عزیز توی پاور راندمان 2 درصد بالا و پایین اهمیت داره نه 20 درصد. بحث چیز دیگه ای هست. بیشتر تحقثق کنید.نقل قول:
Printable View
عزیز توی پاور راندمان 2 درصد بالا و پایین اهمیت داره نه 20 درصد. بحث چیز دیگه ای هست. بیشتر تحقثق کنید.نقل قول:
شما همیشه با من بحث میکنی یک حرف های میزنی که اصلا من نگفتم کی من حرف راندمان 2 درصد 20 درصدزدم شما گفتی در باور A,B چیه منم گفتم بازدهی بیشتر انرژی که تمام باور های گرین رده B هستند یعنی 80 تا 89 بازدهی انرژی دارن شما در سایت گرین برو ببین هم باورها قسمت اخر این تصویر و بازدهی صفحه قبل گذاشتم رو میبینی
دوستان من پاور رو انتخاب کردم . ممنون . الان فقط گرافیک مونده . شاید تا حالا 10 تا تاپیک در این رابطه خوندم ولی هنوز نمی دونم کدوم برام بهتره. با توجه به سیستمی که انتخاب کردم نظرتون رو بگید . (توضیح: بیشتر به جای تعویض قطعه در آینده دوست دارم بعدا یه قطعه اضافه کنم بهش و درضمن اصلا دوست ندارم وسط کار مشکل پیدا کنه و ارور و ... بده و همچنین می خوام با قابلیت های جدید هماهنگ باشه )
پاور چی انتخاب کردی ؟نقل قول:
برای گرافیک چقدر بودجه داری ؟
CPU: core i5 2500k
MB: GIGA GA-Z68AP-D3
RAM: corsair XMS3 4GB(2*2G) DDR3 1333
HDD: Western 1TB Black
LCD: Samsung P23500
DVD: HP 1270i
Case: Green MagnumII
Speaker: Logitech S-220
K+M: Farassoo
Power: Thermaltake tr600-p
VGA: Sapphire HD6850
این سیستمیه که تا الان انتخاب کردم . فقط مونده گرافیک . از اونجایی هم که نمی دونم قیمت اینا رو هم چقدر میشه نمی تونم بگم چقدر بودجه می مونه برام . هر سایتی رفتم یه قیمت نوشته بود. توضیحات درمورد گرافیک رو هم بالاتر گفتم. راستی رم خوبه؟
باسلام دوست عزیزنقل قول:
از این که لپ تاپ نخریدی خیلی خوشحال شدم چون با pcخونگی میشه کارایی کرد که با لپ تاپ نمیشه کرد درسته که لپ تاپ رومیشه همه جابرد. اما شارژ تموم میشه وکلی مکافات داره.ازاین گذشته تو لپ تاپو نمی تونی ارتقابدی ولی pcخونگی رومی تونی!!
سیستم پیشنهادی من
AMD PHENOM 2 955 300 یا intel core 2 due e8600 300
main DFI dk p45-t2rs 190
ram 2*2 teamgrop 1066 90
VGA GTX 260 ssc 300
pw : green 885 155
monitor w2163v lg hdmi 1080p 265
case cm690 coolermaster 90
به نظر من گرافیک را جیفورس انتخاب کن. نمیگم ati بده. شایدم بهتر از جیفورس باشه. اما جیفورس با این سیستم بهتر ست میشهنقل قول:
پاور خوبه. اگه آور کلاک میخای بالاتر بگیری بهتره
نقل قول:
خوب شده گرافیک رو حتما radeon بگیرید چون این مادربرد فقط کراس فایر داره و در اینده گفتید میتونید ارتقا بدید میتونید راحت کراس فایر کنید مثلا 6850 الان با 6990 در اینده
خوب پس یعنی اگه جیفورس بگیرم بعدا برای ارتقا به مشکل می خورم . باشه پس 6850 میگیرم . فقط دو نکته :
1- یه تاپیکی یه جایی دیدم طرف می گفت 6850 یه سری مشکلاتی ایجاد کرده ، همیشه این طوریه یا اون استثنا بوده؟ در کل در حالت عادی این کارت با سیستم انتخابی من مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ (از اون جایی که جیفورس بیشتر با این سیستم هماهنگه میگم)
2- همین برند sapphire خوبه یا برند دیگه ای پیشنهاد می کنید؟
نه مشکل نداره ولی کلا یک مقدار ضعیف هست میتونیدSAPPHIRE HD 6870=270 بگیرید جیفورس باید حداکثر بعد یک سال اومنم شاید یکی دیگه SLI کنید کلا SLI اینده نداره میتونید الان کارت 560TI بگیرید بعد سال دیگه بفروشید یک مدل جدیدتر بگیریدنقل قول:
Gainward GTX 560 Ti G.S=285