باز هم همون رفتار قبلی رو شاهد هستیم، وقتی قدرت ادامه منطقی بحث رو ندارید رو آوردید به شخصی کردن، تمسخر و انحراف. :20: من دیگه خسته شدم از بس از شما مدرک خواستم و شما پیچوندی... اینجا رک صحبت می کنم.
نقل قول:
بحث بر سر این بود که شما در آن تحلیل اختصاصــــــــــــــــــی نتیجه گیریهایی کردی و بعد با قاطعیت درصد هایی برای خودت نوشتی و هنوز بعد از 3 ماه روی حرفت پافشاری میکنی
من قبلا هم عرض کردم اعتقاد ندارم هر حرفم در پست اول صحیحه ولی بر اساس یه سری اطلاعات یه نتیجه گیری هایی کردم که شما باهاش موافق نبودید. تا حالا هم که مخالفت شما رو فقط بر اساس ادعاهای پوچی دیدیم که به هیچ وجه قابل اثبات نبودند.
نقل قول:
پس اول خودت باید دلایل معتبری برای اثبات این ادعاها بیاری بعد از من انتظار داشته باشی که فلان حرف را اثبات کنم
دوست عزیز من حداقل یه سری منبع هم پیدا کردم که حرف مشابه من بزنن... شما پشت سر هم دم زدی پایان دوران اپل و پشت سر هم از کم شدن فروش و ضعف فروش Boxing day و فروش ضعیف ژانویه و ... ، حالا هم که گفتیم یه منبع، فقط یه منبع بیار که فرمایشات و ادعاهات رو ثابت کنه این جواب رو تحویل می دی. :20: احتمالا هیچی پیدا نکردی و اون حرف ها رو همینطوری زده بودی.
نقل قول:
q3 2011 مربوط میشه تابستان گذشته که اوج فروش آیپد بوده و صحبت من در مورد سمپتامبر بود تا به امروز
این Q3 رو از کجا در آوردید؟ بهتون گفتم آمار Q4 دو روز دیگه عرضه میشه و شمایید که پشت سر هم دم از ضعف فروش اپل می زنید بدون یک منبع.
نقل قول:
اصلا نمیشه گفت آمار فروش در سه ماهه آخر یک نموادر ثابتی داشته و تابعی مثل ماههای گذشته بوده
دقیقا.. شما ادعا می کنید ضعیف بوده. خب من گفتم می بینیم در آماری که 2 روز دیگه عرضه میشه.
نقل قول:
چیزی که مشخصه شما از یک اپل فن بوی هم فراتر رفتی و احساس میکنی وکیل کمپانی هستی و باید هر چیزی را توجیه کنی
نه دوست من، شمایی که Apple hater هستی و این تنفر از تمام وجودت می باره، وقتی هم با دلیل و مدرک مواجه می شی این تنفر و تعصب اجازه نمی ده واقعیت رو ببینی و راه حلش برات یا بیراهه کشوندن و شخصی کردن بحثه یا تمسخر.
نقل قول:
مثلا در مورد داستان مسخره شکایت اپل از سامسونگ، دیگه شما که باید بدونی هر دیزاینی پتنت محسوب نمیشه! و این ادعاهای اپل در نهایت شکست خورده است. فعلا دلشو خوش کرده به قوانین مسخره و سختگیرانه آلمان و اصلا ول کنش نیست
شما هم باید بدونی اصلا شکایت اصلی اپل از سامسونگ درباره هیچ پتنتی نیست، درباره تریدمارکه! :46:
نقل قول:
و البته شما تعصب بیجایی هم داری که در دنیای علم و تکنولوژی معنی نداره! مثلا با اینکه ماهها از عرضه Exynos گذشته هنوز بر این عقیده هستی که A5 قویترین گرافیک را داره
اینو از کجا آوردید نمی دونم! (این برداشت رو می کنم که استدلال های این تاپیک به حدی قوی بودن که زیر سوال بردنشون خارج از توانایی شما بود، برای همین بحث رو بردید به حرف هایی که من در جای دیگه زده شده، و بحث رو به جای اینکه درباره مطالبی که من گفتم دنبال کنید، درباره شخص من دنبال کردید =
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
)
حالا برای دل شما، PowerVR SGX543MP2 در A5 از Mali-400 قوی تره بنا بر تست های آناندتک:
و اختلاف به حدیه که اصلا جای شک و تردید و اختلاف نظر نداره.
نقل قول:
و یک توجه ویژه ای که به بخش آیپد داری و حتی مشاوره خرید گیفت کارت به کاربران میدی برای موارد بیخودی که نشان دهنده طرز فکر شماست
اینکه من کجا و چطوری فعالیت می کنم به خودم مربوطه و توسط شما (و هیچ شخص دیگه ای) نقد پذیر نیست. اینکه به کاری که من می کنم می گید "بیخودی" و فرضا به قول شما نشان دهنده طرز تفکرمه، در عجبم کاری که شما می کنید چیه و نشون دهنده چیه!
سعدی گفت: دلایل قوی باید و معنوی / نه رگهای گردن به حجت قوی