دوست عزیز انشاالله اون دنیا جواب صبرشو می گیره این خانم.....چنانچه الان تو همین دنیا هم گرفته.....عشق یعنی همین که متاسفانه شما بهش می گی خریت.....
چه مادر هایی که به خاطر عشق به فرزندشون پای یه جوون معتاد سوختند.....عشق :46:
Printable View
دوست عزیز انشاالله اون دنیا جواب صبرشو می گیره این خانم.....چنانچه الان تو همین دنیا هم گرفته.....عشق یعنی همین که متاسفانه شما بهش می گی خریت.....
چه مادر هایی که به خاطر عشق به فرزندشون پای یه جوون معتاد سوختند.....عشق :46:
موافقم !نقل قول:
نمیدونم چرا ما ایرانیا فقط دوست داریم ایراد بگیریم ! فقط منفی فکر میکنیم !
منم با این که احسان علیخانی ضعف مجری گری داره موافقم ولی مهموناشون تا اینجا خوب بودن :10:
یادداشت امیر قادری درباره ی برنامه ی دیشب:
کافه سینما-امیر قادری: ندیدهام دیگر قسمتهای برنامه تلویزیونی «ماه عسل» را. اما از تماشای برنامه امشب لذت برم. ریلتی شو یعنی این. شیوه نمایشی که دنیا را گرفته است (از آمریکن ایدول تا نمایش اپرا وینفری) و در آن مردم عادی؛ قهرمانهای اصلیاند. اما ما در کشورمان از داشتناش محرومایم. حالا مردم دنیا رسانهها را فتح کردهاند. که هر انسانی امکان ستاره شدن، لااقل در لحظات و دورانی کوتاه، را دارد. آدمهایی که مثل قهرمانهای داستانها، میتوانند با مشکلات و موانع رو به رو شوند، بر آن غلبه کنند یا شکست بخورند و در این سفر، همراهانی داشته باشند. مردم جهان چنین زندگی را در رسانهها تجربه میکنند، در کنار هم قرار میگیرند، سعی میکنند راستاش را بگویند، همدیگر را درک میکنند و دنیای آینده را میسازند. این درست همان جایی است که لحظهای واقعیت، قالبهای خشک رسمی را کنار میزند. و حالا چند ساعت پیش، در این برنامه «ماه عسل» به تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی، داستان «غلام کاردی» را تماشا کردم که کارد پشت کمرش قایم میکرده، دزدی و جنایت کرده و معتاد شده و زندان رفته، و همسرش پایش مانده، نجاتاش داده که اعتقاد داشت: «صابرین نخستین انسانهایی هستند که به بهشت میروند.» و این که: «زندهام برای غلام بود و مردهام برای خاک.»
پس داستان زندگی این دو تا آدم، گرفتاریهایشان، مبارزهای که برای حل مشکل کرده بودند و پیروز شدنشان (یا در شرایط دیگری، شکستشان!) مرا با خودش برد. این دو خانم و آقا، امشب مرا ساختند. مرا با دردها و سرمایهها و آرزوها و خاطراتشان سهیم کردند. که یک ریلتی شو درجه یک ساختند. که ایمان و صبر و همدردی را از شکل کهنهاش در رسانههای ما، خارج کردند و به دنیای واقعی آوردند. این کاری است که فقط «یک نمایش واقعی» میتواند در دنیای ما انجام دهد. حالا برنامههای بعدی «ماه عسل» را تماشا خواهم کرد. جای علیخانی بودم، همان طور که به احترام، به حرفهای آن خانم گوش میسپردم، دستام را بیشتر بر شانه مرد گناهکار و حالا به آغوش خانواده بازگشته میگذاشتم. اما عیبی ندارد. همین که دست ما را گرفت و به دنیای پر نقش و نگار دردها و گناهها و آرزوها و رستگاری ما مردم برد، مخلصاش هم هستم. این آینده دنیاست. چرا حال رسانههای ما نباشد؟
منبع:
کد:www.caffecinema.com
بچه ها لینک دانلود برنامه ی دیروزی رو ندارین؟
سایت boog.ir هنوز نذاشته؛ کُفرم داره در میاد :32:
کلیپ این صحنه رو کسی نداره؟ :31:نقل قول:
خیلی باحال بود یه کلیپ ازش نشون داد.....با کله رفت تو شیشه....فکر کنم کلانتریی...جایی بود اونجا....
