اپدیت 1 با 3 میریزم قاطی میکنه!!!
اپدیت 1 تنها میریزم نقشه نشون نمی ده!!!
Printable View
اپدیت 1 با 3 میریزم قاطی میکنه!!!
اپدیت 1 تنها میریزم نقشه نشون نمی ده!!!
به ترتیب باید بریزین به گمانم.و گرنه مشکل پیدا میکنه.
من بازی رو گرفتم 2 تا dvd
اپدیتها هم تو یه پوشه به اسم ORGINAL FILE ریخته شده
حالا من نمیدونم که این اپدیت 1 یا 2 یا 3 هست لطفا کمک کنید
من که دانلود کردم نسخه ریپک Dead Box رو که خودش اتوماتیک توش اپدیت شماره 1 رو داره خوبه ولی من یکم مشکل افت فریم دارم
من از سیب دانلود دانلود کردم و فقط آپدیت یک رو داده نصب کردم و هیچ مشکلی نداره
لطفا منو کمک کنید من هر وقت زامبی ها رو تو یه منطقه میکشم بعد از یه چک پوینت تمام زامبی های اون منطقه دوباره برمی گردند خواستم بدونم نسخه مال من مشکل داره یا کلا بازی اینجوریه؟ممنون.
نه برای منم همینطوریه.طی اون مدت که شما دور میشید می روند امار میارند نامردانقل قول:
بروبچ یکی یه کمکی بهم بکنه!من بازیو که خریدم یه dvd9 بود! توشم یه فولدر update1 هست!اونم ریختم اما بازم کار نمیمنه!این error رو میده........ cannot find script.dll drive:/deadisland/_x66_rwdi.exe
سلام دوستان.
آقا می خواستم بدونم این بازی روی ویندوز XP SP3 نصب میشه یا نه. من این بازی رو روی این ویندوز نصب کردم (نسخه فشرده) ولی موقع اجرا این ارور رو میده:
ممنون میشم اگه پاسخ بدید…کد:http://up5.--------.com/images/393qmbkk58kos1q7exu9.jpg
شما بازی رو نصب نکرده چنین اخطاری میده یا وقتی نصبش کردی؟؟نقل قول:
بله روی XP اجرا میشه(توی کل بازیهایی که اومده فقط یکی دو تا بازی بوده که روی XP اجرا نمیشده)...ولی نکته_ی بدش اینجاست که این اخطاری که به شما داده از اون اخطارهای بی پدر مادر هستش که اصلا نمیشه فهمید مشکل اصلی از کجاست ولی تنها پیشنهادی که بهت میتونم بکنم اینه که اگه میتونی کرکت رو عوض و درایور گرافیکت رو هم به روز کن اگه جواب نداد دیگه ممکنه ایراد از خود بازی باشه!!نقل قول: