این سلوکی خیلی غیر طبیعی بازی میکنه....مخصوصا موقع داد زدن و اونجا که داش قرآن میخوند.....:2:
Printable View
این سلوکی خیلی غیر طبیعی بازی میکنه....مخصوصا موقع داد زدن و اونجا که داش قرآن میخوند.....:2:
اون نقش همکار پلیسه که دیشب رفت از کارش سوء استفاده کرد خیلی ضایع بود... احتمالا آخر فیلم تیر می خوره !!!!! من اول دیدمش یاد شخصیت مارشال توی سریال آشنایی با مادر افتادم !!! ولی چقدر ضایع بود حرکتاش!!! بابا مافوق کنارت نشسته اون چه خنده ای بود مثلا!!!!
خودروهای نظامی مگه پلاک ویژه ندارن؟؟ مخصوصا اونهایی که به محل جرم فرستاده میشن ؟؟ نیروی انتظامی خودروهاش همه پلاک سبز تیره هستند چطور مامور راهنمایی رانندگی نفهمید ؟!!؟!!!!
دیگه الان همه می دونن کسی که دزدی می کنه دیگه لباس هاش رو جمع نمی کنه بره ..بن افلک هم توی فیلم town یه ساک کوچیک که فقط توش پول بود رو برداشت !!!!
اینها کلا اتاقش را خالی کرده بودند !! برای برداشتند اون همه لباس و وسیله دیگه خیلی وقت می خواد ...تابلو که طرف دزد نبوده ...دزد معمولا عجله داره که زود تر محل رو ترک کنه !!!! کشو ها تمیز تمیز بود !!!! ..
هنوز این مهدی سلوکی نمرده بعد از یه روز توی بیابون !! خونش توی محل حادثه نریخت !!1!!!!
دزدیدن دارو و پخش او تو بازار با اون وسعت کار هر کسی و دله دزدی نیست !!! باید دست تو بالا ها داشته باشی که اون همه داروی ویژه و نایاب رو توی بازار دست فروش ها آب کنی وگرنه سریع لو میری !! نخود کشمش که نیست !! یعنی نویسنده حتی به ذهنش خطور نکرده که اینجور کارها خیلی سخت است و با دله دزدی نمیشه پیش رفت !!! مثل اینه که بخوای یه جا 700 میلیون مواد مخدر رو بفروشی !! کی همیچن کاری می کنه!! کی مشتریش میشه آخه!؟!؟!
از افکت ها و جلوه های ویژه چیزی نگم بهتره که کلا نا امید شدم ...خوبه دیشب یه قسمت از این سریال رو دیدم ( همه چی دستم اومد ) ...کلا امشب میشینم همون فصل 4 و 5 دوران کهن رو میبینم بهتره .....
بقیه شبکه ها هم که بد تر از این ....(مخصوصا شبکه تهران !! موضوع تکراری ...بازیگر تکراری!! حیف بابا اتی ( آقای عزتی ) که تو این فیلم نقش بازی کرده !!!! )
سریال های ماه رمضان در یک جمله از نظر من:
هر سال بدتر از پارسال
اخه سینمای دنیا روز به روز داره پیشرفت میکنه ما هم پسرفت.
اخه من به عنوان یه ببیننده عادی به این راحتی گاف هاشونو میبینم چطور کسانی که این همه تجربه دارن همچین کارهایی رو دارن میسازن
البته حق دارن وقتی گاف به اون بزرگی(ستایش) این همه بیننده داره دیگه کیفیت برای اینها مولفه مهمی نخواهد بود.
اول افطار بعد از 17 ساعت تحمل باید خون و از این قبیل ببینیم
جای خالی مهران مدیری و عطاران به شدت احساس میشود
آره واقعا دو سالی بود رضا عطاران فیلم میساخت آدم حال میکرد موقع افطار فیلماشو ببینه !نقل قول:
جای خالی مهران مدیری و عطاران به شدت احساس میشود
این دو سه سال اخیر فیلما واقعا افتضاح و چرت شده !
متاسفم واسه صدا و سیما که هدفش فقط پر کردن تایم تلویزیونه :41:
من که ندیدم سریال رو اما دیشب چند دقیقه ای دیدم اما انگار اونطوری که دوستان میگن خیلی ضایس:دی
این داستان که هنوز نمرده و روحش هنوز میپلکه اینو اونور :دی ماله یه فیلم خارجی بود فک کنم اسمش نامرئی بود ( نه اون سری فیلم نامرئی البته این اسم ترجمه شده فیلم بود!)
وای چه سوتی وحشتناکی داد امشب
اونجایی که تاکسیه داشت میرفت، دویید و چند بار محکم زد به کاپوت ماشین و اینه ماشین
کلا این سریال روز به روز داره مزخرف تر میشه
واقعا طرز تهیه این سریال ها همین جوریه
محتوای مخفی: طرز تهیه سریال ماه رمضان
اینکه مُرده و نمی تونه به هیچی دست بزنه، چه محکم می کوبید رو ماشین:31::41:
اسپویلرت حرف نداشت، مُردم از خنده:31:نقل قول:
بدجوری فیلم شعار زده شده !
طرح تفکیک جنسیتی هم مثل اینکه تو دانشگاه دختر اجرا میشد ! کلاس اصلا پسر نداشت !
مثل اینکه صدا سیما هم کم کم داره ذهن ها رو آماده می کنه برای این موضوع .
پ . ن : همچین اینا تو فیلم با اطمینان در مورد مسائل متافیزیکی حرف میزنن که آدم فکر می کنه هری پاتر داره میبینه ! درحالی که اینا ادعای درستی چیزایی که میگن دارن !
دانشگاه الزهرا بود