آقا بعد از این همه تاپیک بحث کاملا مشخصه چیه، من مخالف این طرح هستم، پست های موافقین رو هم خوندم، به صورت زیر تبدیل به مکالمه کردم، حالا یکی از مخالفین خط آخر رو ادامه بده، به خدا دعوا هم ندارم با کسی، هرچی بگید با دقت میخونم، بنده کلا راحت هم متقاعدمیشم، پس مکالمه ی زیر را کامل نمایید :
مخالف : اگه محدودیت دانلود برداشته شه، احتمالا سرعت دانلود هم میاد پایین، مثلا من دو سه ماه پیش، سرویسم رو از 128 کیلوبیت نامحدود، تبدیل کردم به محدودیت دار=> در نتیجه، سرعت دانلودم از 16 کیلوبایت در ثانیه، تبدیل شد به 32. حالا اگه isp مجبور شه اینترنت من رو نامحدود کنه، دوباره سرعتم میشه مثه قبل، و خب اعتراض هم نمیشه کرد چون میگه 128 کیلوبیت گرفتی یعنی باید با 16 کیلوبایت دانلود کنی. سرعت بیشتر میخوای بیشتر پول بده، منم بیشتر ندارم
موافق: این قدم اوله، اول محدودیت رو بر میداریم، بعد به سرعت اعتراض میکنیم.
مخالف: اگه اون اعتراض نتیجه نداد چی؟ ببخشید از کی تاحالا اینا به حرف منو شما گوش میدن؟
موافق: همین حرف ها رو میزنید که هر کاری دلشون میخواد میکنند دیگه، سرعت اینترنتمون از آخر 6 ام و قیمتش از آخر دومه تقصیر امثال شماست...
مخالف: مثه اینکه شما تو این مملکت زندگی نمیکنید؟ به اعتراض ما به سرعت اینترنت رسیدگی کنند؟ از نظر حقوق عقب مونده ی ایرانی ها، اینترنت فعلا باید تو صف بمونه پشت سر هزار تا چیز دیگه از جمله ...(بحثش ربطی به این تاپیک نداره). الان چه اشکالی داره که اونی که نامحدود میخواد به سرعت پایین و قیمت بالا کمی راضی شه و اونی که سرعت بالاتر میخواد با محدودیت بگیره؟ من که همین کار رو کردم، بابا چی دانلود میکنید از این اینترنت آخه؟ دوستان از شبی 3-4 گیگ حرف میزنند، باور کنید وسواس دانلود دارید شما ها، توهین نمیکنم، جدی میگم
مخالف:بهتره به جای اعتراض به محدودیت دانلود با اینهمه شور و هیجان که فردا تبدیل به نا امیدی و نا باوری در بی کیفیت ترین اینترنت میشه،به کیفیت و سرعت و محدودیت های پهنای باند اعتراض کنیم.