟
توی عکس زیر فقط یک سوکت جا هست ( با همین یک سوکت هم روشن میشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله
اگه 6 پینی هست شما باید کامل بزنید 4پینی فقط بزنید به مین فشار میاد اونو درست کنید
همچنین پاور شما چیه ؟
ولتاژ های خروجیش رو هم گرفتین ؟
نقل قول:
با توجه به عکس 8 پین میشه ( درست می گم ؟ )
مدل پاور :
Power : Thermaltake 600w
ولتاژ خروجی کجا ؟ ( چیکار باید بکنم ؟ )
آره درسته به عکس دقت نکرده بودم آره 8پین هست اون رو بزن حتمانقل قول:
پاورت هم که عالیه فکر نکنم کم باشه شما با مولتی متر بلدی ولتاز های خروجی پاور رو بگیری ؟
اگه مولتی متر داری بهت بگم
ولی فکر نکنم این پاور برای شما مشکل ایجاد کنه
نقل قول:
زدم 8 تا را جا ( فعلا که روشن شد برخلاف قبل )
نه بابا پاور هم اسمش خوب هست.
احتمال خیلی زیاد اشکال همین پاور بود که زد مادربرد را سری اول سوزوند. ( نمایندگی می گفت )
یکبار هم که خودش خراب شده و الان تعمیری هست. خدا می دونه این کی می خواد دوباره دستمون را بذاره توی حنا.
نه مولتی متر ندارم.
کیس ما شده اژدهای 7 سر ، هر سرش را می زنی یک سر دیگه درمیاره .
ولی این برند عالیه من با این برند زیاد کار کردم خرابی ازش ندیدم شاید نوسان برق بوده که آسیب رسونده
حالا 8 پین رو زدی سیستم روشن شد تست بگیر ببین فرکانس بالا میمونه یا نه
نقل قول:
نه نوسان برق نداشتیم.
اتفاقا باز یک نفر دیگه توی پی سی ورلد خوندم که اونم مشکلش مثل من بود و نوشته بود که سیستمش بوت نمی شد
و مشخصه اش هم اینه که فن پاور یک نیم دور میزنه.
اونم از این برند داشت و با تعویض پاور مشکلش حل شد.
( البته خوب با یکی دو مورد نمیشه چیزی را برد زیر سوال)
ولی نوسان برق نداریم ما.
نه با اونم فرقی نکرد.
فقط با تنظیمات 2 پست بالا کار می کنه.
حالا امشب که خواستم بخوابم می ذارم یک فول تست بشه.
( اگر شد که فبها ، می سوزیم و میسازیم ، اگر هم نشد که دیگه می برم بیرون می دم با دستگاه تست کنند )