آره اولش اون مدل رو گفتم اما چون keypad نداره یه کم دلمو زده D-:نقل قول:
یه چیزی میخوام که برام 3 سال حداقل راحت جواب بده. مالتیمدیا و گرافیک هم برام مهمه. بودجه ام الان 1.25 است اما تا هفته دیگه احتمالا بتونم تا 1.35 هم برسونمش.
Printable View
آره اولش اون مدل رو گفتم اما چون keypad نداره یه کم دلمو زده D-:نقل قول:
یه چیزی میخوام که برام 3 سال حداقل راحت جواب بده. مالتیمدیا و گرافیک هم برام مهمه. بودجه ام الان 1.25 است اما تا هفته دیگه احتمالا بتونم تا 1.35 هم برسونمش.
مدل های پیشنهادی من ایناس :نقل قول:
از برند hp مدل های 6080 و 6177
عکساشون :
,کد:http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv6-6008eg-Notebook.56672.0.html
از برند ایسوس مدل های N53 SV .
نظر من رو مدل های hp هست .کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html
راستی شما که هفته ای 100 تومن بودجت افزایش پیدا میکنه ، میگم یه دو هفته دیگه وایسا مدل N55 SF رو بخر .:31:
1- لطفا چند مدل با کانفیگ و قیمت برای برنامه نویسی تا 700 تومن معرفی کنید.
2- از نظر کیفیت و دوام کدام بهتر است :
lenovo thinkpad edge 14
lenovo b460
asus k42f
البته ايسوس مدل N53SN با N55 SF هيچ فرقي نداره جز هاردشون كه تفاوت اندگي داره و قيمتش هم ارزون تر هست. برتري ديگه اي به هم دارن؟؟؟نقل قول:
دیزاینش کلا فرق داره و تفاوت محسوسی که بین این دو مدل هست توصفحه نمایششونه که صفحه نمایش N55 SF بهتره و HD+ هست و. ..نقل قول:
راستش یه کم نسبت به HP بد بینم :31: جنس بدنه اش مخصوصا فکر کنم زیاد جالب نیست :41: قیافه اش خیلی به نظرم قشنگه اما روی هم رفته میترسم بخرم و بعدش نقص هاش بزنه بیرون :13:پرفورمنس خوبی هم داده طبق اون تست، اما واقعا بدبینم... :41: من خودم واقعا از قیافه HP خوشم میاد اما نمیدونم چرا حس نگران کننده ای دارم.. میشه یه کم بیشتر در مورد HP توضیح بدید؟ میخوام بدونم واقعا انتخاب خوبی هست که بخوام از N53SV دست بکشم. آیا شما خودتون با هر دوی اینا (HP و N53) کار کردید؟ توی اون بررسی که توی اون لینکا بود N53 بهتر جواب داده بود (rating: 81) :11:نقل قول:
کیبورد و موسش رو شنیده بودم بعضی ها باهاش مشکل دارن اما من فکر نکنم این موضوع اذیتم کنه، اتفاقا از این نوع خوشمم میاد. به نظرم کیبورد و موس بیشتر به خود طرف بستگی داره که چه جوری عادت کرده باشه. در مورد وزن فکر کنم تقریبا منصفانه نمره داده. البته اختلاف نمره صفحه نمایششون یه کم رو اعصابه. یعنی واقعا اینقدر اختلاف دارن؟ :41: گیم پرفورمنسشونم اختلاف متوسطی دارن که البته این دلیل نمیشه بدم بیاد ازش. اختلاف باتریشونم یه کم زیاده :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا احتمالش زیاده بودجه N55 SF هم تامین بشه اما دیگه خیلی زیاده، فکر نکنم این لپتاپ غول به کارم بیاد :31:
سلام ............یه سوال : چرا کسی دل رو پیشنهاد نمی کنه .؟
منم دنبال یه لپ تاپ خوب 1 تا 1.5 تومن واسه کارای
برنامه نویسی ، گرافیکی می خوام در ضمن ظاهرشم قشنگ باشه
هارد 700 ، core i7 ., ram 8 , ,ویندوز هم داشته باشه ......مشکی هم باشه
چون خودم سری dell vostro 3550 رو خیلی دوس داشتم اما نقره ای بود
سری latitude یا vostro
اگه سونی هم چیز خوب بود خبرم کنید
یه لپ تاپ در حد 1300 1400 چی پیشنهاد می کنین؟ از بین گزینه های مثل MSI ge620 یا asus n55sf یا acer 5750?
راستی، حالا اگه خواستم HP بگیرم، غیر از اون 6080، مشخصات 6090 چطوره؟ اصلا خوب هست یا نه؟ وزنش چقدره؟
سلام
مشخصات کمی وکیفی hp 4530 رو مخواستم کدوم کانفیگ بهتره