آره واقعا تو یزد و برای مد بمب گزاری هست ولی گمون کنم مد زامبی اون هم بیارن:31::31::31:نقل قول:
Printable View
آره واقعا تو یزد و برای مد بمب گزاری هست ولی گمون کنم مد زامبی اون هم بیارن:31::31::31:نقل قول:
من تو بازی های fps دو ثانیه تاخیر دارم . ولی چون تاکتیک من اینجوریه:(میرم یه جا مخفی میشم بعد طرف که از بقلم رد شد . از پشت به گوله میبندمش:31:) به خاطر این تاکتیک من معروفم به camper :31: دیگه اون 2 ثانیه تاخیر اگه با تاکتیک من پیش برید راحت میشه 40 -50 نفر رو کشت.
یا با اسنایپ از راه دور میزنمش:31:
خلاصه ava رو گرفتی یا نه؟:31: تا باهم بازی کنیم تو ava این دو ثانیه تاخیر رو هم نداری اینو من می گم که پینگم 600 هست:5:نقل قول:
چرا این لینک دانلود باز نمیشه
بیا یبار دیگه لینک می دم الان چک کردم باز شد:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح مپ یزد طبق ترجمه ی گوگل::31::31::31:
هدف:
هواپیمای باری از اطلاعات اتحادیه اروپا تصادفات جایی در نزدیکی شهر یزد، در مرکز ایران واقع شده است.NRF می داند که هواپیما در مورد حمل سلاح های کشتار جمعی، و در نظر دارد به سرمایه گذاری در این فرصت سیاسی پس از آن که شواهد سخت به دست آوردن آنها است.scrambles کوچک اتحادیه اروپا را مجبور به محل سقوط برای کنترل اوضاع با از بین بردن و همه شواهد از جمله. هنگامی که این ماموریت شروع می شود، نیروهای اتحادیه اروپا نیاز به تخریب یا محموله از هواپیما سقوط کرد و یا موقت رادیو سایت ارتباطات NRF با C4 به منظور موفقیت در این مأموریت پرتاب. نیروهای NRF باید از نیروهای اتحادیه اروپا از منهدم یا هدف توسط defusing C4 جلوگیری کند.
میبخشید اینجا که هیچی نیس:41:نقل قول:
این آیدی منه (فعلا موفق به دانلود نشدم)
Mohammad7225
آقا علی شما و پیمان رو هم اد کردم
هوای مارو داشته باشین
باید عضو سایت بشیم تا لینک دانلود رو نشون بده.
.................................................. ........
من دارم با دانلودر خود بازی ,دانلود میکنم.
الان 30دقیقه هست که گزاشتم دانلود بشه.
این عکس ببین چرا چیزی نشون نمیده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا بابا من همین الان رفتم ولی اگه نیس برو به ادرس زیر بعد تو سرچش بنویس ava بعد عکس یه بازی میاد که همون a.v.a هست بزن دانلود حجمش باید 3.06 گیگ باشه اگه مشکلی بود بازم بگو تا یه لینک دیگه کلا بدم:31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
عزیز من با این برنامه یه سال دانلود طول میکشه این فقط بدرد ابدیت می خوره باید از لینکی که دادم دانلود کنینقل قول:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
تو بیا من 5-6 نفر دیگه هواتو داریم یعنی کاری جز جواب سوال یا راهنمایی نمی تونیم کنیم ( مثلا پول نمی شه داد)نقل قول: