سلام منم با شما موافقم نباید به خودمون بگیم شکست خوردیم ، ولی متاسفانه خود منم اینجوریم
یعنی من خودم قبلا سال اول دبیرستان معدلم بالای 19 بود حالا که انتخاب رشته کردم و رفتم مدرسه جدید تو سال دوم و سوم شدیدا افت کردم نمیدونم چرا و چم شد ولی اینو میدونم بیش از حد کامپیوتر بازی میکنم یعنی از وقتی که از مدرسه میام تا اینکه بخوابم :دی مسخرست میدونم ولی نمیتونم درستش کنم نمیدونم چرا کسی از دوستان راه حلی چیزی نداره معتاد شدم فکر کنم به این نت :دی آقا لطفا پلیز هلپ می ، در ضمن بعضی ها تا ساعت 2 بامداد درس میخونن! چطور ممکنه؟ من حتی نمیتونم تا ساعت 10:30 دووم بیارم خوابم میاد!
یعنی ممکنه چون من کامپیوتر بازی میکنم مغزم ضعیف بشه؟ و خوابش بیاد؟ یعنی اگه کامپیوتر بازی نکنم و ورزش صبحگاهی و ... انجام بدم میتونم منم تا 2 بامداد بشینم درس بخونم ؟ خواهش میکنم کمک کنین میخوام زرنگ بشم دوباره این آرزوی قلبیمه لطفا کمکم کنین ممنون میشم :11::11::11::11::11::10:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
کسی راه و روش خوبی واسه مطالعه نداره یعنی واسه من؟ میخوام هرچه سریعتر بشم مهران سابق زرنگ :)