آره خیلی بازی dead space 2 به آدم هیجان میداد من که خیلی باش حال کردم ولی خیلی هم سخت نبود :20:نقل قول:
Printable View
آره خیلی بازی dead space 2 به آدم هیجان میداد من که خیلی باش حال کردم ولی خیلی هم سخت نبود :20:نقل قول:
خیلی که نه اما خوب هیجان و دلهره بازی بالا باشه آدم فکر میکنه سخته:31:نقل قول:
ولی خدایی اون حیوونا که جیغ میزدن و یهو میومدن جلو خیلی ترسناک بود من میرفتم یه گوشه وای میسادم تا اون میومدن الکی تیر میزدم فقط:31:
بازي سخت؟!
اگه به تنهايي بازي رو ميگيد . خب يه چند تايي بوده اما صرفا مراحلي از بازي نه كل بازي.
به خصوص قسمتهايي از بازيهاي زير:
Call of Duty Single Player: Special Ops, Zombies, Corporative on Vetaran Modes
Tomb Raider Series on Hard Mode
ديگه چيزي خاطرم نيست :دي
Braid ....
منم بازی سخت زیاد تموم کردم ولی اکثرشو با پرسش...ترینر اصلآ تا به حال استفاده نکردم!!!
مافیا یک رو که همون مرحله مسابقه ماشین موندم و بعدآ هم پاک شد و رفت...
igi رو که استادش بودم و درسته بقیه میگن سخت بود ولی برای من خیلی هم لذت بخش و راحت بود(ولی وقتی به دود یا نور نگاه میکردم بازی قاطی میکرد که خیلی رو مخم بود و همین باعث شد اونقدر بازی کنم که حرفه ای بشم)
یکی از سخت ترین بازیهام هم هیتمن 1 و مخصوصآ مرحله ی 3و4 بود که چون سنم زیاد نبود و انگلیسی اصلآ نمیفهمیدم به زور و شانسی رد کردم...
پرنسسها هم سخت بودن و 1 2 بار تو هر نسخش(به جز 1 و 5) گیر کردم که با راهنمایی دوستام رفتمش...
gat5 مرحله هواپیما هم پدرمو دراورد!!!
بازی قلعه(جنگهای صلیبی) مرحله اخرش خیلی خیلی سخت بود که بدون ترینر و تقلب رفتمش!!!
تو بازیهای فکری هم یادش به خیر برای استیل لایف1و2 و سیبریا 1و2 خداییش دو دفتر 100 برگ تموم کردم ولی با این وجود 1 2 جای بازی رو از دوستم پرسیدم!!!(دیگه اخر سختی بودن و هیچ کس نمیتونه بدون پرسش تموم کنه این بازیها رو)
تو بازیهای ریسینگ هم شیفت و گرید خیلی سخت بودن و نصب نکرده پاکشون کردم!!!
بین بازیهای ps1 هم 007 خیلی سخت بود و چون انگلیسی بلد نبودم نتونستم از مرحله ی 1کش عبور کنم...
اویل 3 رو هم بازی نکردم ولی 4 5 اصلآ سخت نبودن و برام مثل اب خوردن هستن!!!
فک کنم کاملترین پست رو من دادم!!!:دی
Dragon Age Origins
یک بازی شاهکار که هر چی بگم کمشه(البته تمومش نکردم:31:) یجاش موندم هنوزم که هنوزه دارم روش تلاش میکنم!
super meat boy ، اگه کیبورد رو داغون نکونید... خیلــــــی سخته
به نظر من بازی Limbo یکی از سخت ترین بازیهایی بود که تا حالا بازی کردم..
بازی که شاهکاره. روش تلاش کن موفق میشی : دی از محل سکونتت معلومه که حسابی حال کردی باهاش. اگه کمکی چیزی خواستی روم حساب کن.نقل قول:
سخت ترین بازی که کردم بدون شک و با اختلاف زیاد نسبت به سایر بازی ها The Legend of Zelda: Majora's Mask بود روی نینتندو 64 که پارسال بعد از 9 سال(!) و اینبار با امولیتور روی پی سی تموم شد. به خودم تبریک میگم :31:
مافیا 1 - مرحله مسابقه ماشین (با اون ماشینای مسخرش)
رزیدنت اویل 3 - نمسیس بی پدر مادر :31: