درسته تند رفتن واقعا كار خطرناكيه بخصوص با جادهاي ايران كه اصلا استاندارد نيست..همون دست اندازهاي كوچك براي يه ماشين با سرعت بالا مثل يه ضربه محكم ميتونه تعادل اونو بهم بزنه..هرچي ماشين سبكتر باشه خطر هم بيشتر..توي سرعت بالا يه دفعه يه ماشين ميبيني با سرعت لاكپشت مياد توي خط سبقت و حسابي كار دست خودش و خودت ميده..
شنيدم توي اتوبانهاي آلمان( كه بالاترين فرهنگ رانندگي در دنيا رو دارن) بخاطر همين نبود سرعت مجاز سالانه تصادفات بسيار زيادي ميشه ..تازه اونجا كلي براي اين قضيه قائده و قانون دارن كه بهش اهميت ميدن..مثلا توي خط سبقت يه پورشه 911داره با 250 تا ميره اگر از توي آينه ببينه بفرض يه فراري F 40 با 300 تا داره مياد خيلي محترمانه و با دقت كنار ميره چون راه مال فراري هست..نه اينكه تازه كورس بگذاره..هر ماشيني با توان خودش حركت ميكنه و تلاش ميكنن سد راه بقيه نشن..يه جور زبان ايماء و اشاره با چراغ مخصوص خودشون دارن.... اما توي ايران..
باورتون نميشه وقتي كامارو ميديدن انگا ر بشدت جو گير ميشدن و يه جورايي ميخواستن كورس بگذارن..منم محل نميگذاشتم و راه خودمو با همون سرعت 80 يا 90 ميرفتم..چند كيلومتر بالاتر پليس راه همشونو گرفته بود و داشت جريمه ميكرد!! منم با آرامش از كنارشون رد شدم و لبخند زدم!!
يه بار هم يه ژيان هوس كرد با من كورس بگذاره!!! بهش راه دادم و گذاشتم بره تا دلش خوش بشه...اما خودم از خنده رودر بر شدم.....:31: