سلام دوستان ...
اول از همه از آقا مهدی به خاطر توضیحات و حسین خان به خاطر سوالاش تشکر میکنم که تعداد زیادی از سوالات من رو هم برطرف کردن ، کل تایپیک رو خوندم که سوال تکراری نپرسم ، ولی باز برای اطمینان چندتا تکراری شد :دی
اینجا یک تایپیک زدم که mp888 عزیز بنده رو راهنمایی کردند و بین راهنمایشون ظاهر این نت بوک به دلم نشست ، اولین چیزی که همیشه تو خرید هام مد نظرمه ! شیک بودن :دی به نظرم ساده و شیکه .
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=512341
سوالاتی که برام پیش اومده :
1 . راحت میشه به نت وصل شد ؟ Adsl از طریق لن راحت روتر رو شناسایی میکنه ؟ ( البته به ویندوز ربط داره :دی ) حسین خان پرسیدن سیمکارت میخوره ؟ من جوابی ندیدم ، برام مهمه هرجا خواستم بتونم وصل شم به نت !
2 . Kaspersky internet security روش نصب کنم نمیترکه ؟ یا برنامه ها ای که Real-time هستن مثل انواع سوئت های امنیتی ، دانلود منیجر ها و ...
3 . درباره فیلمه الان می ازضافمش
4. لینوکس شما ندید :دی اطلاع ندارید ساپورت میکنه ؟ البته اندروئید چون برپایه لینوکسه فکر کنم لینوکسم بساپورته ( کلمه جدید )
5 . کیفیت کیبورد چطوره ؟ کارم برنامه نویسی وب هست همش باید بتایپم . موس تاچ پدش نمیترکه ؟
6 . خنکه ؟ شارژش برام خیلی مهم که گفتید 6 ، 7 ساعت حداقل کار میکنه با مصرف پایین درسته ؟ standby چطوره توش ؟
آدرس فروشندش رو هم اگر لطف کنید من از نزدیک یک دیدی بزنم ممنون میشم ، اون مورد 1 . 3 . 5 . 6 رو okay باشه 98% میگیرم ، 2% هم چیز بهتر پیدا شه تو همین رنج . چون نت بوک ارزش زیاد هزینه کردن نداره به نظر من .
خیلی ممنونم بابت لطفتون .