الانم که میبینمش حس میکنم کلا داره فیلم در میکنه و ملتو سرکار میزاره و تو دلش داره به مردم میخنده :31:نقل قول:
منم خیلی از این احسان علیخانی خوشم نمی یاد! یه مدت خیلی تقلید فرزاد حسنی رو داشت!
الان خیلی بهتر شده
چقدر از این پسره امروز حالم به هم خورد.
اه اه
مهمون قحطیه؟
چقد این علیخانی امروز حرص منو در اورد !
آخرشم کانالو عوض کردم !
نمیزاره مهموناش حرف شونو بزنن هی میپره وسط حرف شون ...
اونا تو اوج حرف زدنشونن یه دفعه میاد وسط یه تیکه ی مسخره میندازه بهشون !
:13:
مهمون های امروز خوب بودن
ولی اون پسره مصطفی با زنش خیلی مسخره بازی دراورده بودن!!
خدایا با نام تو
سلام به همگی
برنامه ماه عسل واسه اینکه خودش رو از کلیشه دربیاره و مثلا یه برنامه ی شاخص و به دور از تقلید بشه، زیادی زیاده روی میکنه. نمونش دعوت مهمانایی مثل اون بنده خدایی که بعد از یه مدت چاقو کشی و گشت و گذار توی وادی خلاف آب توبه رو یه جا سر کشیده و زاهد شده!!!تا اینجاش درست. همه جی عادی و درسته. اما قصه از جایی رنگ و بوی مزخرف به خودش میگیره که یه بدبختی مثل همون بنده خدا رو میگیرن زیر باد متلک و تیکه و تعریض و به بهانه عاشقی از گذشته سیاهش میگن و میگن تا اثبات کنند که این طرف فزق کرده. حالا فکر نمیکنند که این بیچاره بعد از این توبه میکنه که دیگه توبه نکنه!!!
یا توی آخر برنامه یارو پسره! احسانِ، به اون دو تا میگه که فلانی یه سفر حج براتون درست کرده کرده. والا من یکی که توی کتم نمیره این حرکتای بسیار مسخره.
یا اون شبی که اون دخرته که مورد حمله اسید پاشی قرار گرفته بود، آخر برنامه گفت یه سری دیگه هزینه ها دارم که از مردم خواهش میکنم کمکم کنند. من با این قضیه هیچ مشکلی ندارم اما اینکه بیاد توی یه برنامه با مدیومی مانند ماه عسل که با تیتراژ اول و آخر احساس طرف رو به بازی میگیرن و بعدش یار برمیگرده میگه حالا یه کمکی هم بکنید بد نیستا!!!
دقیقاً مثل این میمونه که یه عده رو ببری مراسم عزا و زیر چشمشون اونقده اسپند دود کنی که به زور اشکشون دربیاد و گریه کنند. هم اسپند دود کردی هم اشک مردم رو به نفع خودت درآورید.
یکی از دوستان گفت که ما عادت داریم از هر چیزی ایراد بگیریم، من این حرف رو قبول دارم ولی بهتره که دلیلش هم بگیم!!! دلیلش چیزی جز این نیست که تاحالا به موضوعی بی نقص برنخوردیم که طرفی که باعث بانی اون برنامه یا موضوع بوده، زیر بار نقص کارش بره و قبول کنه که هر کاری با نقص همراهه!!!
در کل ماه عسل برنامه ای با جلدی خدا پسند و با درون مایه ای کاذب هستش.
در اخر هم امیدوارم که دوستان یه تیکه از نظراتمو رو انتخاب نکنند و روی اون اون توری که دوست دارن مانور بدن بلکه همه سطور رو بخونند و بی غرض قضاوت کنند.
حامد:11:
نقل قول:
مهمون های امروز خوب بودن
ولی اون پسره مصطفی با زنش خیلی مسخره بازی دراورده بودن!!
به نظر من خیلی هم خوب بودن....یکم منطقی برخورد کنین خواهشا.....نقل قول:
چقدر از این پسره امروز حالم به هم خورد.
اه اه
مهمون قحطیه؟