بايد بشه اگه نشه هم يه فايل هست با اون درست ميشه
Printable View
بايد بشه اگه نشه هم يه فايل هست با اون درست ميشه
کدوم از اینا قابلیت رزیوم داره وسرعت و امنییت قطع نشدن بیشتره؟نقل قول:
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
کدوم نسخه دانلود کنیم اروپا.امریکا... فرقشون چیه؟
دقیقا این با یه patch fix ساده درست میشه.که باید منتظر بود تا بدن بیرون!اگه باور نداری میتونی بری تو فروم های خارجی اونجا هم فقط تونستن با گیم پد logitech بازی کنن!نقل قول:
این برای اینکه ببینید فقط با این مارک دسته میشه!اگه برید تو تنظیماتش میبینید که عکس دسته هم هست!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظاهرا امسال به جز live دیگه خبری از دمو واسه x360 نیست و باز هم باید منتظر موند تا نسخه اصلی بیاد...:41:
خبری نیست از دمو برا ایکس باکس؟!
دوستان یه خبر جدید اومده تو PCGamer:
EA تایید کرده دمویی که ماله PC داده دو تا باگ داره.یکی اینکه اگه FIFA 11 نصب باشه ممکنه استارت نشه و یکی دیگه با بعضی گیم پد ها از جمله XBOX 360 و Logitech مشکل داره.واسه همین فعلا لینک دانلود دمو رو از صفحاتش پاک کردن.
EA گفته فردا دموی اصلاح شده رو برای دانلود میذاره.
ولی دوستانی که اینو دانلود کردن یا دارن میکنن ناراحت نباشن برای رفع این دو تا باگ راه حل وجود داره.
1-اگه فیفا نصبه :
یا پاکش کنید
یا یه TXT بسازید اسمش بذارید demofix.reg بعد داخلش این رو بنویسید REGEDIT4 بعد سیو کنید بیاید بیرون.روش دبل کلیک کنید (که Run شه) الان دیگه مشکلی نیست میشه بدون پاک کردن FIFA 11 بازی کنید.
2-اگه با دسستون مشکل داره:
ابتدا این فایل رو دانلود کنید (4-5 کیلو بایته) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد زیپش رو باز کنید بریزید اینجا "Documents / FIFA 12"
حالا این مشکل هم رفع میشه
ولی در کل توصیه میشه بعدا یه بار دیگه نسخه اصلاحی رو دانلود کنید( پس اگه تا الان شروع نکردید بذارید فردا دانلود کنید بهتره!)
منبع : از من کی موثق تر؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا :
کد HTML:
کد:http://www.pcgames.de/FIFA-12-PC-236492/News/FIFA-12-PC-Demo-womoeglich-mit-schwerwiegenden-Probl
گرافیک چی میخواد؟ از فیفا 11 روونتر اجرا میشه؟
همه لینک ها رزیوم دارند. :)نقل قول:
نقل قول:
خسته نباشن واقعا . دموی بهترین بازی سال رو اینجوری میدن بیرون ؟
ما که تا 60 درصد دانلود کرده نمیشه قطعش کنم . حالا مطمئنی با این فایل ها درست میشه ؟ منظورم واسه دسته است .
یه سوال !!!
این عکس گیم پد لاجیتک توی خود config همین دموی فیفا 12 است ؟
یعنی EA لاجیتک رو به ماکروسافت ترجیح داده ؟
نکنه اینم پولی بوده ؟
EA دیگه داره مرز تبلیغات رو توی فیفا رد میکنه ها . فردا میبینی توی هر بازی با بارسا در مقابل یه تیم مثل منچستر سیتی مسابقه میدی هم مثل ... ازش میخوری .
قدرت پول کم چیزی نیست :27:
من قبل اینکه شما این بزاری از یه فروم خارجی گرفته بودم ولی اینم کار نمیکنه.از یکی تو یه فروم پرسیدم گفت خیلی این مشکل رو دارن که باید صبر کنن فایل فیکس بیاد.نقل قول:
----------
یعنی این یک و نیم گیگی که من دان کردم الان رو هواست؟!!