دوست عزیز یک دمو گوتاه قالبل بازی یا ترینر کوتاه از بازی بزار ببینیم چه طور شد!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
دوست عزیز یک دمو گوتاه قالبل بازی یا ترینر کوتاه از بازی بزار ببینیم چه طور شد!!!!!!!!!!!!!!!
لول زندانو تغییر دادم....
این بار دیگه آخرین باره که تغییرش میدم....همینو کامل میکنم.....
فقط یه چیزی کسی کاراکتر برای دشمنا سراغ داره بهم بده ممنون دارش میشم......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز رو طراحی لول با خودم کنار نیومدم اونوقت دموی قابل بازی بدم....اونم تریلر ه نه ترینر ....اونو چشم یکم که لولو بزرگتر کردم یه فیلم از لول میگیرم میزرم....نقل قول:
من با اجازه یه حرف سیا30 بزنم .نقل قول:
تو ایران درسته که میشه شکایت کرد اما انقدر طولش میدن که کلا بی خیال بشی ! حتی اگه کلی مدرک داشته باشی و طرف مقابل 100% محکوم بشه بازم 3 سال یا بیشتر طول میکشه که پرونده رو بفرستن شورای اجرای احکام .
35 میلیون پول مارو خوردن طرف هم دستگیر شد و اعتراف کرد و هم دست هاشو لو داد و ... اما هنوز بعد از گذشت 3 سال و خورده ای پرونده رو نفرستان شورای اجرای احکام .
کلا فعلا تو کشور های جهان سومی قانون جنگله باید سعی کنی سرت کلاه نره . اگه رفت دیگه شکایت و این حرفها کمک زیادی نمیکنه ...
لوله زندانش خیلی باحال شده انصافا.
35 میلیون ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من با اجازه یه حرف سیا30 بزنم .
تو ایران درسته که میشه شکایت کرد اما انقدر طولش میدن که کلا بی خیال بشی ! حتی اگه کلی مدرک داشته باشی و طرف مقابل 100% محکوم بشه بازم 3 سال یا بیشتر طول میکشه که پرونده رو بفرستن شورای اجرای احکام .
35 میلیون پول مارو خوردن طرف هم دستگیر شد و اعتراف کرد و هم دست هاشو لو داد و ... اما هنوز بعد از گذشت 3 سال و خورده ای پرونده رو نفرستان شورای اجرای احکام .
کلا فعلا تو کشور های جهان سومی قانون جنگله باید سعی کنی سرت کلاه نره . اگه رفت دیگه شکایت و این حرفها کمک زیادی نمیکنه ...
من 350 هزار تومن طلب دارم دارم میرم تهران از شهرداری شکایت کنم؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من باید این پولو از حلقوم اینا بکشم بیرون....خدایی بیشتر واس اینه که ماتحتم میسوزه اینا پولمو بخورن وگرنه پولو میشه یه کاری کرد....
سلام!
این کارکتر خوه اگر بد زیاد دارم رودرواسی نکن:46::46:
اگر خواستی لینک مدل ها را می زارم
دیزاین لول زندانت خیلی قشنگه... الان خیلی خوبه ولی اگه می خوای عالی شه اینا رو مد نظر داشته باش :
اون نوری که روی سقفه یکم تو ذوق می زنه ... یا از 1 جا بهش بتابه یا کلش نورانی... تیکه تیکه شده زشت شده...
سورس نورت کمه ولی محیط خیلی نورانیه... یا لامپ اضافه کن یا محیط رو تاریک تر کن...
نکته ی بعدی این که یکم محیط لخته... اون گونی ها خیلی قشنگ کردن محیط رو ولی یکم بیشتر آبجکت بده...
و آخرین نکته هم این که خیلی تکسچر ها تمیزن...عین این که تزاه جارو زدی زمین و دیوار هارو هم گرد گیری کردی... یا یکم رو تکسچر هاش ور برو درستش کن یا افکت گرد و غباری چیزی تو هوا اضافه کن...
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام!
این کارکتر خوه اگر بد زیاد دارم رودرواسی نکن
دمت گرم لینک بدی بدانلودم عالی میشه یکی دوتا دیگه باحال عین این داری برام بزار جبران میکنم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم مخصوصا اینطوریش کردم فکر کردم انطوری جالب انگیز تره.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون نوری که روی سقفه یکم تو ذوق می زنه ... یا از 1 جا بهش بتابه یا کلش نورانی... تیکه تیکه شده زشت شده...
آره درسته لامپ اضافه می کنم....:11:نقل قول:
سورس نورت کمه ولی محیط خیلی نورانیه... یا لامپ اضافه کن یا محیط رو تاریک تر کن...
برای حجم بازی محدودیت دارم...واس همین آبجکت کم میزارم ..... حالا ببینم چطوریا میشه......:46:نقل قول:
نکته ی بعدی این که یکم محیط لخته... اون گونی ها خیلی قشنگ کردن محیط رو ولی یکم بیشتر آبجکت بده...
متریالم درست میکنم....fog هم اضافه میکنم ببینم چطور میشه...ممنان بابت نظرات خوبت....نقل قول:
تکسچر ها تمیزن...عین این که تزاه جارو زدی زمین و دیوار هارو هم گرد گیری کردی... یا یکم رو تکسچر هاش ور برو درستش کن یا افکت گرد و غباری چیزی تو هوا اضافه کن...
خیلی زیاد هستن چند دقیقه صبر کن می زارم لون کندی و خانوم شیرزاد:31:نقل قول:
ولی جدی صبر کن