احتمالش هست , عرقیجات ها , توی اینطرفا مغازه های آب انار و آب زرشک زیاده , حتی توی بعضی سوپرمارکت ها هم شاید باشه , چون بطری هاش بسته بندی هستنقل قول:
Printable View
احتمالش هست , عرقیجات ها , توی اینطرفا مغازه های آب انار و آب زرشک زیاده , حتی توی بعضی سوپرمارکت ها هم شاید باشه , چون بطری هاش بسته بندی هستنقل قول:
میرم دنبالش ، مدتهاست دنبال همچین چیزی میگردمنقل قول:
ممنونم رفیق
tnx buudy
بلخره بریم حجامت یا نه...؟ من 72 ای هستم و بصورت ارثی غلظت خونم بالاست حالا با این اوصاف خط خطی شدن میرزه برم حجامت؟ چون اگه بخواد خیلی خراب باشه که 4 روز دیگه نمیشه رفت استخر...!!
سلام ..نه دادا مشکلی نداره خط خطی دیگه چیه؟!نقل قول:
کلا دوتا تیغ میندازه یک زخم معمولی بیشتر نیست، دوروزه خوب میشه
منم 72 هستم ولی با این که سفیدپوست و پوستم نازک هست الان هیچ اثری ازش نیست!
دادا برو اگه غلظت خون داری توپ توپ میشی !
فردا پس فردا تیم رفقا رو جمع میکنم میریزیم حجامت :31:نقل قول:
چه دلی داری بخدا!:31:نقل قول:
ای بابا مگه میخوای چیکار کنی حالا من 3 بار عمل جراحی سنگین روی کمرم داشتم پشت سرهم ، 15 کیلو کم کردم!نقل قول:
البته اگه بگم نترسیده بودم دروغ میگم!!
الانم بخوام برم میترسم ولی این که دیگه فقط یک حجامت بیشتر نیست مگه چیه،
دست رو دلم نذار که بخدا خونه...نقل قول:
خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است / کارم از گریه گذشته به آن میخندم ...
البته نمیخوام اسپم بدما ولی خداییش ادم ممکنه رو خیلی مسائل کوتاهی کنه مثل درس کار و... ولی سلامتی یه چیز شخصیه و بدبختیش رو خود ادم میکشه
باید خیلی حواسمون به سلامتیمون باشه
:thumbsup:رژیم غذایی مناسب و مصرف نوشیدنی ها و موادی که دوستان اشاره کردند(عرق کاسنی،آب زرشک و پرهیز از خوردن غذاهای چرب و...) و حجامت می تواند موثر واقع شود
ااااااخخخخخخخخ.... یکی نیست بگه حجامت واسه چیت بووووددد؟! اسفالت شدیم بخدا این دیگه چی بود؟ یارو بهم گفت خونت خیلی غلیضه شما چرا اینجوری هستین...؟! خلاصه سخت بود واسه دفعه اول ولی تجربه خوبی بود :27: