رقابت غولهای منچستر در صدر جدول؛مارچ قهرمان را مشخص می کند؟
تقريبا بازي هاي دو تيم در اين ماه از نظر اسان بودن يا سخت بودن يكسان است و بايد ببينيم اين دو تيم از 15 امتياز ممكن در ماه مارچ چند امتياز كسب مي كنند
سایت گل - ليگ برتر انگلستان بدون هيچگونه شك و شبهه اي مهيج ترين ليگ جهان است . امسال تقريبا مشخص شده كه جام قهرماني در شهر منچستر خواهد ماند . هم اكنون منچستر سيتي با 60 امتياز صدر نشين و منچستر يونايتد با 58 امتياز تيم دوم جدول است.
سیتی و 5 بازی پیش رو
و اما ماه مارچ. من سيتي در اين ماه 5 بار بايد به ميدان برود ابي ها در هفته اول اين ماه بايد با بولتون بازي كنند احتمال بردن من سيتي در اين بازي كه ميزبان نيز هستند بسيار زياد است. البته بازي رفت با نتيجه 3-2 به سود من سيتي تمام شده بود ولي اين منچستر نسبت به اول فصل بسيار بهتر شده است.
عقاب ها در بازي بعد بايد به مصاف سوانسي بروند . يك بازي راحت ديگر براي ابي ها كه احتمال بردشان باز هم زياد است . انها در هفته اول ليگ امسال سوانسي را 4-0 له كردند.
شاگردان مانچيني در اواسط مارچ بايد در مشكل ترين بازي خود در اين ماه به ميدان بروند انها در اين بازي به مصاف چلسي ويلاش بواش مي روند چلسي كه هفته گذشته منچستر يونايتد را خيلي اذيت كرد . در ضمن چلسي در دور رفت اولين تيمي بود كه توانست سيتي را شكست دهد چلسي در لندن 2-1 من سيتي را مغلوب كرد.
بازي بعد منچستر سيتي با استوك است خط دفاع مطمئن منچستر سيتي كار مشكلي در مقابل پيتر كراچ و كنوين جونز در اين بازي خواهند داشت هر چند كه كلا منچستري ها تيمشان يك سروگردن از استوك بهتر است. من سيتي در دور رفت 3-0 استوك را برده.
منچستر سيتي در هفته اخر اين ماه بايد با ساندرلند بازي كند ساندرلند تيمي كاملا هيجان انگيز است تيمي ست كه استعداد رقم زدن هر نتيجه اي را دارد نشان به ان نشان كه تيم مارتين اونيل من سيتي را در بازي رفت 1-0 شكست دادند پس يكي ديگراز بازي هاي سخت من سيتي مقابل ساندرلند است.
یونایتدها و ماه دشوار
و اما ماه مارچ براي منچستر يونايتد. اين ماه براي من يو وحشتناك اغاز مي شود انها بايد در مقابل تيمي قرار بگيرند كه عالي فوتبال بازي ميكند انها ميهمان تاتنهام هستند هرچند كه شياطين سرخ بازي رفت را 3-0 برده اند اما خود فرگوسن هم ميداند اين بازي با ان ديدار در اول فصل فرق دارد.
در هفته دوم يك بازي نسبتا راحت قرمز ها ميزبان وست بروم هستند من يو در بازي رفت با نتيجه 2-1 برنده از زمين بيرون امده و به احتمال فراوان اين بازي را هم ميبرد.
در هفته بعد از ان منچستري ها بايد با ولوز بازي كنند اين بازي هم يك بازي راحت محسوب مي شود براي انها . شاگردان فرگوسن در اولدترافورد با نتيجه 4-1 ولوز را در بازي رفت بدرقه كردند.
يك بازي راحت ديگر البته نه به راحتي دو بازي قبل ولي باز هم شانس برد منچستر يونايتد بيشتر است مخصوصا اين كه ميزبان منچستر است . قرمز ها در بازي رفت كه همين چند هفته پيش انجام شد 5-0 فولام را له كردند.
و اما هفته اخر كه بايد با بلكبرن بازي كنند اين بازي ديگر براي یونایتد يك بازي سخت حساب ميشود انها بايد در زمين بلكبرن بازي كنند و بايد دنبال انتقام گرفتن هم باشند زيرا در بازي رفت 3-2 منچستر به بلكبرن باخته است البته درست است كه بلكبرن 17 جدول است ولي اين تيم هميشه گربه سياه من یونایتد بوده است.
منچستر سيتي: بولتون - سوانسي - چلسي - استوك - ساندرلند
منچستر يونايتد: تاتنهام - وست بروم - ولوز - فولام - بلكبرن
ولي به نظر مي رسد كه خود فرگوسن هم مي داند كه قهرمان اين فصل ليگ برتر را بازي رو در رو دو تيم در انتهاي ماه اپريل مشخص مي كند.
لینک منبع خبر:
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2012/02/13/2902581/%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%BA%D9%88%D9%84%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%AF%D9%88%D9%84%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%86-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%86%D8%AF